238

Анонимен

преди 1 година

e kak da ne rabotat, peiat i tancuvat...ihu, ihu

237

Анонимен

преди 1 година

Те българите са толкова... При управление Black Lives Matter на Румен Радев нищо хубаво не ги чака.

236

Анонимен

преди 1 година

То по-правилно би било да се каже "български граждани", но хайде...

235

Кривондел

преди 1 година

Истината е, че немалко от тия хора са в България само по документи, а изкарват пари на Запад. Всъщност демографски държавата ни е пред закриване. С изключение на малки и застаряващи оазиси като София, Пловдив и Варна - всичко друго скоро ще влезе в такава спирала на обезлюдяване, че направо ми се къса сърцето. Защото до 10 години днешните 50-60 годишни ще започнат да си отиват...

234

Анонимен

преди 1 година

И все пак консумират ежедневно и купуват това онова... Има някаква полза...

233

..

преди 1 година

е мн ясно. иначе кво работещ беден изкарваш и все не стигат.. па цели дни те няма. няма смисъл от тва бачкане. като имаш нещо си го свършваш и тва е

232

анонимен

преди 1 година

До Иванов КАКВО ТИ БЪРКАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ В НОСА БЕ ***. КОГАТО ПЕНСИОНЕРИТЕ РАБОТЕХА И ВНАСЯХА ОСИГУРОВКИ ТИ ВЪРВЕШ ПРАВ ПОД МАСАТА. СПОРЕД ТЕБ НЯМАТ ЛИ ПРАВО НА ПЕНСИИ. ИЛИ ИСКАШ ТИ ДА ПОЛЗВАШ ТЕХНИЯ ПРИНОС КЪМ ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА А ТЕ ДА ***. СЪРДИ СЕ НА РАБОТОДАТЕЛЯ СИ КОЙТО ТЕ УНИЖАВА И НЕ УВАЖАВА ТРУДА ТИ КАТО ТИ ДАВА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА.

231

Анонимен

преди 1 година

"Не е ясно какво стои зад тези 50-60% увеличение на безработните."Аз ще ви кажа : социалните помощи на едно племе, което се плоди безконтролно!Ама то и с плъховете е така има храна, има много потомство.

230

qwerty

преди 1 година

Вероятно работят за себе си, без да минават през системата.

229

Анонимен

преди 1 година

Ето какво работят част от тези почти милион: инфлуенсъри, стори-телъри, соушъл ентерпрюнъри, експерти/инвеститори/копачи на криптовалути, влогъри, трейдъри, активисти, и много други такива. Една част продават в ОЛХ и въртят разни дребни далавери, да има за кафенце. Дали изкарват пари - някои да, други не, но със сигурност не плащат осигуровки и данъци на голяма част от доходите си.

228

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

В София има огромна безработица от 4 5 милиона население между 1 и 2 милиона са трайно безработни но вече 3 години няма безусловен базов доход е като си направим партията на безпартийните ще има промяна дотогава емирация

227

Имигрантинът

преди 1 година

Глупости колкот си щеш се говорят.Тия дето ги водят в тая категория всъщност отиват сезонно на запад бачкат 4-5-6 месеца и се връщат със едни 12-18 заплати накуп.Какво ще ти бачка тука за пари дето не стигат да си покрие нуждите?Като може на запад отива там.

226

Отговор до 209

преди 1 година

"Аз съм платил толкова много данъци, а насреща нищо...." - Ами, аз спрях да плащам данъци. Където и да отида, все си плащам, т.е. един харч /данъци/ по-малко. То това държава ли е? За кое по-точно да им плащам-ред, здравеопазване, образование? Е, не искам да плащам дебели заплати на търтеи, а те да ми плюят в лицето.

225

До 205

преди 1 година

До Е, да, не ромите са проблем. Нещо не си разбрал. Измежду тях, както и при всички други има ***, но това, че са роми не ги прави лоши. Не просто лоши, а направо отвратителни са ни политиците, които се гаврят с всички нас - все едно какви сме българи, турци, евреи или роми.Те гледат на нас единствено на изборна *** и разбира се - разделяй и владей. Аз искам и мога да живея в мир с всеки етнос, но не и с продажници долни. Не обиждайте хората-и тях майки са ги раждали.

224

Мордор

преди 1 година

1 милион от Божествения етнос.

223

Joan

преди 1 година

До АнонименМного добър пример е Даниела Везиева. Има в България топ икономисти с истински докторати, ще я слагат служебен премиер с преписания й докторат. На тия, дето са истински специалисти и академици, никой не им иска мнението. Някои сме учили в чужбина.

222

До 227

преди 1 година

До Анонимен 227"Въртят някакви далавери." - ВСЯКАВИ ДАРАВЕРИ, за каквито ние дори ме бехмме могли да помислим. Затова ни броят само за изборни ***. През остналото време-те крадат, а нас ни успиват с лъжи

221

Отговор до 229

преди 1 година

До ИвановНаплно съгласен съм с теб! Къде е таз социална аптека, да ида и аз, че парите вече за нищо не стигат. Вече и от лекарства започнах да пестя. Докъде ни докараха? А все за украинци ми говорят. А ние чий чеда сме и защо страдаме без война? Зла мащеха да беше, все щеше да се смили, ама таз държава НЕ! А Радева-та тръгнала на поклонение у Камино с наши пари да ходи - Мили Боже, прости нас, а те онези знаят какво вършат.

220

Соня Ериксон

преди 1 година

"Почти милион българи нито работят, нито учат " . Само хъхрят и "берат" ...

219

Иванов

преди 1 година

От тези милион колко са учащи и или такива в трудоспособна възраст и не работят защото аз като ида на лекар и си плащам като поп а резултатът е малко над нулата и са ми вменени само задължения без да съм ползвал реално здравно услуги например а тези които не работят защото ме могат и не са здравословно добре за тях нищо но пенсионерите трябва да източват милиарди и милиони за добавки надбавки и прочие а в една разрушена Украйна внимание сега. бТВ наскоро показа аптека която е социална .