35

~

преди 1 година

Когато целта на живота ти е да се напиеш в поредната дискотека, когато нямаш душа и сърце, от тебе не става спортист. Особено национален състезател.

34

vlady

преди 1 година

Илиан Илиев отказа да поеме националите, Петър Хубчев също надали ще се съгласи.

33

vlady

преди 1 година

Все едно нямаме читави полеви играчи особено в защитната формация. Поне на вратата има няколко по-добри опции от Татин Ники. Илиан Илиев или Петър Хубчев вероятно ще се справи по-добре - и двамата са доказали умението си да извличат максимума от относително слаби футболисти, но без качествени полеви играчи няма как да има успехи.

32

давай гонзе

преди 1 година

сега пет,на следващия ШЕСТ!Да подобрим резултата!

31

и така

преди 1 година

на следващия мач хонзо ще направи пак стриптийз,за да целят неговото дупе а не вратата.

30

перуката

преди 1 година

ВЕЧЕ СМЕ НА ДЪНОТО - срам и позор. ПЕРУКАТА ВЪН ОТ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ

29

анонимен

преди 1 година

А бе каквото и да си говорим и пишем , момчетата си заслужават минималната работна заплата. Колко беше- 710 лв. ли?

28

Гиб Мелсън

преди 1 година

На Малката Перука и го нахаакаха пет пъти а бащата Голямата Перука гледа как ръгаат малката Перука и се чуди как да се задържи на поста шеф на БФС още поне 20 години преди да предаде поста на Малката Перука. Ама и тия грузинци много лоши. Никаква милост нямаха към Малката Перука. Пет пъти му се изредиха в дупаарата. Без малко и шести път.

27

vlady

преди 1 година

При първия гол Татин Ники можеше да се намеси по-добре въпреки, че след грешката в защита не беше изключено да се стигне до гол и при по-стабилна намеса. За останалите няма никаква вина - при останалите вината е на защитата, при втория имаше и неприятен рикошет.

26

Анонимен

преди 1 година

Левскарската мафия окупирала БФС ще стои начело на футбола ни до пълното му унищожение... За едно 40 годишно приятелство става дума. Питайте Раев и сие

25

vlady

преди 1 година

Татин Ники не реагира добре при първия гол, но за останалите няма вина. Защитата беше безобразна през целия мач.

24

Анонимен

преди 1 година

Ники Михайлов си свърши работата не го мислете. Баща му беше играл мача точно така ;)

23

Анонимен

преди 1 година

Докато перуката е там ще е така. На него вчера му излезна мача, направи си някой лев, как се напуска такъв пост?

22

Анонимен

преди 1 година

Защото в Бг от костовизацията насам тече процес на феодализация.Играят синовете и дъщерите на тоя и оня.И да имаме Меси и Роналдо ще ги изпъдят да сложат синковеца на другаря еди кой си.Същото в медии,университети,мвр и тн и тн.

21

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

А СЯ Я ФТАСАХМЕ

20

Анонимен

преди 1 година

Уважавам постъпката на Ясен Петров, който прояви достойнство и морал, обаче нека да не отхвърляме вината и в него. Аз не мога да разбера какво тренират тези футболисти на лагер сборовете, какво им се говори, как се мотивират, как се определя тактиката, смените, как се разучава противника. Тези неща ги прави треньора и с оглед на показаното се вижда, че Ясен не е проявил твърдост, да ги строи, да ги стресне малко, да ги нахока. Те му се качиха на главата. За БФС е ясно, няма смисъл от коментар.

19

;-)

преди 1 година

Да предложат поста на треньор на националите на Бербатов ;-)

18

Анонимен

преди 1 година

Още като видях кой е на вратата, ми стана ясно какво ще се случи.... Който и да е треньор, ще бъде длъжен да взема синчето за национал и да го пуска да играе, белкем го вземе някой навънка... Но навън не са слепи и глупави. Жалко е, че националния отбор се управлява безхаберно, като една семейна фирма

17

Анонимен

преди 1 година

Вече и осми клас стига, за да си треньор на националите.

16

аа1830

преди 1 година

Скандиранията на публиката ОСТАВКА беше за ръководството на БФС. Треньори много се смениха, но дъното продължаваме да го копаем.