44

Анонимен

преди 1 година

Кмета пръв приятел на Запада. Как сами се издават виновниците за войната. Заслужават смъртна присъда. Не казвам смъртно наказание но присъда за това че причиняват страдание и смърт на хората. И разруха

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.51 Севиеродонецк е накакво изчанчено от г-жа Цонева украинско име на Северодонецк.Очевидно госпожата си е спестила последния поглед върху публикацията и тя се е получила разрошена, без необходимото изглаждане.

42

Никой

преди 1 година

Държат един голям К... Всичко е Русия вече

41

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще си държите само дедовия! Благодарение на Зельо.

40

Анонимен

преди 1 година

Кметът на Северодонецк: Въпреки всичко ще ОСВОБОДИМ града и няма да позволим той да бъде ОКУПИРАН. Кое от двете твърдения е невярно: че ще задържите града и няма да позволите той да бъде завзет или че ще го освободите? При 20% незавзета от руснаците част и градска администрация в скривалища вероятността да го освободите клони към нула, по-скоро организирано ще отстъпите. И друго: руснаците превземат ли Донбас вие оставате с пшеницата, царевицата и лозята. Донбас ви беше индустриалната област.

39

рибока

преди 1 година

Я да не би кметът да е забравил името на града си?

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 Мирен договор няма как да се подпише след като няма обявена война.

37

Анонимен

преди 1 година

Севиер? Това на кой диалект е?

36

Говедо

преди 1 година

Кмете,докато пишеш глупости,това в ръцете ти вече не са 20%,а 20 см.

35

Анонимен

преди 1 година

Мисля Че всичко тепърва започва. Ще започне едно мачкане на укри... Аз съм състрадателен не знам как ще приема факта че размазват Укрите като тахтаби

34

Анонимен

преди 1 година

Точно така Български Храбри Войници , които сте против Русия ! Вие сте велики Победители и направо разнищихте руската армия и икономика ! Без вас и вашите коментари - Русия щеше да владее Европа, но веи спасихте Света и Демокрацията !.И да не забравяте, да си купувате руска газ чрез демократичните посреднически страни и фирми !---------------------- Амин

33

Анонимен

преди 1 година

Утре някое Дойче или британското разузнаване ще опровергае това.

32

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да излезе от руските напъни. Това е като да изкачваш небостъргач по стълбите. Колкото повече се изкачват руснаците толкова повече се обезкръвяват и забавят темпото. Предела на силите им е достигнат и от тук насетне ги очаква безконтролно търкаляне надолу. А те горките се надяват че като завземат Донбас и някой ще им предложи спиране на войната, премахване на санкциите и безгрижен живот както до февруари месец.

31

Анонимен

преди 1 година

Аз пък мисля , че 80 % са в наши ръце.

30

Влади-Мир

преди 1 година

Филма свърши!!!,... град след град, село след село и...добре дошли в реалността!!! Такова образувание като украйна няма да има повече, ще има СССР2!!! а краварите или ще си оттеглят ядрените ракети от Европа, или Европа няма да я има, кравария също

29

Обикновен фашизъм

преди 1 година

Пленен Украински военен е съобщил на Руснаците че бойци от фашиски полк "Айдар"държът като жив щит 300 мирни граждани в завода в града.

28

Анонимен

преди 1 година

"Новините" за големите успехи на украинската армия намаляха значително още миналата седмица защото завърши 3-месечния договор за разните влогъри и псевдо-журналистчета. Хунтата на Зеленски реши да прибере парите в собствените си банкови сметки. Очаквайте след 1-2 седмици да подновят договорите и последваюите "епохални победи" на украинската армия.

27

Анонимен

преди 1 година

И това ви е много на вас..

26

Факт

преди 1 година

ВСУ бяга само заградителен отряд който ги прикрива е останал в града.

25

Анонимен

преди 1 година

Все едно да кажеш, че сърбин е печелил битка некога, това се отнася за украинците също :))) Янките да беха питали първо нас, вместо да използват урките за пушечно месо :)