13

Анонимен

преди 1 година

Това си го знаем, ама като в България са останали само нищоправци с големи претенции и чуство че не оценяват достойнствата им. От продавачката в магазина до премиера са все по-по-най, но само в собствените си очи

12

Дойдохте на

преди 1 година

Бойковата.Атакувахте го като премиер,"асфалт не се яде",големи кражби имало(Нинова каза 10 млрд,Бойко отговори,че няма как от 6 млрд,отделени за строежите хем да построиш нещо,дори да не е съвсем качествено,хем да откраднеш 10).Разбира се,че е имало кражби и те не са били малки,но какво се оказа и доказа?Е,сега с разхищенията на ПП(9млрд за няколко месеца)откъде пари за строежи?От Плана за развитие,върнат ни със стотици грешки?От нови и нови заеми и кредити?При тази инфлация и цени?

11

Анонимен

преди 1 година

Добро утро. Като няма контрол, така ще е.

10

Анонимен

преди 1 година

Като слънчаса човек и го хваща психозата и ги и реална представа за обстановката,някои си мислят че карат самолет.

9

кака Здравка

преди 1 година

Кой е този неприятно изглеждащ човек и защо трябва да ни интересува какво е казал ?

8

Анонимен

преди 1 година

Интересен факт е че броят на загиналите в катастрофи обявен от болниците,е двойно по-голям от този който ушев обявява. Някой лъже,но аз на лекар съм по-склонен да се доверя. Шуробадженакорушветчийските лапачи,кой знае каква схема са измислили, само и само да си оправдаят лежането до камерата.

7

Вечно плямпащия

преди 1 година

нищо невършещия румен радев!!!

6

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 1 Така става като на доста години прави коремни превъртания на лоста.И в политиката прави превъртания. Вече не харесва Петков. А какъв възторг беше че са свалили Борисов.

5

Я па я..!

преди 1 година

И това при магистралите на Бойко. Ами ако ги нямаше...?

4

Анонимен

преди 1 година

Ама тука за обществено развитие ли говориме...

3

ДВУЛИЧНИК

преди 1 година

Глей си тлъстата заплата

2

Анонимен

преди 1 година

Ние с най-много на пътя, САЩ и те, ама там пък се стрелят. От началото на годината, официално в улични престрелки там има над 8000 убити. Последно бяха 19-те деца, убити от ТРАНС-ДЖ-ЕНДЪР. Ненормалници.

1

Анонимен

преди 1 година

Ами на 70% "животът им е поп-фолк" и резултатът е виден. Приеме, караме, катастрофираме. Зануляваме километражи караме стари бракми-катастрпфираМе. Крадеме пари от магистрали, от качество на Хасфалт, на маркировка- катастрофи. За всичко сме виновни ние като общество! За тва като нЕкой каже на ба1 7аньо истината той се озлобява. Никой от вънка не може да оправи животинските ни нрави. Това е наша работа. Или следваме завзетите на В. Левски и в Европа или в Сибир при "другарите"...