22

Анонимен

преди 2 години

Според реалния експеримент с жабата, то тя е изкочила от тенджерата при над поносимата температура за нея. Иначе философията в легендата е истина.

21

Дес

преди 2 години

На различните хора се случват различни неща. По различен начин се възпитават , на различни неща ги учат, различни неща получават. Случайното стечение на обстоятелствата поставя едни хора в неизгодна житейска ситуация , а други отвежда до добра такава. Не мисля , че има пропилян живот. Всеки си има пътечка и върви по нея. Щом си жив и си живял няма провален живот. Такъв може да бъде само ако човек умре много млад или в детска възраст. Без възможност да си изживее годините.

20

abc

преди 2 години

Дедото знае няма ли нарязани тикви с различни размери и други посочени няма сащ !!!

19

Анонимен

преди 2 години

Па я страдам от синдрома на "Насвареното шкембе", дъвчим и ни моо, па чорбата убава.

18

Анонимен

преди 2 години

Светът се управлява от векове с хаос и това е точно закона на сварената жаба.Как досега никой не се усети или пак ние сме виновни, че сме глупави?

17

бай ганююю

преди 2 години

от къде да е чувало стадото за такива психо-манипулации!!!!...на оФСете им дай да блеят по цаля ден в талафончетата,да ги питат как е настроението всичко наред ли е да са постоянно позитивни и усмихнати а вътрешно да са насХрани до ушите и потънали в кредити да не им казват нищо напротив стадото е свикнало да се държат с него мило и позитивно и да му говорят красиви лъжи и да го шХибат позитивно!!!той бате им бойко маХфиота по тАлавизията в прав текс им обясни за синдрома на сварената жаба!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Жабата е прецакана още от момента, в който са решили да си правят експерименти с нея.

15

Влади

преди 2 години

Вярно е, отчасти. Но се забравят фактори като бит, възпитание и социална среда. Откъде знаеш, какво е извън кофата, дали не е огнена жарава? Пък и си знаем : " По-добре врабче в ръката, отколкото сокол в гората."Лесно се обвинява жабата, когато я наблюдаваш от съседния, все още студен тиган.

14

Wanderer001

преди 2 години

Ако сам не поискаш да бъдеш сварен, няма как да стане!Човек става роб, защото иска и му харесва да бъде роб - на страсти, на завист, на алчност и т.н.

13

Насакото Яката

преди 2 години

В България има твърде много сварени жаби. Бавно, ден след ден обстоятелствата подгряват водата в която плуват, но те не обръщат внимание и се оставят на течението на живота. И така в един хубав ден си чукнал 50-те и вече полусварен е късно да промениш живота си, пък и нямаш сили и вече ти е ясно, че е пропилян. Има и такива, които не стигат и до 50-те. Жалко за младите.

12

Анонимен

преди 2 години

По биология първо гледахме и изследвахме как са устроени растенията под микроскоп, а след това правехме операции на жаби, кабинета и лабораторията бяха пълни със стъкленици животинчета във формалин. Под всеки чин имахме микроскопи, които се вадеха и слагаха и отделно един мощен микроскоп за целия клас, сега нямат такива неща.

11

С други дуни -

преди 2 години

АПАТИЯТА УБИВА!

10

Анонимен

преди 2 години

Остава въпросът; кой вари жаби. И с каква цел...

9

555

преди 2 години

По-лощо ще е ако жабата излезе от тенджерата и дойде да ви нарита всичките в парламента по некадърните ви зaдници

8

Анонимен

преди 2 години

Ква жаба, какви 5лева?Вече не ви слуша главЪта.

7

Дедо ти Бай

преди 2 години

Таа Русия ша я затрия! Помагайте бе! За кво ви плаштам куту на пуртес! Язе имам паре и ша давам *** Дубай! И на Киру ша давам! И виъ мое да понамажите! Айде бръже де! Учени сте!

6

Анонимен

преди 2 години

Нали така се опитаха да сврят Русия. И не се получи. И сега дедото ще го яде Голям заедно с народеца си...

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 Нека ги настаняват, но без държавна помощ тоест от всички нас. Пазарната икономика ще регулира ситуацията.

4

Анонимен

преди 2 години

Много неприятна статия, прекалено подробно е описано за жабата. Трябва някакво предупреждение да има за статията.

3

АНОНИМЕН

преди 2 години

А бе жабешките бутчета панирани са си много вкусни. И ако има и чесново сосче стават екстра