27

Анонимен

преди 1 година

Русия репчеше че е само-достатъчна и иска да се изолира. Сега Русия се само-изолира. Може би трябва да прегледат КОЙ е дал заповед Русия да се самоизолира? За КОЙ да не му стане навил да дава заповеди.

26

Анонимен

преди 1 година

Тези чалгари, клоуни иФатмаци не разбират от дипломация. Спрете им горивата и хляба и им пуснете няколко ракети в президенството и парламента, за да видите как веднага ще се помирят с Русия и ще обявят неутралитет във войната.

25

За Витков!

преди 1 година

Могат твърдо да започват да папкат пясък ! Азиатски ***. За *** не стават.

24

Анонимен

преди 1 година

Те защо на нас ни спряха газа, на Германия НЕ?!?Каквото повикало такова се обадило!Вмомента има огромен бежански поток от Русия към Западна Европа и руснаците го спират като през комунизма, започва да не им разрешава да излизат! И при нас имаше изходни визи, ама лесно се забравят тези неща.

23

Анонимен

преди 1 година

Много са се загрижили за нашия суверенитет. Все това повтарят, наричат ни страхливци, искат да ни пратят ядрена ракета. Когато бяхме в руския блок, никой не се грижеше за суверенитета ни и никой не ни наричаше страхливци, още по-малко сме чули ядрени заплахи лично към българите. Явно много ни обичат.

22

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС правят същото с нак, което направиха с Украйна. Ще ни насъскат срещу Русия, ще си мислим че са зад нас и ще джавкаме и изведнъж ще се обърнем и те ще ни махат от далече и ще се чудим какво да правим и ще им се молим за помощ... И само ние сме си виновни.

21

Анонимен

преди 1 година

Наше въздушно пространство, наша работа на кого ще даваме да лети през него. Нямат право да изискват каквото и да било, могат само да се помолят. Ако се сведат достатъчно следващия път може и да им дадем. Ама не просто да се поклонят, а да се надупят! Иначе не само ще ни стане "навик" ами направо официална политика към фашистката империя на злото. На фашисти услуги няма да правим. Ако не искат да се надупят може да си платят. 1 милион евро на секунда в нашето въздушно пространство.

20

Анонимен

преди 1 година

.....Нато се опитва да заграби.....Хората искат да отидат там,защо не се натискат да дойдат при Вас....Защо не си зададете този елементарен въпрос...къде бъркаме......Вие сте сбъркали още когато сте се основали като държава.....

19

Анонимен

преди 1 година

Те ще се смеят последни, а нас ще ни спрът петролчето. 10 кинта, ще ви питам къде... гладните. Херо ли ще ви храни? Като танкерите с газа.

18

Анонимен

преди 1 година

Много *** хора има дето искат да ни направят Украйна 2.0

17

Оня

преди 1 година

*** пияндурниците , ама много ***! А тепърва ще разбират , че никой не иска да има нещо общо със азиатската смрад !

16

Таня

преди 1 година

Талибан, не разбра ли, че Европа вече е затворена за руснаци. Не правим разлика дали е някой обикновен дрипав алкохолик, Сергей Лавров или Владимир Путин. За нас е едно и също. Нали сте си самодостатъчни? Защо скимтиш?

15

Анонимен

преди 1 година

Русия да връща войниците си обратно от Украйна, че им стана навик да нападат държави.

14

Факт

преди 1 година

Тука без натиска на сащ не е минало....

13

Неразбрал

преди 1 година

Не мога да разбера защо нашата държава-джудже се навира в шамарите?

12

Това Ми Напомня

преди 1 година

на гледката на Пинчер който се репчи на Кавказва Овчарка, дето само да духне и Пинчера ще отлети в Орбита около Земята!

11

Анонимен

преди 1 година

КРИМИНАЛИЗИРАНЕ НА РУСОФИЛИЯТА КАТО ШПИОНАЖ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТОЛ ЗА РУСОФИЛИТЕ

10

Анонимен

преди 1 година

газ пикаяяят ушанкитеее :)

9

алооо

преди 1 година

Костяяяя....не знам на нас дали ще ни стане навик,ама крайно време е да свикнете че такива монголски орди като вас нямат място в цивилизования свят!Когато станете цивилизовани хора ще може да летите навсякъде.Засега само на Изток и нагоре в космоса!

8

Анонимен

преди 1 година

Една ракета в парламента най-добре ще убеди чалгарите да отворят въздушното си пространство. С тази фашистка военна хунта наФатмака трябва да се действа твърдо и решително.