39

ВОЙСКИТЕ НА ООН...

преди 1 година

..ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ В УКРАЙНА ---ЗА ДА СЕ ИЗНЕСЕ ЖИТОТО ЗА ГЛАДУВАЩИТЕ СТРАНИ...НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ПУТИН---ЖИТОТО НА УКРАЙНА , ЗА НЕГО Е ОРЪЖИЕ!

38

Сата НАТО

преди 1 година

началник на ариергарда беше известният по-късно като ръководител на руските войски в Приднестровието ген.лейтенант Лебед. ----///---- Лебед е ранен в Афганистан и след лечението си повече не е участвал във война, изключая гражданските конфликти, които руснята организира, за да скара републиките и после да има повод да ги разтървава. Лебед беше един арогантен ть пак, сега го превъзнасят само защо е отдавна умрел. Командващият в Афганистан се казваше Громов, той театрално напусна с последния танк.

37

Анонимен

преди 1 година

Правилният подход е обратният", убеден е бившият зам.-външен министър. ----////----- Съвети в чужда война не давай, особено с тоя категоричен тон, особено с това турско кме.

36

Ами,да....

преди 1 година

РУСИЯ И В АФГАНИСТАН ГО ИЗВАДИ ГОООЕМ....ха,ха,

35

СМЕХ....

преди 1 година

НЕ Е НУЖНА КАПИТУЛАЦИЯ--КАТО ПОЧНАТ ДА ИДВАТ КОВЧЕЗИТИ С ВОЙНИЦИТЕ НА ПУТИН---РУСИЯ САМА ЩЕ РАЗБЕРЕ НАКЪДЕ Я ВОДИДЖУДЖИ.....

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 - Да не ти идва до главата бандити да ти влезнат в дома. Ще преговаряш не, ами ще правиш неща за които не си подозирал, че ги можеш. Не случайно се използват психолози за разговор с такива и неутрализирането им. В краен случай - куршумът решава проблема. А Зельо си играе игра с Русия и се надява на цел свят да го спасява. Не е сигурно, че ще се получи. Не е филм това да е подсигурен от всякъде. Хора гинат и територии губи.

33

Анонимен

преди 1 година

До 25 Чети повече преди да говориш. Руските войски организирано се изтелиха за разлика от окупационната американска армия, която остави тежко въоръжение и оборудване на стойност около 3 млрд.$, като началник на ариергарда беше известният по-късно като ръководител на руските войски в Приднестровието ген.лейтенант Лебед. Той не можа да се разбере с тези от Генерални щаб на РА и с правителството на Русия и загина при катастрофа на самолета, с който пътуваше.

32

Да преговарят за мир

преди 1 година

Украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

31

Клоунът Зеленски

преди 1 година

Шоуто на Зеленски вече започва да губи почитатели. В ЕС вече започват да се питат: "Все пак докога трябва да се помага на Украйна, след като няма изгледи тя да спечели тази война".

30

Кога ще свърши

преди 1 година

Простата сметка показва, че при тези жертви (100 убити и 500 ранени на ден, по думите на самият Зеленски) до една година от украинската армия няма да е останало нищо. Така че е ясно и кога ще дойде краят на войната.

29

25

преди 1 година

Има и други варианти - Афганистан 2. Руските войници измират и никой не се оттегля. Няма кой :)

28

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Има и печалба хахаха

27

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази хипноза,че украинския бил различен от руския не мога да разбера.Все едно някой наш ром като почне да говори на български с онова "х" да кажа,че това не е български.Ако руснаците отидат на един курс по говор при нашите роми ще се получи украински точно...

26

Анонимен

преди 1 година

До номер 30:Те самите украинци вътре се самоизяждат...не им е нужен Путин да го прави.2015-та умориха от глад и стреляха бесарабските българи,а сега отказват да дадат хуманитарна помощ на тези,които не произнасят съскащото "х".Рускоговорящи рускини искат храна,а някакъв им отговаря пак на руски,че са маймуни,защото говорят руски.Закъсали са го и ги съжалявам.

25

Поздравме:

преди 1 година

КЮЧУКОВ ВСЧКИ РУСОФИЛИ И КОМУНИСТИ С ПЕСЕНТА " ЕХ ЯБЛАЧКО" И "БАЙРАКТАР" ЗА100-те Дни от войната!

24

Wanderer001

преди 1 година

До Анонимен:/// В случая, лъжецът си ти. Толкова ли е важно за вас една държава (Украйна) да бъде заличена и погълната и един народ (украинският) да бъде асимилиран, претопен, разселен, заличен и каквото още се сетите в този смисъл? Защото точно това е декларираната цел на кремълската хунта! Те не признават правото на съществуване на Украйна и украинците, като народ! Заявиха го ясно и открито!

23

Wanderer001

преди 1 година

Г-н Кючюков се опитва да постави на една плоскост на морала и справедливостта както жертвата, така и агресора. Заекът е виновен, тъй като орелът харесва заешко! Господин Кючюков се опитва да размие събитията в някакво неопределено сиво, едва ли не безличен приятелски спор. Не! Имаме жертва и хищник, който е направил смъртоносна захапка. Срещу Украйна се води война за унищожение на държавата и асимилация на народа, на украинците! Защо се прави господинът, че не разбира целите на Путин?

22

Един Българин пита

преди 1 година

Днес, докога ще натрапвате ченгета като Кючуков?

21

Анонимен

преди 1 година

Русия така я излъга Зеленски да изтегли от Киев войските и после тръбеше как победила.Излъга ги уж заради преговорите и после направи постановки в Буча.Втори път РФ едва ли ще се вържат на лъжи.Ако се изтеглят украинските военни пак ще изколят рускоговорящите,за дя може ако има референдум да не гласуват.Вие знаете ли,че в Лвов не дават хуманитарни помощи на рускоговорящите и ги наричат мaймуни?

20

Анонимен

преди 1 година

При всяка една война има преговори.Да сравнявате войната с нахлуване в дом ,да я приравнявате до обикновена кражба е повърхностно и елементарно мислене.