27

28

преди 1 година

Вече Путин спасява себе си.

26

Komentar

преди 1 година

Kомунизма само когато е брутален има ефект в България се провали поради липса на основа на етиката и културата в тази насока за изграждане на държавата. Пример Китай. Обаче е с много висок емисионен дълг в държавни цени книжа към Америка ако се вярва на тв преданието "Китай днес и Утре". Които биха влезли в дълбока рецесия на емитиране на държани книжа ако нямаше Война. С други думи Путин спасява Комунизма.

25

баба мара

преди 1 година

въпросният маки е сбъркал адреса да се обърне към техния голям приятел джотои да спре воината стига с това оръжие за украина преговори и мир

24

АнтонБаев

преди 1 година

До СъдЗаСулмПасоттоЕдин въпрос-сатабистите-ционисти не са ли на власт вече няколко години в Кремъл?Извинявам се ако бъркам нещо.

23

Анонимен

преди 1 година

Москва на вярва на сълзи

22

Анонимен

преди 1 година

До СъдЗаСулмПасотто, ненормален касскете, я разкажи кой се из *** в гащите на Пу тьо? Пак ли лошата Америка? Или ти си папагала на Коня лавров? "Ние не сме нападали Украйна"

21

Анонимен

преди 1 година

24, на бас, че твоя 9мм куршум няма да спре войната, по начина, по който си мислиш? Все едно дякой да дрънне Байдън и да се надяваме неолиберализма да остане в историята :) Така не стават нещата мой човек. То ако ставаха, щяхме да дръннем Боко навремето, ама видя, че и без да го дрънваме, дойде още по-голям нekaдърниk.

20

До негъра

преди 1 година

Е защо Русия да е длъжна да ви храни? Нека САЩ да ви храни.

19

Анонимен

преди 1 година

Блокаж на храни за Африка няма! Зърното от Украина, където то е на склад, птдавна е купено от Зап.стрни в Европа и сега те за това напират да си го измъкнат оттам.... Дори това да стане частично или в пълен обем - нито зрънце от тия 2 милиона тона няма да отиде в Африка! Тр. да сме наясно с тия неща, стига инфлуенсинг рано сутрин

18

Кики

преди 1 година

Вова как всегда обосралис.Разни екзотични парламентьори няма да прикрият грандиозната катастрофа на матушка.Малко ти останана Вова , но позорът за бутафорната ти армия ще отеква през вековете.

17

Анонимен

преди 1 година

Дреме му на Путин за Сенегал бил той и "приятелска" държава. Пука му на Путин, че неговите братя в Африка ще изпукат от глад. Само болният му самовар е ветропоказател.

16

hasmokar

преди 1 година

Поредният ***.

15

СъдЗаСулмПасотто

преди 1 година

Путин не е започвал война, а англо-краварските Сорос.пии. Как да спреш нещо,когато от теб не зависи толкова много? За да я спре,означава Путин да изпепели тези,които продават оръжие на Шута-фашист,държат го на каишка и го подстрекават ,а краварете само това чака - Путин да предприеме нещо срещу англо-краварете и техните платени Под.логи,и Третата световна война е готова,която цел е да омаломощи и изтощи Русия,за да я завладеят сатабистите-ционисти.

14

Анонимен

преди 1 година

""Великите" западни ръководители до сенегалец ли опряха да изпратят при Путин да го моли за спиране на войната???" ........................................................................... Велики лицемери са - тачат на два стана - налагат 6-ти пакет санкции и изпращат емисари-молители.

13

Анонимен

преди 1 година

"Франс прес" пише за освобождаването на запасите от зърнени храни и торове. Чуваме същите пияни приказки като с Минските споразумения. Украйна не изпълнява решенията на Минските споразумения, Украйна минира украинските пристанища и плажове, но като виновна се сочи Русия.

12

Анонимен

преди 1 година

Така е, от Русия никой не се интетесува, затова ходят да просят на коляно за жито от лошата Русия. Или...?

11

Президента на

преди 1 година

Сенегал отиде при пРезидента на горна волта.

10

Анонимен

преди 1 година

До 11 Анонимен "Великите" западни ръководители до сенегалец ли опряха да изпратят при Путин да го моли за спиране на войната??? . . . . . . . . Четеш, но не разбираш! За това има вече медицинска диагнза! Познатите евроджендъри вече им е забранено да влизат в Русия! Нали ще ги арестуват и съдят! Така, че останаха тези от Сенегал! Добре, че не изпратиха човекоядци от Амазона комуникиращи все още с жестове!

9

Анонимен

преди 1 година

Путин като влезне в Киев и ще им прати ядене. Дотогава САЩ ще пращат.

8

Анонимен

преди 1 година

"Великите" западни ръководители до сенегалец ли опряха да изпратят при Путин да го моли за спиране на войната???