31

Анонимен

преди 1 година

Няма такава покана за такава среща. Това е причината Радев да се прави на мъж. Ако Макрон го покани,за секунди ще хване самолета.Сега се възползва от една манипулативна новина. Но така или иначе това е глупаво,защото тук има консулства,посолства и кореспонденти от Франция. Като цяло това си е излагация.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 Борисов и той така си мислеше - че никой няма да излезе на протест срещу него ,ама ......

29

Анонимен

преди 1 година

Ако наистина има покана от Макрон и Радев не отиде,това е голяма политическа излагация.Според мен няма такава и сега тук ни взимат на мезе и си печелят популистки точки.Петков каза като човек искрено,че няма такава покана или не знае за такава.Това директно означава ,че това е манипулация и няма покана от Макрон. Ако Макрон покани Радев,на секундата ще приеме.Не се вързвайте на политически манипулации.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 защото го канят на посещение

27

Анонимен

преди 1 година

А защо се мъка В Португалия ,Испания и в други държави без никаква причина и харчи хиляди левове.

26

Анонимен

преди 1 година

Ако България пусне Македония за ЕС на протест ще излезнат само продажниците от ВМРО,БСП и Възраждане.Никой друг няма да излезне.Същото(Путинисти)пишехте и преди протеста на Възраждане и на протеста имаше 30-40% *** от една етническа група и не бяха повече от 2 хиляди.Не ставайте смешни.Нормален човек няма да излезне на протест.

25

друг път 17ти век

преди 1 година

До Анонимен 27 Да бе . Отиди да му кажеш на Макрон , че трябва да зачеркне част от историята на Франция , да му видим реакцията

24

До 27

преди 1 година

Напротив, няма какво да му се мъкне там на Макрон като кученце, напълно достойна и ясна позиция на Радев в случая, макар че за почти всичко друго съм бил против него !

23

Анонимен

преди 1 година

Човек да е образован ,не означава да разбира история.Само комплексирани мъже, на които жените (мъжете ) не им обръщат внимание се занимават с история.Аз си мислих,че това е на изчезване,но явно не е така.В България има много комплексирани хора.За това има много убийства от ревност,затова има война на пътищата,затова има тормоз над жени и деца.Това е и причината да бъдем бедни ,въпреки че сме част от най-богатите съюз в света. ЕС налива от 2007 пари и те отиват пак при комплексираните с малки ...

22

Анонимен

преди 1 година

Все мисля , че няма политик , който да направи нещо против волята на българите по отношение на РСМ. Може да търпим да ни дерат кожите с цените на храната , отопление , гориво , ама по отношение на РСМ и ИК сме бетон .Никой не иска иска да изкара стотици хиляди по улиците .

21

Анонимен

преди 1 година

Хората които се занимават с история в България и Македония са силно комплексирани хора,които нямат грам самочувствие.Историята в държавите от ЕС се възприема по съвсем друг начин и на съвсем друго ниво.В България и Македония история учат хората,които не могат да запишат друго нещо.Моя съквартирант в Студентски Град беше историк и беше нонстоп надрусан и продаваше наркотици.Сега те определят отношенията между Македония и България.Наркомани ни определят съдбата.

20

Анонимен

преди 1 година

Като е мъж да отиде и да каже като мъж на Макрон,а не да отказва срещи и да злепоставя България.Държи се като Путин.Макрон ще дойде тук.Въпроса е дали няма да стане като с Путин.Макрон беше казал,за Путин че живее в 17 век и му говори само за история.Тогава Макрон се отказа от разговори с Путин.

19

Анонимен

преди 1 година

Радев,с Киро се състезавате по надлъгване,всичко оплескахте и сега се чудите как да се измъкнете!

18

цОК

преди 1 година

БАСИ РУСОФИЛ!

17

Изненадания

преди 1 година

Вземете прочетете малко история,пообразовайте се какво са македонците и за какво претендират, пък после коментирайте дали президентър е русовил,русофоб или патриот. Хора, които забравят своята история, са обречени да я повторят.

16

Анонимен

преди 1 година

Защото новините са лъжливи или полулъжливи, медиите са собственост на големите, затова!Подкрепям Радев!

15

ШЩШПО...----

преди 1 година

Хитър и коварен е болшевикът Радев. Не иска да ходи на среща с Макрон, за да може после да критикува МИН. председателя, че нищо не е постигнал в Париж. Много опасен е ,,президентът" на България.Иска му се да ни тикне към Путин.Янев е същият.

14

Анонимен

преди 1 година

Отиа да му набият канчето, демек да му кажат какво да прави.

13

Факт

преди 1 година

Тоя освен да ходи на екскурзии за друго не излиза от България.

12

Анонимен

преди 1 година

Немат шанс макетата, който и да на власт в БГ :))