81

Анонимен

преди 2 години

Въпреки, че Киро чете и срича от хвърчащи листчета, нищо не каза. Кой му писа текста? Тотално е сбъркан премиера. Накарайте го да повтори 2 изречения от листовете и ще видите, че не познава историята нито на България, нито на Ботев. Срам и позор.

80

Анонимен

преди 2 години

Боже, и това ни е премиер! Да каже, че Ботев няма идеали?! Той не знае значението на думата идеал - друго обяснение не мога да си дам.

79

Точен

преди 2 години

Петков е пълен невежа за великия българин. Идеологията на Ботев е била анархокомунизъм и това го има в почти всяка от статиите му.

78

П.К.

преди 2 години

Моля, пишете ИСТИНАТА: - ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РАДЕТЕЛИ И БОРЦИ НА БЪЛГАРИЯ - ХРИСТО БОТЕВ Е ЖЕРТВАЛ ЖИВОТА СИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЗЛОВЕЩОТО И МРАКОБЕСНО ПЕТСТОТИН ГОДИШНО ТУРСКО РОБСТВО.

77

Кармен Златарева

преди 2 години

Тоя какви ги дрънка - като че ли е живял по това време

76

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро реши да се качи на Околчица, за да прочете словото си по повод честването на Деня на Христо Ботев. Пред събралото се множество той опита да каже няколко думи, но в опита да си да не обърка, по-скоро сричаше, което предизвика бурни реакции и освирквания.

75

Анонимен

преди 2 години

Петков говори за Ботев - това е светотадство

74

Анонимен

преди 2 години

На какво ги учат в "Пушкин", едва ли изучават Ботев в Канада.

73

2030

преди 2 години

Имало един малък, но затова много *** народ. Избрали си наркомани да ги управляват които продали държавата за една година.и се изнесли към Канада да си се друсат на воля.

72

Анонимен

преди 2 години

Ботев е бил идеалист-анархист, нон-конформист, патриот, хаймана, пройдоха , неудачник и гениален поет.

71

Христо

преди 2 години

Продажно ***

70

Анонимен

преди 2 години

КИРЕ КЪФ БОРЕЦ СИ С КОРУПЦИЯТА КАТО ТИ НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА А РАДЕВ КАЗА ЧЕ НОСИШ БГ В СЪРЦЕТО СИ- ТОВА НА БАЗА НА КОЙ НОРМАТИВЕН АКТ Е ?

69

Анонимен

преди 2 години

КИРЕ ТИ ВСЕКИ ДЕН ГОВОРИШ ЧЕ БОРИШ КОРУПЦИЯТА НО Я КАЖИ КАК ТОВА СЕ СЛУЧВА С МИСТЪР МУСКУЛ И НЕГОВИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП ОТ 1 500 000ЛВ НА ФИРМА КОЯТО Е РЕГИСТРИРАЛ НА АДРЕСА НА РАЗБИТА И ПОРУТЕНА КЪЩА А ПОСЛЕ ПРОДАЛ НА КЛОШАР- ЗНАЧИ ОТ НАЧАЛО Е ИСКАЛ ДА ИЗМАМИ ДЪРЖАВАТА- КАКВО НАПРАВИ СЪС СПЕЦОВ- ОСЪДИ ЛИ ГО, ПЛАТИ ЛИ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА,,,ЧАКАМЕ ДА КАЖЕШ И ДОКАЖЕШ КАКЪВ БОРЕЦ СИ...ЗА СЕГА ПОКАЗВАШЕ САМО ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ

68

Некъф

преди 2 години

Точно обратното Кирчо! Идеологията те прави човек готов да даде живота си за родината, а не реализма!!!

67

медузи харвардски

преди 2 години

Тези в Харвард ги приемат по глупост на първо място. Важното е пъри да имат, мама и тати да са богати. Пък колко са *** и неуки децата им няма значение. Има и едни други, като този Ид.и.от Киро канадеца които ги приемат по политически причини. Тези хем са изключително глупави и неуки, хем про.Ститутки.

66

Харвардски идиот

преди 2 години

Ботев е бил комунист бе *** канадски. А това означава идеялист маам.. ти проста харвардска лъжлива, безочна, нагла, ***. Христо Ботев: "Символ-верую на българската комуна! Вярвам в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо, за да твори добро. И в единний комунистически ред на обществото, спасител на сички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свобода и равенство."

65

Анонимен

преди 2 години

ботев е престъпник а по сегашните закони е терорист

64

Анонимен

преди 2 години

Да се празня върху гроба на ботев!

63

ivo

преди 2 години

по умно е да замълчим

62

Анонимен

преди 2 години

Наш Кирчо го пазят 15 гарда от народната любов. Двама са с кевларени одеяла. Смятайте как се е наплашил след боя на Шипка! Страха е голямо шубе. Уж избран от народа, а го търсят хората с камъни да го бият. Скоро нито НСО, нито БОП, нито ФАСУЛ ще му помогнат. Помнете ми думите!