38

Руски кучета

преди 1 година

14 милиона украинци бяха принудени да напуснат домовете си,образованието на повече от 3 милиона деца е прекратено,стотици хиляди хора нямат вода и ток,15,7 милиона души се нуждаят от хуманитарна подкрепа,Също така Службата на Върховния комисар на ООН по правата на човека потвърди 9 151 цивилни жертви - 4 169 загинали и 4 982 ранени. Сред потвърдените факти - 268 деца са убити,

37

До 24 самоубитият

преди 1 година

И аз го чух това по радио "горит мацква" го казаха...

36

Руски плъхове

преди 1 година

Това нахлуване в Украйна е нарушение на нейната териториална цялост и на Устава на ООН. Тази война причини непоправими щети на хората и засегна почти всички аспекти на цивилния живот. В тази война нямаше победител. Напротив, ние свидетели на 100 дни "Какво беше загубено: животи, домове, работни места и перспективи. Станахме свидетели на разрушения и опустошения в градовете, населените места и селата", се казва в изявлението.

35

Касапи

преди 1 година

100 дни война в Украйна в данни на ООНИзминаха 100 дни от началото на мащабната руска инвазия в Украйна. Няколко украински града бяха напълно разрушени или критично повредени от обстрели и бомбардировки. Според ООН 14 милиона украинци са били принудени да напуснат домовете си.

34

Анонимен

преди 1 година

Страните от западния свят рано или късно ще трябва да преговарят с Москва, тъй като страничните ефекти от антируските санкции могат да доведат планетата до мащабна криза. Следователно или Западът ще седне на масата за преговори, или човечеството ще се сблъска с цяла поредица от вредни явления, пише британският вестник Гардиън.

33

До 33путкин

преди 1 година

Хубавото е ,че няма да го дочакат. Льопенката сега се чуди как да връща рублите...

32

Анонимен

преди 1 година

Бой по руските кратуни прости

31

Анонимен

преди 1 година

Въоръжените сили на Украйна отхвърлиха врага в посока Бахмут, темпът на настъплението на противника се забави, - Генералният щаб- 4 юни 2022 г. 08:02. Руските части отстъпват поради липса на подкрепа от артилерията

30

Анонимен

преди 1 година

С англо-саксите не може да сте равноправни. От 200+ години Русия им пречи, много им пречи. Пречи им с огромната си територия, пречи им с огромните си запаси от ресурси. Повярваха си руснаците по Елциново време, че ще могат равноправно да ядат и да пият със западняците. Объркаха се много. Западът винаги е искал Русия да я няма. Винаги са мразели и презирали руснаците. Путин се усети и каза - Баста. Щом няма да сме разноправни и тия искат да сме им васали, тогава ние ще играем сами.

29

Путин

преди 1 година

Скоро Франция, ще бъде ДеНацифицирана и Демократизирана Отново, Хилядите Жълти Жилетки, чакат Путин като Освободител!

28

Анонимен

преди 1 година

Ей,ходи да либиш бабички и не си бъркай носа в световната геополитика.Тя не е за меки китки като западната джендария.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 "По-добре изолиран, отколкото "приятел" със западните лицемери!" 20 години Путин се прави на демократ. 20 години носи западни часовници и се къпе в западен лукс. Кой е лицемерът?

26

Бягат рашките

преди 1 година

Темпът на настъпване на вражеските части по време на бойни действия в Донецко направление е нисък, поради физическо изтощение на личния състав и ниско морално и психологическо състояние.

25

Анонимен

преди 1 година

По-добре изолиран, отколкото "приятел" със западните лицемери! Никога няма да те приемат за един от тях. Искат да сте "партньори", ама те да командват! Ай сииктир! Браво на Путин, че им би една глава на всички!

24

Анонимен

преди 1 година

Значи по журналистите на Ройтерс са стреляли укрофашистите. Но те винаги обвинят Русия.

23

Анонимен

преди 1 година

Родшилдовото банкерче, пак се изказа. Що му звъниш на Путин, непрекъснато? Много сте ччалнати в Европа. Путин закъсня даже, достатъчно си затваряше очите.

22

Самоубийство

преди 1 година

Офицер от ВСУ в покрайнините Северодонетцк пише че от 60 войници са му останали 4 войника а от Киев не им разрешават да отстъпят?!

21

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения (които и Макрон подписа) - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски иска оръжие вместо мир. А така ще има още жертви и разрушения.

20

Откъдето мине САЩ

преди 1 година

До ЕС НАТО: Ако Русия воюваше в Украйна както САЩ, досега Киев отдавна да е сравнен със земята. Руската армия се стреми (доколкото е възможно) да пази мирното население. Изгорената земя е тактика на американската армия. За сравнение: Ракка в Сирия 2018. В края на август 2018, ООН излезе с изявление, критикуващо коалицията на САЩ. Хуманитарна мисия на ООН, заяви, че е шокирана степента на разрушение.

19

Анонимен

преди 1 година

Макарон..... Абе целия им футболен отбор е църен а той тръгнал украинците да спасява. Я макароне взЕмииии малко укро бежанци, да си оправите малко генофонда и да се избелите оти Франция бая почерня с тия мароканци и алжирци.