82

Рептилка

преди 1 година

Напротив,точно Килъри се изживява в месианска роля на соросоидка и либерастка. Килъри трябва да бъде съдена като воене престъпник и за Ирак,и за Афганистан,и за Либия. Отделно ръчкаше Клинтън за войната в Косово и Сърбия. Не гледе ,че като Байдоно се заваля и не пази равновесие ,а тръгнала мозък да ръси. В САЩ си напълни с рептили точно като едно време в СССР.

81

Интересно

преди 1 година

Кой освободи България от Турско Робство???Иван Вазов случайно ли е написал ПОД ИГОТО???СЕГА СМЕ ПОД НОВОТО ИГО.ОПОМНЕТЕ СЕ И МИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ.Киряк Стефчу ще съсипе Родината

80

Анонимен

преди 1 година

абе душичко гледай си американската фълшива демокрация. путин е в света номер 1 политик много държави желаят путин за техен президент ати дъвчи дъвката на друго место не и с путин не сравнява го с никои тои е уважаван от рус и целият свят и обичан от народа си той се грижи за народа на россия

79

Точен

преди 1 година

Тая рог.оноска не можа да опази шавливия си мъж, седнала да дава оценки на политик 1 на 21 век?

78

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Путин много добре знае що за из род е Хитлери Клинтън и за това я е държал на растояние от себе си. И американците трябва да издигнат паметник на Путин за дето не разреши Хитлери да стане президент на САЩ !

77

Мда

преди 1 година

Като всеки луд диктатор!!! Мечтата на путин да остане в историята, ще се сбъдне! Вече надмина хитлер, садам, кадафи ....

76

Анонимен

преди 1 година

ДОбре че Хилари не е президент и никога не е била. Света може да си отдъхне.

75

Анонимен

преди 1 година

Долна гнусна гад. Е такива се занимават с политика и водят хората за носа.

74

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем, че Путин има много сериозни психически проблеми, няма нужда аверчето му Хилъри да ни го казва. По-лошото е, че хапченцата не помагат, лудото джудженце, което не ползва интернет, потъва все по-дълбоко в мрака на безумието, повличайки цялата страна със себе си.

73

Време за промяна

преди 1 година

Американците е време да постаят темата за Нато пред дебат и то сериозен.Навремето Трумън и Ачесън създават Нато като организация на държавите на запад срещу Сталин и комунизма.Ссср отдавна го няма ,а Нато стои и само създава проблеми.Русия не е комунистическа държава вече.Кому и защо е нужно Нато.Дебатът трябва да е честен и откровен без психясали русофоби.Истината е че няма вечни съюзи и вечни приятели.Къде е днес интереса на Сащ в Нато.Утре ще осъмнат с член пети заради Литва или Финландия??

72

Ясно е!

преди 1 година

Да имаш месианска вяра и действията ти и фактите да го покриват, е прекрасно нещо. В голяма степен се отнася до Тръмп и в никаква степен за Хилари която е пълен бо=кл-ук

71

Не фен на Путин.

преди 1 година

Тая не миряса с лъжите и манипулациите си. И точно като крадеца, вика : дръжте крадеца! Точно Тръмп бе за силно НАТО и го постигна през мандата си. Това с "излизането от НАТО" бе само за сплашване на тези които искаха да не отделят 2% за отбрана. И Тръмп успя. И никакви войни не започна с изключение унищожаването на ИДИЛ. И икономиките на САЩ, а и на ЕС бяха в разцвет.

70

Анонимен

преди 1 година

Килъри е олицетворение не злото в човешки образ!

69

Анонимен

преди 1 година

Тръмп нема как да извади САЩ от НАТО Килъри, понеже това си е вашата американска организация :))) Иначе Путин иска да остави следа в човешката история, дали се чувства като месия не знам, никой не знае всъщност :)))

68

Анонимен

преди 1 година

Хилари Клинтън е отговорна за хаоса в Северна Африка, известно още като Арабска Пролет, а също така създаването и финансирането на главорезите от ИДИЛ в Сирия. Такъв мащаб не е имал дори Хитлер.

67

:)

преди 1 година

Путята е ясен, но да помислим за това като каква се изживява Клинтъновица? Да не мислите, че е различно положението. Всеки човек, който драпа за политическа власт е и3р0д. А всеки, на който му се отвори парашута става реализиран и3р0д!

66

niki

преди 1 година

НАТО е създадено, за русофилите специално, за да не могат да спят по цяла лощ. Чуе ли за НАТО, русофилът изпада в паника, получава нощни напик*вания, избива му пот на челото, сънува кошмари. ТАКА И ТРЯБВА.

65

Анонимен

преди 1 година

НАТО е създаьено само и единствено срещу Русия (тогава СССР).Тръмп може да е прав да се махн от НАТО.Другото ще е ТСВ.

64

Стамат

преди 1 година

Обикновено най-големите лаиновози си вярват най-много... нормално е джуджи да се мисли за божество...

63

Анонимен

преди 1 година

Мразя Путин, но когато кръвопийцата от Бенгази каже, че го мрази някак ми става автоматично симпатичен. Може пък и да е недоразбран месия. Щом Хилари не те харесва значи си добър човек обикновено. Долната кръвожадница може да ме накара да харесам и Дявола!