87

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До За русофилите --- Без да съм русофил, искам да ви изкажа благодарност за точната отправка. В момента съм 24 минути от началото на документалистиката. Всички изявления са подкрепени с унищожителен доказаталествен материал. Благодаря ви за отправката още веднъж.

86

За русофилите

преди 1 година

Гледайте в тубата "Второто освобождение" и дано малко прогледнете

85

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Все по-малко хора вярват на лъжите на Киевската неонацистка хунта. На тези лъжи вярват предимно слабо интелигентни и озлобени от неудачният си живот, индивиди.

84

Истина

преди 1 година

Всички корумпирани от които диктаторите са най-явни, са продали истината за пари и власт,но така и душите си на дявола, затова и вършат дяволските безбожни дела като измама,клевета,грабеж,убийство и др. които диктаторите са като самозабравили се чудовища вършат в особено големи размери и срещу милиони невинни хора.Башар Асад е един от многото ислямски диктатори престъпници срещу човечеството масови убийци, на които руските к винаги са съучастници, снабдявайки ги с оръжия срещу евреи и християни

83

Правда

преди 1 година

До края на войната май ще се открият всички престъпни дяволски дела на руските комунисти съучастници на про-ислямския антихрист антисемит нео-нацистки диктатор Путин,който като предшествениците му масови убийци Ленин и Сталин,избили милиони невинни от собствения си и други народи,са били винаги агресори,съучастници в терора и военните престъпления срещу човечеството,правосъдието и мира и на ислямиста Хитлер в ограбване на Полша,и с въоръжаване на ислямските терористи,окупатори на Божият Израел

82

hasmokar

преди 1 година

Провото на завоевателя.

81

876

преди 1 година

До АНГЕЛ. Не вярвам , че сте достатъчно интелигентен за да разберете, но ще пробвам да обясня. Живеем в 21 век, поне ние европейците. Тези варварски правила за военната плячка останаха някъде в 19 век. Има международни конвенции за правилата за водене на война. Ако ви интеренуса ги прочетете. Това, което правят руснаците в Украйна се квалифицира като военно престъпление, а грабежите са най незначителното престъпление на руснаците. За жалост цивилизацията е стигнала до руската граница и е спряла

80

Освободители !

преди 1 година

В кръвта им е на руснаците да крадат - от България през 1944-1947 са откраднали ( разглобили и отнесли ) над 200 български завода !

79

Анонимен

преди 1 година

Че кога рашките не са крали .И от България доста неща гепиха.

78

Анонимен

преди 1 година

Как се краде нещо от Украйна, дето не е нейно? На руснаците искат да им конфискуват приходите от течни горива и активите на запад. Това какво е? Американците са завзели няколко нефтени кладенци в Сирия и си точат без да плащат. Ами не е кражба! Тимошенко като точеше газ без да плаща пак руснаците бяха виновни? Платихме си за изтребили, ама американците ни казаха, че ще ни ги доставят друг път.

77

Анонимен

преди 1 година

Ангеле,нали Путин ясно каза че това не е война бе.

76

Алекс

преди 1 година

Така де.Войниците крадат тоалетни чинии и перални,а вождовете само гледат.Решили са да се включат в грабежа,обаче играят по-мащабно.

75

АНГЕЛ

преди 1 година

Това е военна плячка. Във войната е така . Така е било винаги и така ще бъде!!!!

74

Рашан Профанович

преди 1 година

Крадци и мародери!

73

Анонимен

преди 1 година

А защо "открадната" е в кавички. Да не би камионите, с които крадат да са някакви имагинерни. О, забравих - те не бяха нападали Украйна - Лавров и Песков така казаха, значи е вярно и че не крадат.

72

До :)

преди 1 година

Драсни в гугела "Ukraine wheat fields map" и ще разбереш, че по-голямата част от зърното в Украйна се произвежда в източната част. Случайно Източната част е под контрола на Русия и най-големите градове там са ги завзели те. Сега не знам в Украйна как е, но тук Складовете за зърно са концентрирани около големите градове. Там се извозва зърното от прекупвачите. Предполагам и там едва ли има малки халенца на всяка нива, а също го концентрират около икономическите центрове и пристанища.

71

аз

преди 1 година

Много лоши руснаци, вчера крадяха бойлери и чаршафи, днес - пшеница............... много филми са гледали в тая Украйна!

70

:)

преди 1 година

нещо ми се не връзва...Зеленски вика "окупаторите" контролират 1/5 от Украйна..сега са им изнесли цялото зърно... !?!? Поне като се лъже, малко с малко да се подбират статиите...

69

Анонимен

преди 1 година

Америка, Англия, Франция, Холандия, Испания от векове гепат, от цялата земя. Та за една пшеница ли сте? И това е фейк, Украйна си изнася сама житото. Още преди месец, се коментираше

68

Накратко

преди 1 година

Който си е имал работа с руснаци добре знае че те са си абсолютни измамнииици.Знам доста опарени от тях.