114

Анонимен

преди 1 година

Историците ако имахте поне малко чест трябваше да дадете един списък на макетата и да приключите с техните историчари. Но вие вече 5 година се лигавите с тези коминтерновски югославски кучета. Хайде по-леко, знаем ви що за стока сте историците, слуги на силните на деня!

113

Анонимен

преди 1 година

То затова историци политици не трябва да стават.Бъркат епохите и стават за смях.Историците над книгите да пишат.Но понеже както се каза наука вече не се прави,те се изявяват навсякъде другаде за пари.Наистина смешници!В бг до един са на тоя и оня..Феодали в университети!

112

Анонимен

преди 1 година

Този Илчев беше объркал дипломите на много деца в СУ като ректор.За такова деяние се носи съдебна отговорности и дисциплинарна!Той е в медиите,че и в комисията.Е,извинявайте,ама това не е държава!

111

Анонимен

преди 1 година

Къде са нашите историци,когато трябва да правят наука?Няма ги там.Но ги има в медиите.Тоест те не са учени ,а медийни клоуни.Връзкари до един, лапащи по проекти.Смееха се на доносника БД,сега всинца са такива

110

Анонимен

преди 1 година

Историци? Покрай темата се видя ,че по скоро са смешници!

109

Анонимен

преди 1 година

В България се провежда 30г турцизация на държавата,но нашите истоеици се занимават с удобната и безопасна РСМ.Окей,но тя няма да ни нападне,а Турция!

108

Анонимен

преди 1 година

Отсече сърбомана Илчев!

107

Анонимен

преди 1 година

За какво предаване говорим, след като европейската кауза е над националните дрязги. Да излезем от ЕС ли искате? Много искате!

106

22

преди 1 година

Де Раднево де!

105

Анонимен

преди 1 година

До 5-ко :Правим разлика между "книжовен" и "разговорен език".Ти му казваш "литературен" и "народен".И при нас по между си даже на диалект говорим,но при писане е друго.

104

НАТО и ЕС

преди 1 година

До Анонимен 1947 г. е лошо ако си българин. Ако пишат, че територия е бг, следва Гърция и Югославия имат претенции за нея че България е загубила ВСВ. Ако пишат че е маке, следва няма претенции.

103

Анонимен

преди 1 година

България е много бойна нация, нищо, че се правим на мирни понякога :)) Иначе макетата и сърбетата да благодарят за тока си, щото изнасяме за тех, спрем ли, требва да искат ток от Раша, а тя нема да им даде :)

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112 Нека си имат всичко, което си написал, то си е тяхно. Но не зная, защо някой остава с убеждението, че ги мразим? Не е омраза това да защитаваш интересите си!По-скоро, българите се занимаваме със своите неща и никой не мисли по цял ден за македонците!

101

Ха!

преди 1 година

До 5-ko Във вашата кирилица кирилица, умишлено са извадени някои букви и са заменени с латински, за да се различава от българската! Ако не вярваш, намери архивите и прочети, как е създадена от Благой Конев/ски/ и е одобрена в сръбския манастир Прохор Пчински!

100

Анонимен

преди 1 година

През ВСВ сме немали битки, щото всички са отстъпвали пред българската армия, те турците без бой ни дадоха Одринска Тракия, пък камо ли плашливите сърбета :)) Репутацията ни е плашеща, поне за съседите ни, доста бой са яли от нас :))

99

Анонимен

преди 1 година

Македонците може да не са синове на античните Македонци,но в момента имат по-добри пътища,по-добри пенсии,по-ниски цени,по-добри футболен,хандаблен,баскедболен и други отбори.Хората са по-щасливи и по-усмихнати от нас.Да и те си имат проблеми,но са по-задружни.И въпреки ветото,не ни мразят,не намразиха и Гърците за толова много години вето.Докато ние какво правим,мразмим се един друг,мразим всички съседи,политиците ни не обират,а нашите пенсионери нямат пари за лекраства и храна.

98

Анонимен

преди 1 година

Защото лъже? Историците винаги са били слуги на политиците в България и винаги са писали каквото искат политиците.Същото е и с медиите.През 1947 година нашите историци пишат,че Цар Самуил е от Македонски Славянски произход,а държавата му е различна от Българската.Не Македонците са измислили,че Самуил е Македонец,а нашите историци през 1947г.Има документ.Същото важи и за Гоце Делчев.Той е Българин изгонен от България с отнето гражданство.За какво говорим?

97

Анонимен

преди 1 година

Единия път е Зелю Зелката и пастмината му от СДС хубаво признавате ама се пънете как комсомолци вижте кво е що е.... при положение че такива настроения в македония не са от десет двайсе и дори трийсе години

96

ВПАЧАТЛЕН

преди 1 година

Още един голям патриотар професор

95

Анонимен

преди 1 година

Дедо ми е бил в Скопие през ВСВ, гледах чернобяла лента, макетата се радваха да ни видят :)) Виж за двуличните сърби не беше така, бегаха като от дявол :)) Такава репутация си бехме създали, че никой не искаше да се бие с нас, може да питате комшиите :))