53

Эвропейски Союз

преди 1 година

На Ви - нали било Убаво, друг дето даже Името му не знаете да взима решение за живота ви вместо вас - на това му казват Европейска Свобода и Демокрация!

52

Анонимен

преди 1 година

Margrethe Vestager, European Commissioner for Competition - можете да направите две неща, контролирайте топлата вода на душа си, и за себе си и за децата си, и всеки път когато спирате топлата вода казвайте "на ти, Путин"

51

До 52

преди 1 година

А ти какво искаш?При тая инфлация да няма увеличение на заплати и пенсии ли?Да ти имам акъла!

50

Анонимен

преди 1 година

В Техеран повечето таксита се управляват от жени.

49

Анонимен

преди 1 година

И как ще обработващ пустееща земя - с рало и с волове? Като нямаш пари нито за бензин за селскостопанската техника и напояване, нито за минерални торове. Ще блъскаш като животно за да получиш като реколта два чувала пшеница.

48

До 47

преди 1 година

Стига бе.Едва миналата година им разрешиха да шофират.Мъжете и жените навсякъде отделно.Бурките в жега и студ са на главите им.Без роднина придружител не могат да излизат.Ти къде я видя тая демокрация там,та и толкова образовани жени?

47

Крайно Време

преди 1 година

беше за Финално Решение за Бедните. това е начинът една държава да стане - Богата, като Елиминира Бедните!!

46

Анонимен

преди 1 година

Обиколил съм почти цяла Европа.Няма друга държава с толкова много пустееща земя.Хората я обработват,изхранват населението и изнасят.Гледам у нас засяти със слънчоглед ниви и после зарязани.Ама субсидиите взетиИ после защо олиото е скъпо.Защото е пълно с тарикати,измамници и спекуланти.

45

Само Така

преди 1 година

единственият начин да се справим с тази напаст - бедни, държавата трябва да остане само за нас - Умните, Младите, Красивите и Успелите!

44

Анонимен

преди 1 година

Иранските деца винаги взимат първите места в световните олимпиади по математика, физика и програмиране. Иран е страната с най-голям процент на жените с висше образование.

43

Анонимен

преди 1 година

В Одеса стоят 25 милиона тона зърно. И то няма да отиде там за където е предназначено, по Дунава, нагоре. Колко ще струва хляба след 2 месеца? А литър бензин? А газта?

42

Защо токът поскъпва

преди 1 година

У нас,в енергийния микс,който се продава на пазара,близо половината еленергия е произведена от ТЕЦ на въглища.Една трета е атомна.!2-13% е от ВЕЦ.Останалите са фотоволтаици-1,5% и вятърни,био и пр,които са под 1%.ТЕЦ на газ също не са огромен процент,а токът от тях в продаваният ми от ЧЕЗ микс е под 1 %.Тогава защо да поскъпва токът?Защото евтиният ток от АЕЦ и въгл.ТЕЦ е изкупен от търгашите ни и се изнася по преференциални цени,а кой да плати за емисиите и за скъпия микс в страната

41

Анонимен

преди 1 година

За 2006 бях на 4800, сега съм на 16 хилки.

40

Иван

преди 1 година

Здравейте, приятели! Както споделих оня ден, брат ми ми подари чисто ново Бентли на което не му липсва никаква екстра. Разхождам го по София. Да, разходът е малко висок 22 на 100 при нормално каране, но мен това не ме бърка. Брат ми се занимава с нелегален бизнес в Холандия, от който е много доволен. Доставя момичета от тук за тамошните червени фенери, а и с разни други субстанции... Вече е спазарил яхтата за която писах, която ще поддържа имиджа му на класов играч. Вашите голфове вървят ли?

39

перко

преди 1 година

Ето ви го блатото на Радеф! Сега ще търсите дъното му!

38

Анонимен

преди 1 година

Руся не бърза в Украйна. Рафтовете на руските магазини са препълнени с храна, а цялата пета колона от Русия се изнесе на запад и вече няма да пречи на Русия да разговаря с целия "цивилизован" свят на неговия западен "цивилизован" език.

37

До 37

преди 1 година

2006г заплатата ми беше 600 лв.Сега е 2400 лв.Вярно че има инфлация, ама с 2400 лв купувам доста повече неща отколкото през 2006г с 600.

36

До 35

преди 1 година

А десетките хиляди загинали млади войничета и почернени майки не ги ли броиш?Или това не е важно за теб?

35

До 35

преди 1 година

Бах мама му-във всички източници пише за 17.83 процента инфлация в Русия, ни пишеш за 2 процента. Ама на теб ти вярвам.

34

плащам на крадци

преди 1 година

До Зоро.. *** ти чак след 32 години ли разбра, че вече всичко е в ръцете на частен капитал/ограбен от нас/. Освен това най-необходимите стоки любимият ви ЕС ни принуди и ние да плащаме на борсова цена, която богатите могат да си позволят, ние не. Голяма полза от влизането ни в ЕС. *** нали го искахте, и вярвахте в лъжите на политиците.