258

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Може и да победи /морално/, ама украинците свършиха...

257

Анонимен

преди 1 година

Прилича на малко уплашено и леко наакано мишле. За каква победа говори, след като за десет години вече за втори път цялата държава е в разрушения и всеки път те са все по-големи. Да се поогледа малко по света и да види на какво приличат сега Ирак, Сирия, Египед, Афганистан... в украйна ще бъде същото и един плъх ***. Дори не осъзнава, че неговите кукловоди ще го направят мъченик съвсем скоро

256

Анонимен

преди 1 година

"До една седмица руските сили ще илязат на подстъпите на Краматорск" Знаеме, и после още три дена и са в Берлин.

255

До 317

преди 1 година

В голяма грешка си. Нито членувам в партия и никога не съм бил, и подкрепям напълно сега Русия. Чета и пиша на 4 езика, във форумите в чуждите медии, в т.н. Западни медии, за Русия са 50/50. В България против Русия сте 30%, но сте много активни, вероятно безработни.

254

Анонимен

преди 1 година

Аха, точно така ще стане :D

253

Зелето

преди 1 година

Ние искаме мир . И за този мир сме готови да воюваме до последната капка кръв :)

252

Анонимен

преди 1 година

Никой не подкрепя нападението над Украйна, единствено лум пените от Възраждане го подкрепят, ама те просто ни ядосаха урките, затова ги заградихме като животни в концлагер :)))

251

Сидисар

преди 1 година

Четииирсет и пет години стигат. Стигат! Вреееемето е наше. Наше!

250

Анонимен

преди 1 година

"Дженди ,що не отидеш при Зельо да отпразнувате заедно победата" Ами ти що не идеш пред кумира ти Путин да му подържиш оная работа докато ти разказва как там е рая? Да ти напомня ли за руската група Тату или те не са от тях?

249

Анонимен

преди 1 година

Никой не мрази украинците, обаче те се показаха по нагли дори от рашките, нема как да ги обичаме, след като виждаме какви са заблудени :)))

248

Нема мърдане

преди 1 година

С колкото и повече оръжие да те тъпчат, колкото и повече да мърдаш и се въртиш все тоя руски те чака и по дълбоко ще ти влиза!!! И така ако по рано вдигнеш белото знаме и дадеш КАПИТУЛАЦИЯТА, по малко жертви и разруха ще има... ама въпроса е дали от теб зависи или друг те стиска еди къде си!!! И споко ...от историята се знае, че ПОБЕДИТЕЛЯТ взима всичко, той определя условията за мир, той определя и бъдещето и репарациите. А загубите се плащат от капитуланта... А войната тя е между ФАЩ и Русия... там трябва да има мир и разбирателство вие укрите сте само пушечното месо на байизкукури

247

белия байряк

преди 1 година

ВАРИАНТ за мир: Единствен разумен!!!! Зелински мисли за народ и държава вдига бeлото знaме дава безусловна kaпитулация с всички последствия и иска мир!!! Принуден вече бaйизkykyригал прави преговори с Пyтин и приема условията му от преди операцията т.е. НAТО и бaйaлцxaймеp си прибират играчките и спират да пoe0пиkaвaт бъpлогата на мeчkaта!!!! И тъй ще си заживеят в мир и спокойствие много и дълги години!!!Е защо ги ручаа жaбетата като можеше и без пaтаклaми да се уважи предложението на Пyтин още преди спец операцията!!!

246

Анонимен

преди 1 година

Долния предполагам си украинец щото българите викат слава на България. Ако си българин си родоотстъпник комунист. Комунистите славеха КПСС на времето.

245

Анонимен

преди 1 година

Зеля, чиляко сопри се брат. Като побеждаваш, обирай си друслите от тука не да рисуват с лаййнна по хотелите.

244

Анонимен

преди 1 година

Той вече ги лъже урките, че били част от ЕС, само дето не им каза, че за да влезнеш в ЕС, требва пълно единство на членките, един да каже не и оттичат в канала :))) Могат да питат макетата за това нещо, ако не верват :)))

243

д-р Путин е хирург

преди 1 година

""С Нато и фащ да се приключва, че да се успокои светът най- после!"............... в частност и с укрофашагите и наркоманчето също трябва да се приключва!!! ......... .... Да.... Това е решението, но това е тежко злокачествено образование и трябва сериозно оперативно лечение и.... и доктор Путин вече започна ампутацията!!!!

242

Анонимен

преди 1 година

Американските системи за залпов огън са в Европа най сетне за наша радост.Украинците вече се обучават с тях как да обслужват руската армия по най добрия начин за да няма сърдити.Обучението 3до 4 седмици.Дълго ни се струва,но ще чакаме.Тежките дронове само 4 за всеобщо съжаление знам, си имат пилоти.Новите тежки нападателни гаубици 155мм. пристигат всеки ден отвсякъде.Броят не се знае.Слава на Украйна и героите!

241

Анонимен

преди 1 година

Вън урките от България.Тези мързеливи и подли пришълци трябва веднага да бъдат върнати до границата, за да отидат да празнуват победата заедно със своя прочут командир-наркоман.

240

До Избор има

преди 1 година

Как ще приключи кариерата на Вовата...според французите!!!...

239

Анонимен

преди 1 година

Тоя е професионален комедиант бе, какво да каже.