123

Анонимен

преди 1 година

Тази смелост на Просто Киро ни излезе почти 3 пъти по-висока сметка през IV Тримесечие на м.г. и с почти 70% по-висока през тази година! А тримата харвардци си драпат нещо в заседателната зала на НС. Не очаквах такъв авантюристичен дух в тези млади хора.

122

Анонимен

преди 1 година

НЕ МИ СТАНА ЯСНО КАКВО ТОЧНО ЧЕТКАТЕ, НО ТОВА Е НЕЩО ТИПИЧНО ЗА ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРО-СТАЦИ!!!

121

Анонимен

преди 1 година

Друго са разбиранията ми за смелост. Смелост е да направиш истинска ревизия на обществените поръчки, "Лукойл", Булгаргаз и всички други частни и държавни монополи. Баровците с вили, яхти, самолети, коли над 200к да си докажат платените данъци 10 години назад. Луксозните имоти, коли и тнт да се обложат с по-високи данъци. Всичко останало е прах в очите.

120

Абе

преди 1 година

*** или смел е въпрос на гледна точка. Явно му е по-добре да го хвалят разни списания и да лъщи по корици. Какво става с бедността при хората, ми да ядат пасти кат нямат хляб.

119

Нечовек а желязо

преди 1 година

Твърд като кютук.До последният жив българин.

118

Анонимен

преди 1 година

хахаха прави се на смел в замяна на долари и евро.

117

Само да уточня:

преди 1 година

Няма никаква изненада,че по време на сбирщината на западните сороспий се изтрепват да хвалят най-големите предатели на народите и държавите си! Заради"смелостта" срещу Русия на българомразеца и краварски подлогар Киро лъжльото БЪЛГАРСКИЯ народ измира от немотия,беднотия,липса на мед,грижи,без лекарства,заради скъпотията,инфлация и още много други либерастки "екстри"! Но Политико няма да напише за геноцида,който Кировците налагат на БЪЛГАРИТЕ,изпълнявайки стриктно заповедите на господарите си!!!

116

Анонимен

преди 1 година

Към 2060 България е име на пустиня-първата в Европа,респ на ЕС.

115

Анонимен

преди 1 година

Политико: Кирил Петков прояви смелост пред Русия, . . . . . . . . а българските пенсионери се навеждат още по дълбоко в отпадъчните контейнери да търсат хранителни деликатеси!

114

Анонимен

преди 1 година

Така е,ставаме част от империята на ЕС.Вече нямаш валута и си провинция.ЕС ще ви остави езика за местна употреба,но ще измуче окончателно всеки млад човек за роб на запад.

113

Анонимен

преди 1 година

Достоен българин, защитаващ европейското бъдеще на България. Нищо общо с продажниците на Копейкин, които теглят родината към Сибирската мизерия.

112

Анонимен

преди 1 година

До 130 Закрива се България, ставаме Европа.

111

Анонимен

преди 1 година

България е колония на русия. Дано успеят да я освободят.

110

Анонимен

преди 1 година

Погледнете с каква лекота се обсъжда предателството с въвеждане на еврото.На практика на 1 ян 2024 официално се закрива България!

109

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли какво е ирония на историята?Живков не успя да направи Бг част от Ссср.Но седесарите,които го обвиняваха в предателство,успяха да ни направят член на ЕС!

108

Анонимен

преди 1 година

Голяма смелост да ръси мозък. Като е смел щo не ходи пеша без охрана? Страх тресе koчинаma. 15 Гарда го пазят. Хората ще го бият този път не със снежни топки, а с камъни.

107

NoirFire

преди 1 година

Скоро като го махнат от ЕС заради заеми ще се забавляваме.

106

Толкова филми

преди 1 година

Повторихте през годините ама знаеш ли какво ми направи впечатление - така и не повторихте Опасният залив сериала. Нощният ездач и война на световете (стария сериал) и Отвъд краен предел. Оп те филмите станали реалност! https://youtu.be/URQ2g4T8Jd8https://youtu.be/oNyXYPhnUIshttps://youtu.be/2I7vPbthvWo

105

Инфлация и мизерия

преди 1 година

До сега лайкмотива на Кирчо беше борба с корупцията видяхме резултата , сега се прави на ястреб скоро ще се виде колко е кух тоя въздухар

104

toti

преди 1 година

Ако миналото е свързано с Русия,то настоящето е причина да сме на тоя хал,ако сега сме за Европейско/западно/ развитие то доказателство е че от тези 2 мил.никой не е избягал в Русия,а всички са на запад,където са устроили и децата си !!!