39

Обзървър

преди 1 година

В беге има страхотни идеи, да се плати добра цена, срещу едно нищо.Социалистически десарски трик.Пълен разгром на Демоса,Свобода на Клептокрацията!

38

ВБЗ

преди 1 година

Човек търсещ внимание това е този ***. А ако.някой те бутне докато сменяш така рисково лентата кой ще е виновен?

37

Иван

преди 1 година

Изгледах клипа и накрая ясно се вижда как карат на зиг-заг между колите. Нещо което е забранено от закона и може би сега е време да се самосезира и КАТ. Имат снимков материал, името и регистрационния номер на човека с мотора. В задачата се пита - ще има ли последствия. Мисля, че отговора го знаем всички.

36

Д

преди 1 година

Ако пак ви си случи информирайте служителите ! Н е вдигайте врява!

35

user

преди 1 година

И при мен се е случвало на една селска газстанция навърртя ми 2.48 лв преди да сложи маркуча на колата. Обяснението на газаджията беше че се пълнел маркуча с газ затова отчитало

34

Анонимен

преди 1 година

Така ли се шофира бе, калмук? Заслужаваш да ти начисляват по левче отгоре всяка секунда на такива пътни терористи като теб.

33

Любо

преди 1 година

Електромерите,също отчитат,без да има консумация!!!Това е практика за-КОРПОРАЦИИТЕ!Инсталират:КОРУМПИРАНИ ***,И НИ ГРАБЯТ!ЗА ТЯХ НЯМА:КОНТРОЛ,САНКЦИИ И СА ОСВОБОДЕНИ ОТ ДАНЪЦИ!Нито една-КОРПОРАЦИЯ:ХИПЕРМАРКЕТИ,БЕНЗИНОСТАНЦИИ,МОБИЛНИ,КОНЦЕСИОНЕРИ,БАНКИ..НИКОГА НЕ Е ПЛАТИЛА И ЛЕВ ДАНЪК В-БЪЛГАРИЯ!ЗА СМЕТКА НА ТОВА,ДЪРЖАВАТА ИМ ИЗГРАЖДА С НАШИТЕ ДАНЪЦИ-ВСИЧКО ЗА КОЕТО БЪЛГАРСИТЕ ФИРМИ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ,ДА ИЗПЪЛНЯВАТ БЕЗУМНИ ПРОЦЕДУРИ!!!

32

Тттттттт

преди 1 година

ТЕЗИ ОТ АГЕНЦИЯТА ЗА ДТМК СА ЯК ГРЪБ ЗАД ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ВЕРИГИ БЕНЗИНОСТАНЦИЙ.КАКТО СЕ КАЗВА ГАРВАН -ГАРВАН ОКО НЕ ВАДИ.АКО ВЪПРОСНИЯ ГОСПОДИН БЕ ТРЪГНАЛ ДА ЗАРЕЖДА НА НЯКОЯ МАЛКА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ СОБСТВЕНИКА СИГУРНО ЩЕШЕ ДА ОТНЕСЕ СОЛИДНА ГЛОБА,А ОТ АГЕНЦИЯТА ЩЯХА ДА ИЗЛЕЗНАТ СЪС СТАНОВИЩЕ,ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ИЗМАМА.ТОВА Е БЪЛГАРИЯ.

31

До До 33

преди 1 година

Ти пълниш 2 по 10 литра и ти отчита точно.Ама поне направи ли си труда да гледаш видеото че оня нищо не пълни пък машинката навърта кинти.

30

До 33

преди 1 година

Имам 2 туби от 10л за косачката. И още как има буфер, разбира се. Имат си маркер докъде са 10л.. пълня двете до маркера и излизат 20л.. всякакъв коментар е излишен. Под вола да се търси теле няма смисъл.

29

Анонимен

преди 1 година

Всичко е измама!!!! НА един преател на стринка му първи братовчед на нейна приятелка има съседка, работеща на бензиностанция. Биг фарма и Сорос лично казали на нейна колежка, чистачка, че всичко е измама. Колите не вървели с бензин, а с вода.

28

Анонимен

преди 1 година

Мирослав да се образова малко как работи една бензиноколонка. Най-простата проверка да си напълни туба от 5л.. Ама същите тия като Мирослав, пълнят туба за бензин 5л догоре и им отчита 6, без да мислят, че има буфер, умишлено оставен. Доста подобни тестове съм правил и 10л са си 10л.. А Мирослав го разбирам, че се е ядосал, ама понякога неграмотността води до излагация. Е, феновете на конспирации моментално ще повярват, че тук има измама от страна на бензиностанцията.

27

Джеси

преди 1 година

Вижда се, че вдига 90 км/ч в града... Къде е полицията и прокуратурата?

26

OMV

преди 1 година

И какво излиза че тои е виновен защото е държал пистолета вертикално . По тъпо оправдание не можаха да измислят

25

Анонимен

преди 1 година

Ако в "Агенцията" която проверява заплатите са им с 5 процента по малко от колкото трябва да получат,дали ще е проблем ?!

24

Шментьо Капелов

преди 1 година

"От Държавната агенция за метрологичен и технически надзор виждат видеото на Мирослав и се самосезират. Направена е проверка във въпросната бензиностанция и е установено, че НЕ става въпрос за измама."нЕмам думи.

23

кристина

преди 1 година

чиста измама!! сестра ми работеше на бензиностанция и напусна

22

Я виж ти

преди 1 година

*** как може да става въпрос за измама, никой не си ги е помислял.Това е едно ТЕХНИЧЕСКО проблемче, което кой знае колко хора е ощетило. Но, в никакъв случай не е ИЗМАМА, OMV са дали малко копейки на някой дребен чиновник да напише становището и готово. Няма измама, няма пробелм, всичко е наред!

21

Наглост

преди 1 година

А защо никой не казва дали колонката е била спряна? Кога и е направена проверка от "компетентните" органи? Колко други шофьори са били ощетени? А ще има ли някаква глоба или каквото и да е за собствениците? Все въпроси без отговор най вероятно....

20

Анонимен

преди 1 година

Бензина стана много скъп.По-скъп е даже от млякото бирата и менте-ракията.