31

Асан

преди 1 година

Бийте са не са карайте :)))

30

Анонимен

преди 1 година

Ердоган е политически труп.Опитва се да хапе най-много,когато вижда,че е пътник.Няма да се задържи обаче!Турците мизеруват заради ниската лира и причината е Ердоган,а те много добре го знаят.

29

Анонимен

преди 1 година

Българите са насилствено християнизиран Народ от Византия през 866 г. Само в България не се знае защото Комунистите забраниха абсолютно всичко и капсуловаха Държавата

28

хахаха

преди 1 година

До Evlad-i fatihanсамо кюрдите да не ви го вкарат отзад и тогава ще разберете колко велики сте... едните отзад другите в устата а турците ще се радват.....

27

Орт

преди 1 година

Гърция нарушава точка 13 от договора в Лозана за демилитаризацията на островите.Гърция се опита да извърши геноцид в Кипър нарушавайки договора на гарантьорите.Гърция използвайки членството си в ЕС по всякакъв начин възпрепятства нормализиранета на отношенията между тях.ЕС казват,че били солидарни с Гърция,Ами ако утре почнат да избиват турците в Кипър,както са ги избили в Морея,Триполица,Наварин и Крит пак ли ще бъдете солидарни,най вероятно да.

26

Щирлиц

преди 1 година

Не разваляйте боя с кавга.Тръпнем в очакване на втора серия.

25

Анонимен

преди 1 година

Е с византийците как да се разбереш, фърла чинийки и салфетки

24

Анонимен

преди 1 година

Това е началото на края на НАТО и началото на сформирането на единна европейска армия :).

23

Анонимен

преди 1 година

Не съм подстрекател но да се избиват помежду си ! Едните са ни клали били и изнасилвали 460 г , другите 180 г (((

22

Путин

преди 1 година

Фесове,какви протурски коментари правите,какъв "Ердо"..и тоя изкуфял пенсионер като путин съсипа турция отвсякъде..и продължава

21

Evlad-i fatihan

преди 1 година

Гърците трябваше отдавна да са дали островите. Ердо им каза преди десет години: На острови на хвърлей от нашия бряг, където се чува езана, работа нямате. Вместо да си съберат миризливите дисаги, те продължиха да вдигат гири и дори да лобират срещу Турция пред САЩ. Догодина островите ще са наши. При война Турция ще мобилизира повече от населението на Гърция. Тези за толкова година не разбраха, че с внуците на Осман Гази и Мехмед Завоевателя шега не бива. Бият лошо и държи влага.

20

ОСМАН

преди 1 година

И КОНСТАНТИНОПОЛ НЕ ГО ДАВАХА И СВЕТА СОФИЯ НЕ ДАВАХА.АМА НЯМА КАК ПРЕД ВЕЛИКАТА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ НАЙ ДОБРЕ ДА СЕ ПОДЧИНИШ И ДА ТИ ОСТАНЕ ГЛАВАТА НА РАМЕНЕТЕ.....

19

ЕрДоГаньоФоб

преди 1 година

Не си даваме нищо.Те там ако искат да си се бият да си се бият,но по-добре в лудницата да ходят.

18

Анонимен

преди 1 година

"На мен ми беше интересно, защо украинците проявиха този интерес към БГ" ---- Слуховете бяха, че за 2 месеца Русия ще фалира и войната ще свърши. Мисля, че дойдоха с намерение за една почивка. Иначе, имаме хора, които четат редовно техните форуми - ако някой знае друго нещо нека да ме поправи.

17

Анонимен

преди 1 година

Нека, нема само ние да воюваме, нека да гледаме малко сеир от съседни държави, но надали ще се стигне до война :))))

16

До 22

преди 1 година

Ти ако знаеш колко е взел само от неговия приятел Бурла...но вероятно са по личните му сметки хаха

15

Gg

преди 1 година

Явно се подготвя следващ конфликт

14

Анонимен

преди 1 година

На мен ми беше интересно, защо украинците проявиха този интерес към БГ, нали бехме уж малка държава :))) Иначе да си се карат по между си Гърция и Турция, ние ще гледаме с пуканки сапунката и то от първия ред :)))

13

Анонимен

преди 1 година

Турция трябва да се изхвърли от НАТО и напрежението ще е до там.

12

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНали бежанците ще хукнат към България, ако стане някоя война, ще залеят България, какво ще прайш? Да си стоят мирно и тихо е най-добре.