19

Анонимен

преди 1 година

За ква измама да става въпрос. То е същото като в Петрол. На чисто нова празна 28лт. газова бутилка да напълнят 33 лт. газ. Чувал съм, че бутилките имали някакъв клапан, който позволява да се пълни до 80% от капацитета на бутилката. Та, в България измами не стават-стават чудеса.

18

парата я няма

преди 1 година

цитат от статията: "е възможно част от горивото да премине в системата за изсмукване на парата" - всеки ден ни смучат парата, видяхме как трябваше да плати човека

17

преди 1 година

Общо 5 пъти съм имаш подобен проблем като 3 от тях бяха на обекти на същата верига. Деугите 2 на конкурентна верига също с 3 букви. Ама нейсе на 100 човека един да види голяма работа. Доколкото виждам май това е накрая..прибрали са сума ти пари отгоре. Глоба никаква. Служителите не са го забелязали.. толкова име работата.

16

Вътю.Т.Панчев

преди 1 година

НИ СЪ ЗАЯЖДАМ , АМА НАВРЕМЕТО ИМАХ ИДЕЯ ГОРИВОТО ДА СЕ НАЛИВА ОТ ГЮМ ПОСТАВЕН НА КАНТАР И БЯХ ДОСТА ВЪОСУШЕВЕН ОТ СЕБЕ СИ ....ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ В НАЧАЛОТО НА НЕФТЕНАТА ЕРА ВСИЧКИ КОЛОНКИ БИЛИ ТАКИВА ....И СЛЕД ТОВА СЕ НАМЕСИЛИ ЧИ ФУТ ИТЕ...

15

Анонимен

преди 1 година

Как па още няма случай да не отчете първия литър.

14

Заядлив

преди 1 година

Ще ви дам 77 стотинки без да заредя гориво ама в някоя паралелна вселена! Отказвам да платя! Ако управителя на бензиностанцията откаже да извика полиция, ще я извикам аз! Трябват ми полицейски протоколи какво се е случило. И после отиваме на съд! Щото не съм наясно във времето колко са ме джаскали. И ви гарантирам, че ще получа от ОМВ поне 500 литра безплатно гориво само да не се раздухва!

13

Анонимен

преди 1 година

А за това, че този клоун е със 130 км/ч на околовръстното и заедно със слабоумния му приятел карат аресивно между автомобилите, КАТ и прокуратурата ще се самосезират ли?

12

Бензинджия

преди 1 година

Ама то може цял ден да държи маркуча . Затуй в омв сме сложили такса престой. Живо трябва по живо. Ко се мърдосва.

11

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА НА ЖAЛКИЯ ФИГУРАНТ И ШAЙКAТА МУ ГPИ НДЪPИ БЕ CEЛЯНИ ПPOСTИ!!!!!!!!

10

Сър Пичук

преди 1 година

Ама разбира се! Служителите и най-вече чистачката на WС-то е виновна и трябва да понесе най-строго наказание!!! :((((

9

Анонимен

преди 1 година

Много ме кефи как накрая на клипа се движи с 127 км/ч :)Иначе следим изкъсо правилата :)

8

Хайде, хайде

преди 1 година

"и е установено, че не става въпрос за измама." ?!?! Чакай сега, при технически проблем тази колонка изобщо не трябва да се експлоатира, да е говорим, че сумите начислени от нея трябва да са сметка да собственика на колонката! Аз ли да отговарям за техническите съоръжения на ОМВ?

7

Анонимен

преди 1 година

Лукойл са същите.

6

ОМВ Огромни Мошеници

преди 1 година

Гледах видеото и ми направи впечатление за какво кратко време се "навъртяха" 77 стотинки, горе долу по 1 лев на минута без дори да се зарежда гориво. От колко ли време е така и колко ли хора са надцакали с този "проблем"?! И как винаги такива проблеми са в ущърб на клиентите и никога за бензиностанциите?!

5

Анонимен

преди 1 година

Нормално! От българи за българи! Готин народ!

4

Анонимен

преди 1 година

Вижте кои се веригите бензиностанции които дават до двадесет процента отстъпка от цената на литър,за държавни хрантутници и ушев със служебния автомобил,сетете се как един мушморок обясняваше че продавали горивото през две стотинки и осигурявали разнообразни сървиси. Не стъпвайте при тези мизерници, защото нито качеството, нито количеството ще е наред. Както беше преди време с петрол, сега са ги изместили от лапачката.

3

Анонимен

преди 1 година

Абе че ни имат за бала мурници това е ясно. Работил съм на бензиностанция 10 години и тези обяснения с клапанчето ми се струват смешни. Клапанчето действа когато резервоара се напълни и за да не прелее клапана затваря притока на гориво. При вдигнат пистолет без да минава гориво по маркуча няма как да отчита нито гориво нито пари. Тези наистина ни имат за мало умни. Но това сие за тяхна сметка народа няма да зарежда от тази верига безинжии.

2

рибока

преди 1 година

Щях да се изненадам повече,ако започнеше да отчита след първия литър

1

Един

преди 1 година

Навсякъде спекуланти и Мошенници в таз скапана територия с ширящо се беззаконие и хаос!