62

Анонимен

преди 1 година

Народе колко още трябва да ти вдигнат цените че да излезеш на протест?

61

българин

преди 1 година

До: антибоко (номер 74) Абсолютно си прав, и аз също като тебе гласувах за Радев само защото не искам сламения човек на ГЕРБ, оня професора по умрели езици да ни бъде президент!Но и на мен като тебе ми се изяснява глобалната картинка, която за много българи е мъглива. Ясно е, че Македония е креатура на СССР и Коминтерна. Но малко хора сега са наясно, че Русия продължава традициите на Сталин и прави всичко възможно ние да се дърляме с нашите роднини от Скопие вместо да се помирим и разберем.

60

българин

преди 1 година

Абе Радев, каква свобода, какви жертви бръщолевиш па ти земи млъкни! За нищо друго не те бива освен да държиш речи на разни важни дати пред паметници и да те возят на самальот! Не случайно пилотите на изтребители ги пенсионират рано - бавни са ти вече рефлексите, ама да се изфукаш се качи на двуместен самолет в Испания, вместо да отидеш в Украйна на терена на бойните действия! Но шубето си е голем страх! Шубелия си, Радев, а Кирил Петков е мъж със железни топки! Затова ходи до Киев!

59

Анонимен

преди 1 година

По жалък безполезен нищоправещ 'ибрик.чийски саполь от 'KaYНь Льотчиков ние не сме имале .Подобнонеграмотен сeляндуpин президент на България е абсолютното изкопано дъно.

58

Анонимен

преди 1 година

НЕ МАЗНИТЕ ДУМИ Н АФИГУРАНТА А БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА ЩЕ СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ

57

антибоко

преди 1 година

Гласувах за Радев, само да не е клоунът на Тиквата. Но....Радев е гнусен руски шпионин. А Деса *** е нещо уникално дори и за България. Как нямат срам тези хора. Вместо да се разберем с Македония, този агент на Решетников непрекъснато налива бензин в огъня. Какво пречи да отиде на разговори с Макрон? Радев е по - велик, по-умен, по-знаещ, по-голям политик? Става въпрос само за разговор-но Не! Радев отсече! Руска пионка , безсрачна и нагла.

56

Малее празнодумец

преди 1 година

Пак плитки и кухи фрази от прокремълския президент Радев - свобода се отстоявала с мъдрост и достойнство ?!?! Без модерно въоръжение и надеждни съюзници като НАТО?!

55

Анонимен

преди 1 година

ОГРОМНА РАДОСТ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ЩЕ ИЗЧЕДНЕ ДО2050 ГОДИНА ОГРОМНА РАДОСТ АМИН АМИН АМИН

54

От Вселената

преди 1 година

А ние БЪЛГАРИТЕ се явяваме по СРЕДАТА.... МЕЖДУ КУМАНИТЕ (РУМЪНЦИ) и КУМАНИТЕ (ТУРЦИ) В МОМЕНТА ТЕЧЕ ПЪЛЕН ПРОЦЕС НА УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИНА.... Ето ви местото със пълния текст на Английски е.. Интерсното е, че на Бългасрки няма нищо от това което е написано на английски en.wikipedia. org/wiki/Cumans ИСТИНАТА Е НА АНГЛИЙСКИ, НА БЪЛГАРСКИ Е ФАЛШИФИКАЦИЯ ако потърсите в търсачката На бългасрки език bg.wikipedia.org/wiki/ ......ще излезе съвсем друга история...

53

От Вселената

преди 1 година

Ц-И-Г-А-Н-И-Т-Е - КУМАНИТЕ (БЕЗ ПРИМЕС НА МОНГОЛИ) настанени на север от България не приемат МЮЗЮЛМАНСТВОТО.... ТЕ СТАВАТ ХРИСТИЯНИ.... в 19 век създадоха държавата РУМЪНИЯ - ВЪВЕДОХА ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНИЯ РУМЪНСКИ ЕЗИК

52

Вьзмутен

преди 1 година

Ето го човека който докара харвардските умове и ни вкара в мизерията - не мога да си простя, че гласувах за него

51

От Вселената

преди 1 година

Цар Иван Шишман на Втората българска империя. Четвъртият син на Иван Александър (обърканост, дали името Шишман е Куман или български произход) Цар Иван Страцимир на България, Втора българска империя. Цар Борил на България, Втора българска империя, слязъл от кумани чрез Асен династия на България - на произход Куман, Дарман и Куделин - българи на произход Куман.

50

От Вселената

преди 1 година

Цар Георги Тертер I на Втората българска държава, слязъл от Кумна Тертероба клан, Зар Георги Тертер II на Втората българска държава , слязъл от Куман Тертероба клан, Тсар Михаел III Шишман от Втората бългасрка държава (обърканост, дали името Шишман е Куман или бългасрки произход) Цар Теодор Светослав , син на Георги Тертер I, Цар Иван Александър на Втората българска държава, се спусна на династия Асен, Тертер и Шишман, Е цар по време на втория златен век на България.

49

Чухте ли

преди 1 година

от Въвеждането на Валутният борд през 1997 за последните 25 години Инфлацията на Лева е малко над 100% (разбира се последните поне 50% ги дължиме на Киро-Дебило 4 Радев). това Означава, че Реалнияк Курс на Евро към Лев момента е не 1 към 2, а 1 към 4-ри! Честито на Печелившите! а това за Евро-Зоната са Кьорфишеци - никой няма да ви пусне, още по-малко на курс 1 към 2. Българите бяха Образи - Жестоко за Пореден път!!

48

предложение

преди 1 година

Да не се пускат сирените днес, че може да уплашим "бежанците" от Бандерия.

47

Тотален колапс

преди 1 година

Немога да повярвам, че Президента и Премиера незнаят какво става в България и в Българската Диаспора в ЕС - износ на тероризъм! Явно няма Служби за Сигурност!

46

пияница мистик

преди 1 година

Взе си втория мандат злобния Фигурант, успокои се и започна пак с празните приказки. Защо вече не напада Боко, се питам аз, както го правеше преди президентските избори?

45

Отвоюван

преди 1 година

Свободата май ще е извоювана, а отвоювани сте вси рашисти из президентството. Тоя не се спря със ЗКПЧ реториката.

44

Тюркомаскарада

преди 1 година

Почитателя на византобългарския балканхумор Чингиз Хан твърдял че римските Папи без да го попитат се самоназначили за негови съпруги и даже си повярвал че е богоизбрания Мировяне Чингиз обединителя на абсолютно всички религии по света в една единствена униатска религия че и включил в жълтокож номер едно турчин християнпапския червен 888 сатанизъм над Константинопол

43

Ефекта Радев-30%

преди 1 година

Само некви комсомолски лозунги ръси тоя .... Заради него умря надеждата на народа -масова миграция даже хора дето бягат от война не се задържат в България.