49

ГОЧО

преди 1 година

То и ХИТАТА разправяше същото, ЗЕ ЛКО и той, сега ти си наред! Хубаво е да прочетеш за римската империя, която също е имала подобна армия и сега не съществува!

48

Turchulq :D

преди 1 година

А викаше Украйнците и Руснаците да седнат на една Турчуляса маса да преговарят за мир :D

47

Анонимен

преди 1 година

чобанските мурафети не минават. Тези да ги разправя на кокошките на село.

46

злобар

преди 1 година

Иначе човек като чете тука коментарите на облъчената аудитория му иде да повярва че Турция е джагатайска държава...населението и не ползва документи за самоличност....живеят на племенно общински строй и почти номадски живот...и пет милиона бежанци са повече политически ориентирани от 80 милиона неграмотно турско население...че Ердоган като им даде двойно гражданство ще си осигури още един мандат и че ще направи най модерната турска армия от бежанци - еничери ! : )

45

злобар

преди 1 година

До Сатира Няма що беднотия... орисия...Турчина е търпелив...търпял е на толкова султани векове наред та един Ердоган ли няма да изтърпят сега...тя беднотията и скъпотията безтуй си е вечна...вчера беше така , днес е същото и утре няма да е по различно...Турците имат поговорка "Има бетер от бетера" ... Бог да пази всички именно от него ! ! !

44

злобар

преди 1 година

До Сатира Cтроят кораби и подводници...танкове и самоходни гаубици...лазерни оръдия и собствени ракети "Хисар"," Сипер" ,"Боздоган" . свои учебни изтребители,бойни самолети и вертолети...свои високоскоросни влакове и ЖП линии и магистрали от Капитан Андреевo и Лесово до Джилвегьоз на Ирак ,до Ирaн,до Азербайджан през Грузия и Армения...делят залък с 5 милиона бежанци само за инат на Европа и то при такваз беднотия и такава инфлация и скъпотия...

43

Жалко

преди 1 година

че и ние нямаме такъв политик, а клякаме на всеки чужденец, който ни изкомандва. Даже и на ниво посланик.

42

злобар

преди 1 година

До Сатира Да прав си...Турция стана много бедна...толкова бедна че отвинти шайбата...Дъхът им вони от глад ама от пусти му инат те строят мостове и тунели над и под проливите...строят най голямата аерогара на планетата...строят АЕЦ...сондират в моретата и на сушата и откриват свои независими енергийни ресурси които разработват сами пред изненадaните и учудени погледи на великите петролни магнати...почти веднъж на месец прaвят крупни военни операции в Ирак и Сирия и хранят милионна войска ей така за кефа на "диктатора" си

41

Брад Пит

преди 1 година

До злобар * Евала на комшиите. А ние още дълго ще чупим американски "орехчета" с гол з****к.

40

злобар

преди 1 година

До Брад Пит Много експерти в България подведени от турската опозиционна медия продължават да лансират турските дронове като пластмасови авиомоделчета а как жилят и как нищо не пропускат първо вкусиха руснаците в Сирия ,после кюрдските сепоратисти в Ирак и Сирия,после Халифа Хафтер и Вагнер в Либия , арменците на Нагорнихкарабах и последно светът вижда и чува какви песни запяха за тях в Украйна...

39

Анонимен

преди 1 година

Този тип е опасен, запада ще му кляка. Трябва спешно да се въоръжим щото какво като сме в НАТО - бай Ердо си е луд баш като Путин!

38

злобар

преди 1 година

До Брад Пит Американците се усетиха че санкциите срещу Турция много лошо рикошираха....Тия санкции принудиха турците да си разработят своя независима военна индустрия...Всички говорят за дроновете , но най големият сюрприз идва от разработването нови местни муниции които турците нагаждат към американските Ф 16, замениха електронните програми на по голямата част от изтребителите си със свои независими системи,и през 2025 ще влезе в серийно производство турски изтребител с ранг между Ф22 и Ф35.Това означава че Турция след 2025 няма да купува нищо от американците...

37

САТАНАТА

преди 1 година

И тоя Нео осмалиец ще бъде посредник между Русия и Украйна...

36

Сатира

преди 1 година

Това ще съсипе Турция. Работя в Турска фирма, при нас обикновен работник взима средно по 1500 лв. хората са доволни. В Турския завод за същата работа взимат средно по 900-1000 лв., султана им взима останалите пари под формата на данъци. Явно има за какво армия имаш да въоръжава и създава... Килограм месо при тях вече е над 20 лв. бензина гони 3 лв. Разни момчета от Бурса се чудят как да се уредят да дойдат да работят в БГ. Но иначе Ердоган е много велик!

35

Брад Пит

преди 1 година

Ще я модернизираш с американско оръжие, докато краварите ти съсипват икономиката, въоръжават и насъскват кюрдите срещу тебе. Така ли, Реджо?

34

SS

преди 1 година

Турската армия и сега ( говоря сериозно) е в състояние да ни окупира за 12 часа ! Няма сила която да я спре ! Нашите ,,шапкари" ще се разбягат . Те могат само да консумират ! Те никога не са участвали в активни бойни действия ! А съвременната война не е това което се учи на книга ! Страшно е ! Да пази Бог да не стане нещо ! Въпреки ,че нещо ми подсказва ,че рано или късно нещо ще стане !

33

Похвално

преди 1 година

Само така! Турската лира за 3 месеца падна с 10% да чакаме още да падне. Предполагам че скоро ще и викат "лирета" както на времето на италианската.

32

Komentar1

преди 1 година

Българския Премиер трябва да започва да събира оръжия и да прости нищо не е вечно утре може да няма НАТО и ЕС и тогава... Тикви зелени не се ядът и доматите с колци ходи до Украйна поне малко Ракети оръжия да беше вземал на връщане там и без това няма с кой да воювът. Керемиди се купуват преди да завали.

31

Ахил

преди 1 година

Ердо тамам ще направи турската армия номер едно с американски оръжия и от Лангли ще му спретнат преврат или инфаркт, за да си ги върнат обратно

30

Komentar

преди 1 година

За Украйна разбрахме, че е измислена, а Бълрия на какво мнение и кога влиза? В Сирия иска да върне имигрантите-гостите които не искат да война и не искат да си имат държава.