318

Анонимен

преди 1 година

Прибери си туристите у Вас и побеждавай

317

Сата Знато

преди 1 година

Кво стана, превзехте ли онзи ден Северодонецк?

316

Русия загуби

преди 1 година

Навремето, германските фашисти разрушават Варшава като не оставят камък върхукамък. След това поляците правят нови планове и с германските пари от репарациите си построяват един съвременен красив град Варшава. Сега когато Русия плаща репарациите на Украйна, украинците ще обновят стария грозен сив социалистически жилфонд и ще си построят градовете така както не биха могли преди войната.

315

ЗЕЛЕНСКИ ГРЕШИ!

преди 1 година

Победата няма да бъде на Зеленски, а на Пентагона, нека само жужето натисне копчето на ядреното куфарче и примитивна Рус ще изчезне от лицето на Земята, а Човечеството радостно ще си отдъхне.

314

Анонимен

преди 1 година

Всичко щеше да е вярно ако Украйна успее да се измъкне невредима от тази война, което очевидно, че не се случва. Дори и да стане свободна един ден, ще е загубила доста територии.

313

Баро Вкаров

преди 1 година

Зелеников,евакуацията е ваша!

312

Анонимен

преди 1 година

На какво ли казва "победа"?

311

Анонимен

преди 1 година

Абе, Зеленски президентът на страната която те покровителства се ръкува с призрак, това не ти ли говори нещо.

310

Анонимен

преди 1 година

Някой представя ли си как ще изглежда русия след войната, коя нормална държава ще има отношение и ще прегозаря с наглоста рекета и лъжата . Рашка настъпи граблята и получи светкавичен удар по лицето и ще ходи замаяна до кат се развали .

309

ЗЕЛЕНСКИ Е СТРАШЕН!

преди 1 година

ИСКАМ ДА ИМАМЕ ТОЧНО ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!

308

100-ДНИ...

преди 1 година

...И САМО ТРУПОВЕ ЗА РУСИЯ---И НИКАВИ ИЗГЛЕДИ ЗА КАПИТУЛАЦИЯ НА УКРАЙНА!СТРАХОТНИ СА ТИЯ УКРАИНЦИ--ВСЕКИ ДЕН СЛУШАМ ПЕСНИЧКАТА ЗА ТАТКО МАХНО! ОТ ВРЕМЕТО НА ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА...

307

Гейове и лесбийки,

преди 1 година

До Дами и господа, "обезателно" да победи какво? Щото вече го няма нещото в покрайнините има ОРКАина *** и тя няма да е за дълго. А межународното положение на Русия вече се промени. Вече не е "бензоколонка с ракети" а хиперскладове на всякакви суровини и храни със професионална въоръжена охрана.

306

На реактивен принцип

преди 1 година

"Украйна напредва към европейското семейство, заяви премиерът Шмигал" АХА! Укропитекия се движина реактивен принцип - Колкото повече азоцви хвърля на изток, толкова повече напредва назапад! разбрах! :)

305

Пак по опорката?

преди 1 година

До Дами и господа,: Я трябва, я не. А това "да трябва" и "да може да стане" са две различни неща. За украинците е най-добре да преговарят за мир. Колкото по-рано, толкова по-малко ще загубят.

304

Гиви

преди 1 година

Тоя трябва да го линчува на Майдана украинският народ. Наистина ще воюва с Русия до последния украинец. Украинската армия търпи колосални загуби.

303

Анонимен

преди 1 година

Утре Зеленски ще реве за оръжие, вдругиден за пари. После ще призовава руснаците да се предадат незабавно. И така, докато украинците спрат да се бият и смъкнат Зеленски от властта.

302

Малко за политика

преди 1 година

Зеленски няма друг избор освен да говори за победа. Иначе току виж му западняците спрели парите.

301

Дами и господа,

преди 1 година

Другари и другарки !УКРАЙНА трябва да победи !О Б Е З А Т Е Л Н О !!!За да има мир, ПУТИН в СИБИР !

300

Ани

преди 1 година

Аз се възхищавам от този президент който всеки ден е с народа и министрите си. Каква брутална разлика с нашия. Публикуваше фейкове с 500 еврови банкноти (каквито няма в обръщение). Докара мутрите. И сега пак не е доволен. Въобще за какво взема заплата този т.н. Президент?

299

Анонимен

преди 1 година

"Излизам по ресторантите с приятели (за трета вечер тази седмица - а още не е свършила;))" страшен си ла, като по филмите