73

Венелин

преди 1 година

По един показател сме първи в ЕС - инфлация. Инфлацията в България е по-висока даже от тази в Русия (на която налагаме санкции). Вуте го е рекъл точно: "Я че си запалим къщата, да изгори на Нане плевнята." А Кире е по-зле и от Вуте...

72

Анонимен

преди 1 година

ИДВА ГЛАД! Ще изкараме лятото ,но септември не ми се мисли...пландемии и какво ли не, все страхотии! Молете се на Господ да ни подмине злото!Молете се разкайвайте се ,че като ви чета коментарите много изгубени души има ..Без нашият ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС сме загубени!Без вярата сме нищо!Не сме животни само да ядем и пием!А повечето само за това живеем!Бъдете живи и здрави и ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ ВСИЧКИТЕ!

71

дедо Ташунко

преди 1 година

Хора, инфлацията в Бавария е повече от 35%, но ни лъжат с 7,1%. Месото, плодовете, зеленчуците, всичко поскъпна двойно...Ще ни вдигат пенсиите от 1 юли с 5,12% и издъниха всички вестници да пишат с големи букви тази велика новина. Всички политици по света лъжат, та се късат от лъжи. А в България - нищо ново. Народа оскотява от мизерия.

70

Анонимен

преди 1 година

`въпреки` - не е употребено правилно ,мерките от самото им обявяване е ясно че ще помпят инфлацията.

69

П.К.

преди 1 година

Тук не само експертите, но и много от коментарите реално виждат и казват причините за вихрещата се инфлация, за непрекъснатото повишаване на цените на всичко. Не ги виждат само тези баламурници, които ни ги натресоха на главите от задкулисието с пластмасовите кутии на Мадуро. НЕПРЕКЪСНАТОТО ТЕГЛЕНЕ НА ОГРОМНИ ДЪЛГОВИ ЗАЕМИ И РАЗДАВАНЕ НА ХАРТИЕНИТЕ "ПАРИ" НА КАЛПАК СА ПРОИНФЛАЦИОННИ МЕРКИ. ТОВА ГО ЗНАЯТ И СТУДЕНТИТЕ-ИКОНОМИСТИ ОТ ПЪРВИ КУРС. ЩЕ НИ СПАСИ САМО БЪРЗОТО ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ТЕЗИ от пп-то..

68

Анонимен

преди 1 година

160 % инфлация в Турция

67

Анонимен

преди 1 година

Единственият начин глобално да се намали инфлацията е глад и мизерия с даване на пари на всеки не става. Това и децата го знаят

66

Анонимен

преди 1 година

Руснаците спряха износа на неон сега ситуацията с чиповете и полупроводниците става още по зле русия държи една трета от пазара

65

ссс

преди 1 година

90% от инфлацията е благодарение на напечатаните пари /без каквото и да било покритие/. Войната само добавя. Токът преди 3месеца ли тръгна нагоре или още 2020 г., че май и по-рано. Така де Русия е виновна за всичко.

64

Анонимен

преди 1 година

Дали е "Въпреки" или е "Заради"

63

Анонимен

преди 1 година

В мерките на болшевишкият ококорен ин'фантил в МФ няма ни една Антиинфлационна мярка, всичките му са Проинфлационни

62

кико харвардски

преди 1 година

абе важното е че коалицията е мноо стабилна , нищо че не се разбираме !

61

Бено

преди 1 година

У нас инфлацията е почти два пъти по-голяма от тази в Европа, което значи, че се вихри спекула и никой не контролира нищо!

60

до 63

преди 1 година

1997 като в България имаше ХиперИнфлация - това Повлия ли понякакъв Начин на Останалата Част на Европа и Света! Не ти разбирам Опорките!!

59

до 63

преди 1 година

Айде ми обясни Държава със Собствена Валута и Собствена Централна Банка, а не в ЕвроЗоната, какво Общо има с Инфлацията на Евро-то и всичките хартии напечатени от ЕЦБ?!

58

Нежен Демократ

преди 1 година

от Брюксел, имам КОВИД, СПИН и Маймунска Шарка, но съм ЕдноПолов и Жоржи Шорос бе уреди на 20 000 евро на месец, цените трябва да растат! това един от начините да се справим с ДвуПоловите!!

57

Анонимен

преди 1 година

Това не са мерки, това е гасене на пожар колкото да се закрепят още малко във властта, погавриха се с нов данъчен праг в тези тежки времена и сега щели да ми върнат 25 стотинки на литър който ще стане 4 лв. докато го въведат и реално на 200 лв. зареждане щели да ми върнат 12 лв., смешници.

56

Предлагам ЛокДаун

преди 1 година

още 2 години, нека се пазим от Вируси! това е по-важно отколко някой да произвежда реален продукт необходим за живота на хората!!

55

Гост

преди 1 година

инфлацията расте а заплатите не много малко работодатели вдигнаха заплатите тази година а пък други не са ги пипали от 2-3 години може би кризата която се зарежда ще ескалира зимата

54

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Работете здраво, Спестявайте, НаКрая ЮдеюСемитите ще ви вземат всички пари като ги Обезценят с Печатане на Пари и Обезценяването им. Това се Нарича Дългово-Лихвено Р0бство, срещу което 3-тият Райх Воюва с целият Останал Свят Поробен от Лихварите и Загуби - така, че Измамата си Продължава...