8

Гърция

преди 1 година

вместо да си даваме парите в безсмислените софийски барове и дискотеки, детето каза - подарете ни абитурентски бал в гърция. изкараха си децата много хубаво. радваме се за тях. нощувка 12 евро, безплатен солен басейн и още 10-15 неща от които не разбирам.

7

Кико

преди 1 година

Какви звезди какви луни какви сини слонове!

6

Star

преди 1 година

Стожерите на ,,пост-комунизма'' така наречените силоваци-мутри останаха в миналото на ,,борческите години'' когато само мутретата от МВР школите въртяха червената крадена пара.И тези ,,звезди'' за които пишете се въртяха голи на пилона докато някое ,,борче'' не я свалеше от там да си я закара в къщи за изгора.На тия абитуриенти деца на ,,звезди'' бащите са били все разбойници,мафиоти и рекетьори.А вие днес ги изкарвате че са ,,деца на звезди''.

5

Охх

преди 1 година

Лошото е,че умните и кадърните ще се изнесат в Европейските университети и няма да се върнат,а тези "звездички",остават тук.

4

Анонимен

преди 1 година

Това звезди ли са?Пфу,да ви имам звездите.И вкуса.

3

Офф ,да се омитат

преди 1 година

Срамно и жалко е да наричате тези безмозъчни кухи *** "звезди".Чалгарките ли са цвета на нацията ,или техните блудкави отрочета?От кога цви.ленето на блейбек е изкуство?Ако не е платена реклама ,значи е подигравка.

2

Анонимен

преди 1 година

Ей туй е радостно за родината ни - за таквийзи хора пишете дано продължат кат майките си , чи в тези трудни вермена са иска и малко настроение ,ко ши ми пишат за некакви нещастни математичета, физичета , химичета и без туй шъ съ в чузбина ши миним и без тех ,кат са замисля амчи кои са майките им , бащите им - неизвестни , дай печката на 6 и пусни ВЕФА да се чуйми музиката на душътъ

1

Анонимен

преди 1 година

Vamos a la playa...