22

Г-н Президент

преди 9 месеца

Много хора ме питат имам ли мозък с това вето и този съвет на България да бъде дадено вето! Имам, имам - и моя мозък се изразява в поговорката: Гарван , гарвану око да извади? Толкова ли ни искат там? Ако да ще пожертват тия гарвани дето сега се правят на света вода ненапита, но докато бяха на власт ги надробиха едни дето ще ги сърбаме половин век! Тя Лаура каза нещо дето малко хора разбраха: Вие пращате на европейска прокуратура дребни случай! Едните гарвани ще победят, кои точно ще разберем...

21

IQ 3.14

преди 9 месеца

До Христо Христов в момента службашите подменят понятия за пореден път. така робите стават свободни, предадените - мъченици а шумкарите - милионери

20

Христо Христов

преди 9 месеца

Каква свобода бълнува пък тоя?

19

Анонимен

преди 9 месеца

До Радев Великолепни Рундьо въведе зеления сертификат и съсипа бизнесите и икономиката Не виждам какво му се радвате на тоя прислужник Заслужавате си съдбата киррчо и тоя слуга набийте си ваксините извадете си зеления документ сложете си маската и бягайте щастливи към гърция да разстелите месата си на плажа

18

Радев Великолепни

преди 9 месеца

Бойко I Евроусвоител е бесен на Радев Великолепни, че му взе кокаля. Ся си къса косите от яд, блъска, тряска, рита с крака, псува, кълне!

17

Анонимен

преди 9 месеца

Вече малко в повече ми идват всекидневните новогодишни приветсвия

16

Анонимен

преди 9 месеца

Обвържете заплатите на музейни работници, библиотекари, работещите по галериите, с тези на учителите, за да не мизерстват!

15

Хухавел

преди 9 месеца

Тоя дебеличкия с очилата как се е изпънал и ококорил, сякаш е седнал на дръжка на тиква. БАХАХАХА

14

Анонимен

преди 9 месеца

Да върнем Ботев и Левски на народа!

13

SS

преди 9 месеца

Зеления чорап беше в Пловдив да открива Хемус-2022 год! Гвардия ,помпозност и трошене на народна пара !

12

Анонимен

преди 9 месеца

Казах оня ден. нещо.Веднага се намери един да ми държи сметка това което съм казал е казах самата истина точка по въпроса.Понеже нямам мнение нямам глас да съм безгласен цял живот ли астига де

11

Анонимен

преди 9 месеца

Квото кажеш се накриво те гледат е докога ще боли от истината.Да гледаме реално на нещата

10

Внук на четник

преди 9 месеца

Ботев за мен си остава много противоречива личност.Имаме доста по изявени патриоти изиграли ключова роля в революционната дейност.А пък врачани дето са се покрили и нито един не се е включил в четата,напротив скрили са се макар и около 400 да са изявили желание да се включат в Ботевата чета,после са се скрили като мишки.И същите празнуват годишнините му най упорито.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Обвържете заплатите на библиотекари и музейни работници , хората по галериите, с тези на учителите, за да не мизерстват, а на по-високите университетски длъжности с още отгоре и за извършена работа.

8

Възмутен

преди 9 месеца

Този оххлюв трябва да получи наградата за най-големият клишар. Как пък всичките му речи може да са толкова банални и смешни. По-добре да беше казал, че водата е мокра и небето е синьо -поне щеше да е смешно.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Свобода?! Няма свобода защото едни лакеи по душа като теб продават постоянно бг народ и БГ.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Радев има ли ваксина?Само питам.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Според новите евроценности Ботев е бил терорист щот е имал брада и е искал да свали с преврат суверенната османска власт!!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Каква свобода е това, да ви управлява фатмакФюрер с марионетно канадско правителство и да седите под фатмашка военна диктатура? Истинската политическа Свобода е Атинската пряка демокрация. Власт на народа и управление от народа, за това са се борили възрожденците.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Едно време все учебници е имало все едно.Пък 500 г. под турско робство сме оцеляли.