128

Анонимен

преди 1 година

ТАЗИ ОПОРКА СЕ ВЪРТИ НЕПРЕКЪСНАТО ПО РУСКИТЕ ТВ- ОБЕДНЯВА БГ ЗАЩОТО ИМА МАРИОНЕТНО НА КРЕМЪЛ ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО НИ ДОКАРА ДО 40% ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ И ВЕЧЕ СМЕ С ЕДНАКВИ ЦЕНИ КАТО В ГЕРМАНИЯ- НО ТАМ МИН ЗАПЛАТА ОТ АПРИЛ Е 1680 ЕВРО А ОТ 1 ОКТОМВРИ МИНАВА 2000 ЕВРО- СПРАВКА KAUFLAND.de.

127

Анонимен

преди 1 година

Голяма драма. Забранили на някакво руско министърче да прелети над България. Ами ще си стои в обора.

126

Гражданин

преди 1 година

Лавров,радваме се за вас - тъй като ние обедняваме ,а вие бъкате от откачени идеи как по-дълго да водите започнатата от вас онеправдана война,колкото се може повече хора да избиете в Украйна,всички трудови постижения на хората там да унищожите... - мноооого сте богати,бре ?! Толкова сте богати,че правите само оръжия - ами яжте си ги сами фаша ги руски !!! Убийци и мародери сте !!! Украйна,с вас сме! Никога повече руски ботуш в Европа !!!

125

Чета и си мисля

преди 1 година

То пъ у руша всичко е О'к. Нещастливец (меко казано)!

124

Как не го е срам .

преди 1 година

Лъже . Цените при нас падат , а заплатите растът . Сметките за парно и ток ги плащаме за един работен ден . Не се бием на опашки за олио и винаги зареждаме резервоара до горе . Сега спокойни ли сте . Лъже Лавров . Лъже . :)

123

Анонимен

преди 1 година

До: номер 136 Даже не са вече като Северна Корея! По-зле са! Наскоро чух че Ким Чен Ун поздравил английската кралица за платинения и юбилей!!! А Путин си мъчи като... (П)утка! На руски утка значи патица де... пат-ка! Е както и да го кажа не звучи добре нали?

122

Анонимен

преди 1 година

Да бе! А руснаците забогатяват! Знаеме, знаеме!

121

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Гост --- Интересно защо някои са ви нащракали минуси. Явно са съвсем откъснати от електрониката. Впрочем, същите не са излизали още от 20 век въпреки, че за микромодули, микроелектроника, чипове и т.н. се говореше на Изток от 1972, а на Задап се правеха от 1959, когато американеца Джак Килби ПАТЕНТОВА първата интегрална схема от 5 елемента и то баш на днешната дата.

120

Анонимен

преди 1 година

Обединихте Европа, всички ви мразят. Ако не са платените ***, никой една добра дума няма да каже.за Вас. Агресори, фашисти. Всичко се връща. Вече сте като Северна Корея.

119

Анонимен

преди 1 година

Така е Лавро, вие забогатява те. Затова мъкнете бидета и бойлери от Буча

118

Анонимен

преди 1 година

Подождьом, увидем.

117

Анонимен

преди 1 година

Рушките бедни - най богатите бедни!!

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 142 "До някой-друг месец, макс година-две, докато Китай не ги излапка и не каже на света, да си гледа работата :)" Започва да става пребладаващо това: русофилчетата и разни други аутсайдери даже не се и криете, ами открито си говорите за кражби и присвояване.

115

Анонимен

преди 1 година

До Гост - До някой-друг месец, макс година-две, докато Китай не ги излапка и не каже на света, да си гледа работата :)

114

Анонимен

преди 1 година

Толкова бедни колкото руснаците, няма да станат, да не се притеснява другаря Лавров.

113

void

преди 1 година

Европейците обедняват, а всички руснаци притежават "последния" iPhone...

112

Гост

преди 1 година

Без чипове от Интел, АМД и Тайван, 90% от русофилите биха ни лишили от тяхното присъствие в Интернет. Русия е много велика, но компютърът ви е с процесор или от Интел или от АМД. А телефонът ви е с процесор или на тайванската МедиаТек или на тайванската Квалком.

111

Гост

преди 1 година

Ако някой си има дори малка представа от електроника, би осъзнал какъв средносрочен ефект има това, че Интел, АМД и Тайван са наложили санкции на Русия. Тайван са малко островче, ама произвеждат много чувствителна част от чиповете в Света.

110

Казуар

преди 1 година

А руснаците забогатяват другарю Лавров.

109

do 90

преди 1 година

Ми да - маджарите имат 1.1евро бензин - но знаеш ли и по-нататък как е ? Цената за чужденците пък е 2.4евро! Тоест - това са слеедващите руснаци на Европа! Пожелавам ти да ходиш там с кола и да закъсаш за гориво... Ако не бяха в сърцето на Европа, отдавна да са ги натирили от ЕС !!!