34

Анонимен

преди 1 година

До Гост Тогава и ние няма как да сме с НАТО и ЕС. шото са подли и защитават Гърция и Турция.

33

Анонимен

преди 1 година

Вие не знаете какво значи "фашизъм", стига се излагахте. Според вас, всеки съзюник на Хитлер е бил фашист. Пълен смях! Иван Михайлов е бил български националист.

32

Анонимен

преди 1 година

До Чук и Гек Няма и албанска държава а НАТО и ЕС я измислят в 1912 г. за да пречат на България. Албанците можеше да са на север с Босна, Черна гора, Косово и Южна Сърбия.

31

Гост

преди 1 година

Няма как Германия, Англия и Франция да защитят България на Берлинския конгрес когато са ни нямали никакво доверие. Доверието се печели. А България напротив. 150 години доказва, че на нас доверие не може да се има. Ако Германия, Англия и Франция можеха да разчитат на нас да не сме ***, нямаше да ни разделят.

30

До 31

преди 1 година

Защо си мислиш, че на някого му пука за нас и националните ни интереси? Всеки си гледа хатъра. България приятели няма. А Щатите до 1916-17 нямат никакво отношение към европейската политика. Дотогава се придържат към Доктрината "Монро". След края на ПСВ Удроу Уилсън опитва да наложи система, при която териториалните спорове да се решават на етнически принцип, но нашите съседи + Франция и Англия са против.

29

Анонимен

преди 1 година

Който подкрепа Ванчо Михайлов е фашист!Десен феонт е за съд!Това са нацисти,които разпространяват идеите на Хитлер!

28

Анонимен

преди 1 година

Ние фашисти ли сме?Ако сме фашисти да почвам да правя плакати на тоя Михайлов...

27

Анонимен

преди 1 година

Иван Михайлов е ФАШИСТ!Никава "опорка" не е!Ри самкя си фашист щом го подкрепяш!Пратен е в Скопие по заповед на Хитлер!!!Подчинен на Хитлер!

26

Гост

преди 1 година

За да има добър живот в България и Македония: 1. Трябва всички комунисти и *** да бъдат най-накрая разкарани. 2. България да спре да живее в 20ти век и да си гледа собственото блато.3. Македония да спре да живее в 20ти век и да си пише учебниците по история със западни редактори за да няма нацистка пропаганда като в Русия и България. Тогава ще живеем всички по-добре.

25

Анонимен

преди 1 година

Политиците ни предадоха!Те предадоха всички българи!Не само тези в Македония,но и в самата БългарияИскат да си преиначим историята!Искат да се съгласим пред Македония.В същото време слагат имена на фашисти на културния дом.Сега всички казват на българите фашисти!Ние фашисти ли сме ?

24

Анонимен

преди 1 година

До До 189 Много си умен. Къде са Англия, Турция и Франция Германия н Австриоя ъогава на Берлинския за да защитят България на Берлинския. Приемаме че Русия е враг на бг, а къде са другите. Къде са САЩ да помогнат с армия в 1912 г. срещу Сърбия и Гърция и Румъния и Турция. Къде са САЩ в 1919 г. срещу Англия и Франция.

23

До 27

преди 1 година

Иван Михайлов е толкова фашист, колкото ти си българин. Опорките на Кремъл затъпяват от ден на ден.

22

До Чук и Гек

преди 1 година

Пропускаш два момента. 1. С руска благословия сърбите и гърците заграбват и "безспорните" зони. 2. "Спорните" зони са юридическо оправдание на престъпления дележ, на който Фердинанд се съгласява. Тук говорим за чисто български земи, които след попадането си под гръцко и сръбско робство са подложени на жесток геноцид.

21

Анонимен

преди 1 година

Илчев е подла ***. Хем признава македонска нация след 1944 г. хем че е нямало македонска нация преди 1944 г. Или няма изобщо или има. не е никакъв историк а НАТО проститка както и псегашните политици.

20

Анонимен

преди 1 година

Кръстили са нарочно културния ни дом на фашист,за да стане конфликт и сега уж Русия била виновна...Ами не е ,а е виновен този,който е сложил това име.Сега ше береме срам като ходим някъде извън България и зад гърба ни ще ни наричат фашисти.

19

До 189

преди 1 година

Брех, и американците ли са участвали на Берлинския конгрес. Аз все си мислех, че руснаците са тези, които не разрешават българска делегация в Берлин. Пък то пак злите американци.

18

Чук и Гек

преди 1 година

Хората ви бяха определили безспорна зона след успеха на Балканската война и Мидия - Енос в Източна Тракия! Вие - не, искаме всичко, дори и Солун! И пак не беше зле до 1919 г. поне Беломорието бе българско.

17

Анонимен

преди 1 година

До До 4 Преди Коминтерна има 100 г. разделяне не България и войни. Англия Франция САЩ бомбят България.

16

Kamenco

преди 1 година

Аз пишам одговор до 15,Модераторот го избрисал коментарот 15......

15

Анонимен

преди 1 година

До номер 17:Номер 10 е от платените от "Десен фронт",които по принцип пишат в подкрепа на Украйна.Сега имат нареждане да раздухат проблема с Македония и ако може през Македония да ни набутат във война с Русия.