42

до 41

преди 2 години

Не е и нужно в спешна помощ да търсят имаш ли осигоровка или не. Кредитна карта е достатъчна, пък после държавата или частния осигурителен фонд ще покрият сумата. Който иска да се осигурява, а пък който не иска сам ще си плаща на пазарни цени или няма да получава никаква медицинска помощ.

41

И

преди 2 години

В късния следобед 50 души роднини не са работа и не бързат за никъде. Затвор и обществено полезен труд.

40

Анонимен

преди 2 години

Поредният взел социал и пил до припадък, после другите са му виновни

39

Анонимен

преди 2 години

До тия защо ги пускат_____В спешна помощ не търсят дали имаш здравни осигуровки,затова.Само дето тези хора са отишли да търсят там освен медицинска помощ и безплатен транспорт до София с линейка.Знаят,че пациент,докаран с линейка в болница задължително се приема,независимо от състоянието.За да има промяна за начало трябва с пациента да влиза само един придружител,по възможност грамотен.

38

Тъпанар

преди 2 години

"Съпругата на починалия твърди, че мъжът ѝ е останал сам без нужната медицинска грижа"Аааа, те за това са влезли, да му направят реанимация. И понеже докторите са пречили, е станал проблема... А вие ми говорете, как сме щели да ги интегрираме.

37

Анонимен

преди 2 години

И този го излекуваха като онази жена във Враца дето почина пред детето си докато и търсеха ЕГН вместо по спешност да я вкарат в реанимацията. Или онези двамката дето починаха на стълбите пред болницата щото нямаше кой да им даде кислород. Имаме доктори та дрънкат.

36

Анонимен

преди 2 години

Тия защо изобщо ги пускат в бърза помощ ? Май а ериканската система е по-добра - вадиш кредитната карта ибплащаш, или няма да видиш лекар. После банката да се раправя да си търси парите

35

рибока

преди 2 години

Зависи какво съпругата на един от задържаните разбира под побой след като отрича да е имало такъв.

34

Анонимен

преди 2 години

Ако беше в Америка щеше да се стреля и да се бие доста. Но при нас е така. Както е тръгнало ще се радваме ако има някой някъде в държавна болница и спешна помощ.

33

Анонимен

преди 2 години

Грешката на ромите е, че са чакали 2 часа, а не са предприели мерки веднага. Като се счупи стомната, после да биеш детето.

32

73:32

преди 2 години

Отиваш към 60% изтрити коментари, моди. Слез на земята, не живееш ли в България?

31

Анонимен

преди 2 години

Черното и Бялото винаги ще се бият в живота. Това не ви е Пол Макартни и Стиви Уондър: "Ебъни и айвъри".

30

Анонимен

преди 2 години

Войната между Бялата и Черната роза. Войната между Бялата и Черната пантера.

29

Анонимен

преди 2 години

Много търпеливи роми, два часа чакали да набият лекарите.

28

Анонимен

преди 2 години

Какво се занимавате със тези хора точно сега? За каквото и да са виновни,това не е правилният момент.

27

Анонимен

преди 2 години

Е, това е резултатът от 12 годишното дундуркане на тая пасмина от гробаджиите, които ги използваха за гласоподаватели.

26

Анонимен

преди 2 години

Бялата и черната мафия в сблъсък

25

Анонимен

преди 2 години

Нали имаше предложение ченгетата да са и парамедици и те да оказват първа помощ. Направо направете спешното и ареста да са едно и също помещение,все ще има основание да влязат там. А за да им е още по-лесно в едното кюше да има и гише за соцял.

24

Анонимен

преди 2 години

Неосигурените роми знаят много добре как действа здравната система и затова ходят директно в бърза помощ там да се лекуват безплатно. Заради тях спешните центрове са задръстени от чакащи обикновено. За този е било твърде късно, но керванът си върви...

23

Цитати от интервюто

преди 2 години

с опечалената вдовица и нейните близки: "Исках да влеза да вида как му е дишането... Аз исках да го бия лекара, щото го пусна чисто сам вътре... Не е имало насилие от наша страна, а от техна... Това е лъжа, че е имал диабет... Имаше бронхит и плимония... Тука магазин имаме и той хвана плимония..." -----Няма какво да се коментира, само се чудя как, като отидете на ТЕЛК сте болни от всичко възможно и сте инвалиди на социал, а после излиза, че сте здрави като камък и докторите ви морят, а?