266

Дедо ви Бай

преди 1 година

До отговор до 298=301: Чиче, мене ме трият, щото не се втръзвам в профила на сайта. Че съм по-дРът от тебе е ясно. Ти си гОла вОда. А какво знам - не можеш да си го представиш. То с правене на ножки не получаваш знания.

265

Асан

преди 1 година

До само питамМалийййй Язе сам по-учен утттебе бе! Сака че таа училъ баба ми! Млогу си шашов да знайш.

264

отговор до 298

преди 1 година

До Деда ви Бай: Драги дедо Бай, ти кога последно беше в Сърбия? Пишеш, че си дедо, ама явно малко си чел и слушал, когато си бил млад, та толкоз да не помниш - то не беше толкова отдавна. Сърбите, след война и бомбардировки, са години пред нас във всяко отношение-кое нямат: пътища, икономика или жизнен стандарт??? Мм? Само македонци идват у нас, а после се извъртат като ... и ни плюят- е, то пък да бяхме залужили друго?

263

Анонимен

преди 1 година

До само питам: Що само не се научиш да пишеш грамотно? Нали не си толкова вдлъбнат?

262

само питам

преди 1 година

Рузките балалайки земат ли си редовно аповете?Много префалена стока,а нема купуваче?!Що си не бийте пръта и да забегнете в руский мир,где я другой такой странъй не знаю,где так волна дъйшит человек!Барабар с децата и внуците,качвайте лодките,нийе далеку,некакви 500км,ще ги доплувати и ще живейти в рая!Тъй де загрижен съм за вас,чи са мъчите в адът на ЕС,а тва хич нийе дубре за балалайки и рубладжии с възможности!!*** и той ваш чиляк,дращи ли дращи??!!Тоз сайт е кат Купринка 2,Бузлуджа3?

261

отговор до 287

преди 1 година

До Ясен Желязков: Точно това мисля да направя -обръщам всичко в рубли. Танцуй Россия и плачь Европа... Какво ми допринесоха еврогейците? Безработица, глад и унижения. Ненаситиха се нашите политици-крадци, а нас кучета ни яли, сякаш и нас като тях майки не са ни раждали-ама техните сигурно са били евроатлантички, а нашите само обикновени българки. Емиграция му е майката-тук смислен живот няма. Аз избирам Русия.

260

amerikaneca

преди 1 година

Байдън въобще знае ли кво става или си чеше егото скоро ще разбере

259

НЯКОЙ

преди 1 година

"По-голямата част от света не участва в налагането на санкции", казва Вутер Якобс, да ама има балъци като нас, които ще плащат санкциите, така, че санкционираните сме ние.

258

Анонимен

преди 1 година

Нали заради суровините на Русия и Наполеон, и Хитлер и сегашните нападат Русия. Сега -чрез предателите в Украйна. Е, украинските продажници ще го отнесат или ще избягат. Но ще страда народеца.

257

а сега де...

преди 1 година

Санкциите срещу Руся причинихаа огромна инфлаця в ЕС.Руската хазна е препълнена с приходи.Сещайте се на кого вредят санкциите...

256

Българин

преди 1 година

Имаш ресурси, имаш пари.

255

горбачов

преди 1 година

русия фалира 1989г

254

Ясен Желязков

преди 1 година

Много добра новина за поддръжниците на Съветска Русия. Спокойно могат да обърнат спестяванията си от други валути в руски рубли. Така ще бъдат спокойни за старините си. При тая мъдра политика на управляващите там ще се радват на растящи доходи десетилетия наред. Винаги ще имат подръка сигурни пари, не като фалшивите долари и евра.

253

Кокi

преди 1 година

До сашо:добре е да ти цитирам думите на шефа на роскосмос рогозин пред путин 2016г.Той каза много да внимаваме понеже сащ могат да ни унищожат на 90% военната инфраструктура за около 30мин без дори да използват атомно оръжие.А той знае много какво говори особенно неща свързани с космоса.Путин как си го пропуснал когато по бтв каза че русия не може да се мери в конвенционалните оръжия с нато но ако бъде застрашена националната сигурност на русия можел да натисне червения бутон.Ами ответен удар

252

toti

преди 1 година

И да преливат Руснаците пак ще си броят рубличките и в същата мизерия ще си останат !!!

251

Анонимен

преди 1 година

"ЧЕ Е ПО-ЕВТИНО ДА СЕ ИЗСТРЕЛЯТ ПО ВРАГА ОТ КОЛКОТО ДА СЕ УТИЛИЗИРАТ" А дали е ефективно да изстрелваш снаряди технология 45 година или да ползваш модерна артилерия насочвана електронно?

250

Анонимен

преди 1 година

"Класическите боеприпаси са практически БЕЗПЛАТНИ" когато проумеете, че безплатно няма нищо на този свят, тогава ще разберете в каква грешка сте.

249

Анонимен

преди 1 година

"Абсолютно същото мисли и Силвио Берлускони!!" Радвай се щом мислите еднакво с един изкуфял вече старец. ОК

248

хи-хи-хи

преди 1 година

До до хи-хи-хи -Урко ,аз с парите съм добре.Не ме мисли.Но ти имаш проблем с главата, който винаги е свързан и с джоба.Сигурен съм, че твоя е скъсан.И на нищо не съм заложил.Просто споделям каквото знам и мисля.Можеш да запомниш коментара ми/ако желаеш/.Най-късно около Коледа ще бъдеш на моето мнение.Абсолютно същото мисли и Силвио Берлускони!!!Дано да знаеш кое той.А ти ако искаш внеси някой лев по украинската сметка на Кирил Петков/когато имаш/.

247

Миро

преди 1 година

Санкциите се отразяват добре на Русия и зле на ЕС и САЩ. Това е ефекта на бумеранга. Или кой каквото прави на себе си го прави.Само това се вижда че Русия е суперсила и с нея шега не бива.