73

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа (без Сърбия, Беларус и Босна) е ограничила полетите на Лавров, не само България. Време е някои тук да осъзнаят, че България е част от свободния свят, а кремълските колхозници да разберат, че не сме задунайска губерния.

72

Калеко Алеко

преди 1 година

Споко, рашките са го измислили, ще го вкарат в капсула и пуснат в газопровода "Турски поток" та чак до братска Сърбия, така няма и да разберем че е минал през наша територия, освен ако не вземе да цвили тъжно ... !!!

71

Анонимен

преди 1 година

Ехо, от кога Сърбия е чрен на ЕС? Самолета минава над нашата страна, не каца в нея и Лавров не минава пропусквагелния ни пункт?! Освен това можеха спокойна да кажат самолета да се движи по определен график, на определена височина или да го ескортира над територията ни. Това е дипломатическа мисия, не военен полигон. Утре ще искаме да седиме с ЕС и Русия на масата на преговорите, но ще ни е забранено. Обзалагам се на всичко. След тоя гаф, никой няма да вземе под внимание бг интересите. Запомнете

70

Анонимен

преди 1 година

Как да го разбирам, че на Лавров вече не му излита самолета ?

69

Анонимен

преди 1 година

Абе Лавров ще Фърка ли до Сърбия или не,не е толкова важно,сега на дневен ред е "помощта"която Украйна официално поиска и заявеното намерение на Курнито да напусне коалицията ако такава бъде гласувана и изпратена!

68

fxj

преди 1 година

Про3ти, рушки ***!!! По-миризливи от руските *** СА БЪЛГАРСКИТЕ ИМ ЕКВИВАЛЕНТИ!!!

67

Анонимен

преди 1 година

Ей, накривихме им шапочката като не им пуснахме самальота. Брао Кире, так держить! Хахаха. И да не забравиш да си провериш Гриндр-а, Кире...

66

Виц

преди 1 година

По какво си приличат Йордан Радичков и сергей лавров?...И двамата имат опит за летене. :-)

65

От хората

преди 1 година

Е,турихме си още нещо от заде.Под- ли-зур-ковци.Сега вече и ще ни командват,защо не изпращаме оръжие,че и ноти .Ние нямаме никаква гордост като народ.

64

АЙДЕ , ЛАВРОВ....

преди 1 година

ВЕЧЕ НЕ ТИ ИЗЛИТА САМОЛЕТА ...И ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ...ХА,ХА,ХААААААА.....ЧЕ И НА ТЛЪСТИЯ *** ОТ "РОСКОСМОС" ГДЕТО НИ ПЛАШИ С ЯДРЕНИ БОМБИ....ХА,ХА,ХААА...ТАКИВА СМЕ БЪЛГАРИТЕ ---МРЕМЕ СИ НА ИНАТА.....НЕМА ПРОШКА!

63

Анонимен

преди 1 година

Уау, и Сърбия е ЕС? Съкровищата от МнВР знаят ли че дори и да кацне на наша територия, Лавров не се счита за влязъл в държавата ако не е минал паспорнтия пункт?! Международно право учили ли са? Или и в това министерство се назначава по наш, ваш и още по-наш? Що за *** начин пробват да замажат гафа? Хора, яко ще си патим от недомислици, честно. Боже, пази България, моля те!

62

Анонимен

преди 1 година

Фактически какво представлява България се видя на мача снощи. Какъвто ни е футбола такава ни е държавата продажна.

61

ДУБРУТРУ

преди 1 година

Мохамед не отишъл при планината, ами планината щяла да иде при Мохамед. Лавров сигурно е трябвало да ходи при Вучич по голяма нужда, щом не е извикал Вучич в Москва!

60

Анонимен

преди 1 година

Сещайте се за изказването на МВнР след някоя и друга седмица докато зареждате колата си на бензиностанцията. Тогава ще ви е много "забавно"

59

анонимен келеш

преди 1 година

Никой не иска с русия.Факт:):):)Румънците били отмъстителни,а ние сме били страхливи:):):)Пияни Колхозници,комунисти,крепостни селяци квалифицират:):):)

58

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Силен български шут , в руския нахален и тлъст ***...ха,ха,хааа....ТОВА НАИСТИНА МИ ХАРЕСВА!

57

Анонимен

преди 1 година

Ако приемем че ЕК на ЕС е наложила санкции за външния министър на РФ Сергей Лавров то мисля че това е едно много лошо и недалновидно решение. Мисля че ЕС се превръща в агресивен политически съюз с много лоша външна и икономическа политика. Разочарование.

56

Анонимен

преди 1 година

че той няма да влиза, ба си тъпотията, верно да и зби ят всички хохли, че да мирясаме

55

Георги С. Раковски

преди 1 година

Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни Българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!

54

Анонимен

преди 1 година

Киро Петков е от Дупница. Не се шегувам.