126

От Вселената

преди 1 година

Нооо запомнете Вий без п-о-л-о-в-и Диригенти. Таз софра не е за Вас. Лудо от лудо младо коластра су-ка-ло, в дън земя да го завреш, пак ще живне бе ***. Той небесно Балканско явление ще пребъде в ловно забавление. Рано сутрин преди Загрея кат Изгрее. Соколи наши с пълни патрондаши се отправят към гората, там горе в планината. Дружинки с пушки, ножове, секири стрелят напосоки, там де що прави дири и се вири, там в гората всред шумата си търсят ловците белята.

125

От Вселената

преди 1 година

Хуст се изкачил в канарите и ревнал: "Щом изям един Домат, Аз готов съм за дебат, щом изям един Картоф, Аз за Битка съм готов." Настана Мутренска война, стогодишна ръкопашна борба, докато не се изтрепаха в ръковините, кой да заеме место на изполините. Там без образование се стига, само да има кой да ти намига! Но не щеш ли нови избори дошли и отново онанистичен цикъл се завихри със лозунг профилактичен. "Слава, Ц-и-ц-и, Меч и Кръв си протегнали ръце. Прах и въздух на Земята почнали да сеят Те!

124

Анонимен

преди 1 година

131.Не са 3 милиарда а много повече платихме.

123

Анонимен

преди 1 година

131 Тръбата е наша и по нея може да тече не само руска газ. Беше одобрена от ЕС.

122

Анонимен

преди 1 година

Платихме 3 милиарда за да може Русия да заобиколи Украйна с газа и по този начин да почне войната за нейното завладяване.Руснаците почнаха войната и сега пак плащаме за бежанците от Украйна.

121

Анонимен

преди 1 година

След Балканските войни България приема над 1 млн бежанци от Македония, Одринска Тракия и Северна Гърция, бягащи от сръбски, турски и гръцки главорези. При много по-голяма бедност и недоимък....При това, пред погледа на тогавашна уж, цивилизована Европа. Не е вярно, че страната ни никога не е имала подобно предизвикателство, както с украинските бежанци. Тези тарикати си гушнаха милиарди за свои фирми и не се интересуват от обикновените хора.

120

ха-ха

преди 1 година

"На база на техните отговори се избира най-подходящото място за настаняването им".Ламаринените контейнери без прозорци ли са най-подходящото място? Или ти толкова ефективно управляваш лъжите?За контейнерите казахте че са фургони. Дори бежанците от Сирия и Афганистан не слагаха във контейнери, а в масивни сгради.Калина да отива в контейнер да живее.Гешев да се самосезира дали контейнерите не са платени като фургони на фирми на властта.

119

Анонимен

преди 1 година

Калина Константинова за президент!

118

Анонимен

преди 1 година

Хрантутим си,ганори, хрантутим 240 дебелос,ерковци в НС, сега и тези хрантутим... ДОКОГА?

117

Анонимен

преди 1 година

Май още дълго време ще си ги дундуркаме .....Бедни, богати дундуркат

116

Анонимен

преди 1 година

Руснаците злорадстват, защото знаят какво зло Европа пусна и храни м момента.

115

Анонимен

преди 1 година

Те не са ни благодарни, защото смятат, че сме длъжни да им предоставим възможно най-добрто. Казват при нас има война, а вие ни храните с ужасна храна и ни пращате по затвори и концлагери. Хотелите в които телесата им плуят вече месеци, не ги броят в сметката. Не видяхте ли, че и половин ден не издържаха извън курортите. Такава наглост света още не е виждал, но не само ще види, но иняма отърване. Европа сама си е изпроси.

114

Анонимен

преди 1 година

Оставка на тези ***,Точно Харесах Константинова и се оказа,че пак са ни излъгали.Бежанците си заминаха по новите хотели.Лошото е ,че няма кой да дойде и Тиквата не става

113

Анонимен

преди 1 година

Е сега като се разнесе мълвата за Пампорово и Бази с минерална вода между тях,очаквайте следващата вълна екскурзианти .Пак са по хотелите

112

Така

преди 1 година

Бъдете сигурни, че когато тези "бежанци" се приберат в украината си или отидат в друга европейска държава, ще разказват и за нас същото каквото за руснаците. Как сме ги изнасилвали, били и поставили при нечовешки условия. Та не бързайте да се застъпвате за лъжци и неблагодарности, защото и нас ще сполети. И тогава, ще ви увиснат ченетата до ония работи, драги ми русофоби.

111

Анонимен

преди 1 година

Предлагам за един месец да по живеят всички министри на промяната (не че има някаква промяна) в тия фургони в Елхово. Да им се проветрят малко главите, да помислят и да установят, че за тази работа не стават. Откъде ги изкопаха всичките тези некадърници на такива високи постове?

110

Анонимен

преди 1 година

Герберите, с тези изяви настройват българите срещу себе си

109

Анонимен

преди 1 година

ПЪЛЕН ПРОВАЛ СА ВСИЧКИ! ТОВА Е ГЕНОЦИД КЪМ БЪЛГАРИТЕ.ДОЙДЕХА ЕДНИ 100 000 ХИТРЕЦИ И НИ РАЗКАЗАХА ИГРАТА,ИНАЧЕ С ИНФЛАЦИЯТА НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ,ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН СИ БРОИ СТОТИНКИТЕ,А ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ОТГЛЕЖДАМЕ ЕДНИ ,,БЕЖАНЦИ,,ПО ХОТЕЛИ .НИЕ КОЛОНИЯ НА УКРАЙНА ЛИ СМЕ? НЕ СЪМ ОТ НИКОЯ ПАРТИЯ

108

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-ерите окрадоха достатъчно кинти да си ги настяняват и финансират по тяхните хотелчета. Ама едва ли, просто са намерили за какво да искат оставка която те не биха подали

107

Анонимен

преди 1 година

Няма твърда позиция.Константинова се извини и бежанците заминават за Боровец и Пампорово