54

Хубава новина

преди 1 година

.

53

Анонимен

преди 1 година

"Моше, застреляй ме, не се търпи вече !""Не са ми останали патрони вече""Нищо, аз ще ти продам един"

52

Анонимен

преди 1 година

До БЪЛГАРИН. Всъщност в момента точно Русия избива славяни. Даже праща разни Кадировци да избиват славяни.

51

Да пратят!

преди 1 година

Нали няма да си чакат обратно? :):)

50

Анонимен

преди 1 година

Нема смисъл янките да им дават оръжие на урките, безсмислено е :))) Все едно да въоражаваш сърбите и да разчиташ на това, да спечелят некоя битка, нема как да стане :)))

49

Анонимен

преди 1 година

абе без пантери, апачита и ф-ки, трудно ще се мине офанзива от украйнците, а преобладаващото, което се доставя до сега е отбранително оръжие, а за да спечелиш все пак подобна война, требва настъпателна операци

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Те вече изпратиха достатъчно джавелини и стингъри да потрошат съветските бракми и да изпържат съветските танкисти. Логично е да им изпратят и по някоя по-специална ракета, въпреки че и старите потапят карабля и то не какви да е, а "флагмани" на съветската простотия, които са беззащитни срещу бомбене като керван от камили.

47

Анонимен

преди 1 година

Ами ако и рапторите не помогнат? Какво ще изпратят САЩ, самолетоносач ли?

46

Алцхаймер

преди 1 година

Дроновете могат да бъдат управлявани и от територията на Полша, а пистите за излитане да се намират в Украйна. Двама тийнейджъри спокойно могата да бомбят руските кратуни като стоят във Варшава или София, с едната ръка бъзикат джойстика, а с другата се почеставт тук-там. Щатските технологии са ненадминати. Е, то е според бюджета, или по нашенски: имаш крава пиеш мляко, нямаш - дуаш борша и картошките.

45

Брат Вурст

преди 1 година

Надали, защото след като руснаците свалят един, те и китайците до една година ще имат аналогични модели. Gray Eage и Global Hawk са си технологично предимство и даването на украинците на такива дронове е невероятна глупост.

44

11111

преди 1 година

На ВНЕЗАПНО РАЗКАЯЛИТЕ СЕ Русофили за про-руската си Подмолна дейност в България които се възмущават ЗАЩО САЩ ПРОДАВА,а НЕ ПОДАРЯВА Дроновете на Украйна ще обясня,че Американската ФИРМА - ПРОИЗВОДИТЕЛ на Дроновете е ЧАСТНА и само изпълнява Държавна поръчка на Конгреса на САЩ,за което ще си получи и Парите от Украйна.Конгресът обаче Е ГЛАСУВАЛ МИЛИАРДИ Долари Безвъзмездна Помощ за Украйна,т.е. Украйна ще ги плати със АМЕРИКАНСКИ ПАРИЗатова и Дроновете са хем КУПЕНИ,хем ПОДАРЕНИ.

43

До 58

преди 1 година

Братче, то и на сина ми хвърчилото е по-добро от байрактар.

42

Анонимен

преди 1 година

САЩ нямали производство и само печатали долари, а откъде ги изкараха тези самолети, че били много по-добри от Байрактар? Сега че видят колхозниците как се стреля по мирно население.

41

Анонимен

преди 1 година

Значи нещата отиват към бомбардировки над Русия. Тея машинки могат да се контролират от САЩ дори, без никой да знае. Да изсипят 100 бомби над Москва и после не сме ние :)

40

Анонимен

преди 1 година

супер схемата на ФАЩ - разпалват война и после продават оръжия. Жалко че другите си затварят очите за това.

39

Анонимен

преди 1 година

Като че ли няма да ги свалят.Ето затова по най бързият начин трябва долара и еврото да бъдат сменени.Иначе тия си печатат измислени пари и си правят каквото искат

38

Анонимен

преди 1 година

В зависимост от конфигурациите парчето върви от 20 до 31.2 млн.долара

37

Анонимен

преди 1 година

До Боби 51, просто млъкни и престани да демонстрираш своето невежество

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 Точно така плащат руснаците, получават ги украинците.Лова на Искандери, С 300 е открит.Руският флот интересно е къде ще го потопятНа кея ли или в пристанището за да се чудят после как да го вадят украинците за скраб.

35

Анонимен

преди 1 година

До Боби 48, абсолютани глупости си написал, системат свой-чужд се конфигурира по няколко пъти в година, дори и в мирно време, по обективни причини, да кажем че нямат ключовете за преконфигурация, но това е проблем не особенно труден за решаване