178

Стоян

преди 1 година

Имам позната която си купи хубава камера и изкарва по 10 000 лв от тях. Не знам как....

177

Съвсем...

преди 1 година

...скоро, до месеци, два милиона... Още по-надолу може... можем и знаем как!

176

Пич

преди 1 година

Почти милион българи просто не са българи :) Това е като онези трагични статистики, как половината българчета били "функционално неграмотни". Веднага ти става ясна истинската етническа картинка.

175

Не работещ и не учещ

преди 1 година

Занимавам се с крипто, да работят маймуните!

174

Анонимен

преди 1 година

180, та лекарите хубави пари ли изкарват според теб, знаеш ли, че в Англия и чистачката изкарва по-хубави пари от тях. А за адвокатите там масово е връзкарска история, яви се на изпит за съдия и прокурор без контакти и проготвени пари и се върни да ми кажеш дали си одобрен. Хаха.

173

Анонимен

преди 1 година

А знаете ли колко има наредени по държавни позиции в администрацията и счетоводните отдели на съдилищата завършили съвсем несвързани специалности за това, за което са настанени, но са набутани преди хора завършили право и счетоводство. Толкова голяма несправедливост има в тази държава. Мамините глупави синчета да са набутани на хубавите места неизпотени, а кадърните хора да обират баберките. В чужбина е реалната сцена, без връзки и на чужд език и сред чужди да се оправиш.

172

До 177

преди 1 година

Що в Пловдив да не би да са много високи заплатите?И аз моя живот съм си го оправил,така че не бери грижа. Говоря ти за положението като цяло.Единствено в София дават що годе прилични заплати. И то в определени сектори.

171

До 174

преди 1 година

Говориш пълни глупости , които некадърните си ги повтарят . Има толкова много хора които си израстват сами във високо платени бизнеси. А глад за кадърни хора ТУКА има огромен. Да ми кажеш някой инжинер , доктор, компютърен спец, фермер , адвокат....или ......който печели пари те си защото татко му го е уредил ???? Смешки.Парите си ги печелим с труд и уменея , готин :) и си ги харчим с кеф .

170

Анонимен

преди 1 година

Цитат: "2,5-3 млн. българи се трудят извън страната. +++ Като добавим и децата живеещи с тях в чужбина, стават 3-3,5 милиона. Общо сме 6,5 милиона, от които 3-3,5 милиона в България и 3-3,5 милиона в чужбина. От живеещите в България са ваксинирани над 2 милиона от пълнолетните. Това колко процента ваксинирани е? Колко от пълнолетните и колко от цялото население, вкл. децата?

169

Далаверизатор

преди 1 година

Бг далаверата - най-добрата далавера.

168

До 171

преди 1 година

Ами разходи се до София, Варна , Пловдив и кандидатствай ....Има работа която е дистанционна и ако държиш да си я работиш, можеш дори от най- малкото село, Тук не говоря даже за огромните възможности да отвориш собствен бизнес . Иначе ако искаш да растеш пътуваш 50 км и работиш. На запад 50- 100 км си е нормално разстояние за работа. Ама ако искаш да се оплакваш или да отидеш на другия край на света за да миеш чинии.....Всеки има право да избира съдбата си.

167

анонимен

преди 1 година

Ами как няма да има такива, като ги развъждате толкова успешно? Беден бил, ами или го мързи, или за това става, а най-често е тарикат, който просто не желае да работи. Другото са лакърдии. Да живее естественият подбор, е, поне отчасти.

166

Те ти демокрация

преди 1 година

Така ще е , тарикатите и мамините деца на "бизнесмените" не бачкат Ние бачкаме!!

165

Анонимен

преди 1 година

Друг път България била мека за кадърните. В България всички, които са наредени на добра работа са с връзки оправени, някои от тях пет години не можеха да завършат и да си вземат изпитите и са наредени на хубавите компании, другите кучета ги яли. А да не говорим тези пък хубави компании и позиции колко са реално хубави. Едни изнесени кол центрове за по-евтина работна ръка.

164

анонимен

преди 1 година

И сега тези ще са подпомогнати с евтините тарифи на ток и вода? А другите, богатите бу.дали с 1000 лв доход ще плащаме на тарикатите. познавам поне десетина подобни, вкл. и пенсионери с по три жилища, но денонощно реват за пари. Спрете се най-после, беден, да си изкарва хляба и точка!

163

До 170

преди 1 година

Вместо България напиши София и ще ти повярвам. В провинцията нито имаш голям избор за работа, нито заплащането е добро.

162

До 125

преди 1 година

Има само два вида хора на които бих препоръчала да отидат в чужбина. Тези които за нищо не ги бива - социалните там са по - високи и тези които бизнеса им изисква широки международни контакти. Иначе е пълна глупост. България в момента е Мека за кадърните, а жизненото ниво и социалната атмосфера са на много високо ниво.

161

Анонимен

преди 1 година

И 90% от тях са...сещате се. Живот на сациала! Глупаците да работят, а тези маанета и лежане. И като им каже някой нещо, били дискриминирани. Защо? Защото си им предложил работа?

160

някой

преди 1 година

Сегашната образователна система бълва дипломирани неграмотници. Съчетано с желанието на мама и тати да е нещо "модно" като публична администрация, право и не знам каква си простотия с модно име и резултатът е налице. Няма квалифициран персонал и нещата ще стават само по-зле. А и алчността и скръндзавотията на "работодателите" с нищо не подобряват нещата.Трябва производство - няма страна, която да живее само от услуги. А кой да произвежда като след него седят верига от прекупвачи и далавераджии

159

Анонимен

преди 1 година

Е това са избирателите на ГЕРБ. От Столипиново и подобни махали. Дето носиха тениски с лика на Бойко. Така ги е научил. ***!