БГНЕС

Всяка година около 24 май ставаме свидетели на абитуриентските балове в страната. Изпращането на дванадесетокласниците започва от училищния двор и свършва в лъскави заведения, пред погледа на близки и роднини. И тази година фотографите имаха много работа и запечатаха скъпи коли, нестандартни рокли и костюми, както и безброй изцепки. А сред пляскащите им насреща имаше и много български звезди. 

Софи Маринова, Бони, рапърът Ванко 1, Ива Екимова, Людмила Сланева, бяха част от известните личности у нас, които изпратиха абитуриенти през 2021 г. А тези дни други звезди се похвалиха с трепетите около порасналите им наследници, някои от които искат да учат висше.
 
Балове 2022 – кои родни звезди изпратиха абитуриенти?
 
Нелина 
 
Фолкпевицата, която сякаш не остарява, също има абитуриент тази година. По този повод тя показа снимка от неговото тържество.
 
Нелина е изпратила Кристиан навръх 24 май.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nelina (@nelina.music)

„Честито завършване, наше прекрасно момче! Гордеем се с теб, обичаме те много и ти желаем всичкото щастие на света! Бъди здрав, обичан и сбъдни мечтите си! Попътен вятър в живота“, пише тя в Instagram.
 
Изпълнителката е заложила на дълга зелена рокля за празника на своя наследник.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от 🌟A N E L I A 🌟 (@anelia_official)

 
Анелия
 
Фолкфурията има хубав повод за празник. След като приключи предизвикателството „Като две капки вода“, фолкпевицата изпрати абитуриентка. В Instagram тя показа колко красива е нейната дъщеря на бала.
 
„На добър път, пораснало дете... Живей, граби от живота с пълни шепи, но с разум, обичай, вярвай и не спирай да мечтаеш“, написа изпълнителката в социалната мрежа.
 
Анелия, която не обича да показва Ивон Динева в интернет, е качила една снимка с нея от важния ден.
 
„Обичам те!“, коментира още тя.
 
Дъщерята на певицата, която е от брака ѝ с бизнесмена Коко Динев, е избрала дълга черна рокля с пайети. Тя е с деколте тип „лодка“ с прозрачни ръкави.
 
Още за балове 2022 четете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase