7

Анонимен

преди 1 година

Сега една безвъзмездна помощ от руско жито към Африка ще е интересно.

6

Анонимен

преди 1 година

Да спира, ама не спира... Путин навлиза!

5

Справедливия

преди 1 година

Не разбирам тия, дето толкова пищят срещу Вовата... той е толкова фин човек! Ето, сега некъф туземен отишъл да го разтройва... Вчера си говорим с Володя по братски/ нали сме братушки, все пак/ и му се оплаквам нещо от краката... той, милия като чу крака нещо се умърлуши и после сподели, че той усеща вече някакво изстиване от краката нагоре... е, не било още вкочанясване, ама е леко притеснен милия... влях му ведрост. Казах му, че до онзи малочурковец в мавзлолея има място и за него! Зарадва се!

4

Анонимен

преди 1 година

Африка не ни интересува нас, нали Германия ни изхранва :))) Щом зависят от Русия африканците, значи тежко им и горко :))

3

Анонимен

преди 1 година

Асане, макаците са лесни. Притесняват ме Словакия и Чехия. Те по големи ястрреби от Полша дори. Същите тия страни сляпо подкрепят македонците. Лицемерие двуличие и заблуда. Те искат война щом дават оръжия. И за Бг. се отнася това за съжаюения.

2

Въпрос

преди 1 година

"Африканският съюз прие искането на президента Владимир Зеленски да се обърне към организацията по видеоконферентна връзка"--- Зелю и африканците ли е решил да навиква люто , за да му дадат пари?

1

Анонимен

преди 1 година

Сега заедно със Зузанка започва похода към Москва! Ахахаха...