286

От Вселената

преди 1 година

Не, че искам да се фукам, но двамата заедно с Бил Геитс имаме общо 128,6 милиарда долара и 30 лв.

285

От Вселената

преди 1 година

Внимание!...Световна новина!... Приготвяйте рублите!.... Съобщете на всички роднини да се подготвят за най-новите космически постижения!!!! Новият Москвич, който ще бъде пуснат в производство ще е електрически. Дължината на пробега ще зависи от дължината на кабела....Новият космически кораб също ще е електрически и височината на излитане ще зависи от дължината на кабела....Кабела ще е много тънак - нещо като перушина!!!

284

Българин

преди 1 година

За мен България е по важна от Украйна.В България не говорим на украински.Ако нямам климатик в хотела,мога ли да живея в Украйна СЪС климатик???Алооо,Кой българин живее безплатно в хотел???Кой плаща???

283

.,

преди 1 година

Както знаете след пиянство понякога има и отвратителен махмурлук. Този път има голяма вероятност САЩ и Великобритания да не се измъкнат по терлици както го правят последните няколко стотин години. Познайте какво означава за нас поредната авантюра на прогресивния запад и *** ни държавници - инфлация, намаляване на покупателната способност в стил 90-те и потупване по рамото, че ще купуваме по-демократична газ на двойни цени.

282

Hoho_Boho

преди 1 година

"руската войска краде килими, перални, печки и телевизори"..ДА.. Но се усетиха. Това не е достатъча мотивация да умират. .....А УКРАИНЦИТЕ БРАНЯТ ЗЕМЯТА СИ, ДЕЦАТА СИ

281

Анонимен

преди 1 година

До ЗАЩО БЕ "Защо спряхте тв Русия-24" Щото терористични телевизии в цивилизования свят не се допускат.

280

Извинете!

преди 1 година

След като спряхте още руски телевизии, искам операторите да ми намалят цената. Няма да плащам за спряни тв канали.

279

Анонимен

преди 1 година

Немците без Руската стомана ще започнат да правят БМВ от пресован картон и ще го кръстят трабанче. А без Руският петрол на БМВ-то ще му монтират пи дали.

278

ЗАЩО БЕ

преди 1 година

Защо спряхте тв Русия-24 ???

277

Дали

преди 1 година

Авторът на статията ще си обърне доларите в рубли....

276

Кико

преди 1 година

Гаварит Москва, ТАСС собщает!

275

хазната пълна

преди 1 година

а 40 милиона руснаци ровят кошовете и руската войска краде килими, перални, печки и телевизори от украинските домове..ха.ха

274

Анонимен

преди 1 година

Рублата вече не е валута. То е пелети!

273

Анонимен

преди 1 година

от 305 до До до 396...Баце, объркАл си входовете... Или много се трие тука, за да се фризира общественото мнение, или си прегледай некролозата...

272

до 396

преди 1 година

До АнонименИзвинете, моля, откога барбекютата се разпалват с банкноти? Все едно дали са рубли, евро или някакви долари. С такива не бива да комуникираме, ние простосмътрните.

271

До 305

преди 1 година

До Анонимен: "В тоя сайт наетите да пишат шъшкании са избрани по образ и подобие на собственика на сайта. Да залагаме кой му плаща! Кирчу и Кокорчо или Оня от Дубай?"Хора, само аз ли не зная къде се пише без плащане, а само защото искам да изразя мнение? На мен никой досега нищо не ми е плащал - ни ст., ни копейка, ни цент. Сигурно съм много проста:-)

270

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен306 Ама ти нямаш и за кафе.

269

Анонимен

преди 1 година

Руската хазна е пълна с рубли, дето не стават и за разпалка на барбекюто

268

Анонимен

преди 1 година

В тоя сайт наетите да пишат шъшкании са избрани по образ и подобие на собственика на сайта. Да залагаме кой му плаща! Кирчу и Кокорчо или Оня от Дубай?

267

Дедо ви Бай

преди 1 година

Засичам за колко секунди ме трият!