60

Никола Стефанов

преди 2 години

Е, и? Русия просто ще намери други купувачи за петрола. А такива по света, на които не им дреме за санкциите на ЕС и САЩ - бол. Проблемът ще е по-скоро на ЕС, че петрола се използва в бая промишлености, а повечето рафинерии в ЕС са проектирани именно за руските сортове. Дори и да си намерят доставчици от другаде, пренастройката на рафинериите ще отнеме време и пари.

59

Анонимен

преди 2 години

Зеленски похвалил Европейския съюз! Уау! Докъде ни докараха скопените, некадърни и продажни чиновници, които управляват Европа. Едно надрусано комедиантче като благоволи да ни похвали, че сме изпълнили поредната директива, ние да лягаме по гръб с вирнати лапички и да се подпикваме от кеф...

58

Анонимен

преди 2 години

Дори Зеле&Co не може да са чак такива олигофренни тъпугнери. Няма как просто. Не може да не схващат, че това ембарго само ще погъделичка Русия. Цените на световните борси скочиха драстично,и руснаците, дори да пренасочват по-малки количества другаде, ще печелят повече. Защо бяха тогава тези агресивни напъни да накарат евроггейските чиновници да наложат ембаргото? Може би заради единствения очевиден и логичен резултат: скъпи или никакви енергоизточници за Европа, съсипана икономика и отслабен ЕС.

57

Анонимен

преди 2 години

До добрите новини каква ти е целта да печелиш пари или да манипулираш хората. Европейците са по добри от останалите. Това което внушаваш драги си е чиста проба нацизъм. Да.

56

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от статия снимката казва всичко.

55

Анонимен

преди 2 години

Тоя ми стана най противният човек. Лицемерен, нагъл и мазен

54

Анонимен

преди 2 години

Повечето мнения събират само одобрения. Тоест повечето хора не одобряват позора на които ги подложи хора в един глас. Европейския хор на позор. Плащайте драги ми европейци.Четвъртия райх

53

Не фен на Путин.

преди 2 години

Зеленски е щастлив че и народите от ЕС ще страдат заради гадориите му. Не само Украйна която тотално съсипа. А някой следи ли къде отиват милиардите долари и евро които се изсипват Украйна? Има ли "делчо" с парите на данъкоплатците от ЕС и САЩ и кои се ползват и пълнят гуши от тая грандиозна украинска Перачница? За Байдън за сега само знаем че работи на 10%.

52

Анонимен

преди 2 години

Това е много обидно за жителите на европейските страни. Така наречените лидери да поставят народите си в положение на война без каквато и да е вина. Не стига че не са се интересували какво става в Украйна през всичките тези години ами сега строени в редичката и козируват само защото е приятел на САЩ .Това е много обидно. Като някакви малки деца. Седнали да налагат ембарго на най добрия партньор който имаха и благодарение на когото живяха царски повече от 30 години. Поставят на карта бъдещето ЕС.

51

Анонимен

преди 2 години

Зеленски похваи Европейският съюз ,леле тоя се взе за много велик..Смях в залата

50

Хр. истина

преди 2 години

Мачкай руските нацисти !

49

Анонимен

преди 2 години

Шоуто шоуто трябва да продължи. Шоумен на сцената. Публиката в екстаз и на колене. С цяло гърло реве та се къса. Пада обаче звезда. Пак някъде някой умря. Изгоря Изгоря за либералната демокрация. Изгоря за да свети. Като факла. Мрак и пак и пак няма как. Но нали е звезда изгоря ха ха.

48

АйЧестито

преди 2 години

Русия през март се покачи до 6-о място в класацията на най-големите доставчици на петрол за САЩ от 9-та, почти удвоявайки доставките на месец до 4,218 милиона барела, според Администрацията за енергийна информация на Министерството на енергетиката на САЩ (EIA).

47

Анонимен

преди 2 години

За едно артистично помахване с ръка от трибуната тея се подмокриха нали са гейчета хаха.

46

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Русия яко им го начукаха на ЕССР. Обаче тия не се усещат и си викат ура. Щели да закупуват няколко десетки милиона ватенки и таушанки за зимата от Русия но чрез Китай за да се спазят санкциите че иначе ще трябва да се санкционират сами. Вопиещо Безумие.

45

Анонимен

преди 2 години

ха ха краварите уж санкции тона онова, ама нямали нищо против да изнасят живи кокошкш за Русия, пък ви ги чакайте да измрат от глад ха ха ха

44

Анонимен

преди 2 години

"Когато между 5-ия и 6-ия пакет от санкции са изминали повече от 50 дни, ситуацията е неприемлива за нас" - аре пак почнахме с обидно назидателния тон, после не го щели в ЕС

43

дедо Ташунко

преди 2 години

По - нагла и нахална креатура от това нищожество не съм виждал през живота си!

42

Ламята

преди 2 години

Как да де изразя по-меко.....Ще им пр.ъ.днат на дедовия.Като не купувате,друг ше купува.До вчера урсулата друго говореше.Взимат се решения от днеска за утре и после се отменят.Важното е гейпарадите да вървят.

41

Анонимен

преди 2 години

Какво говорят, няма никакво знамение. Днес ще спрем да внасяме газ, утре - ще продължим да не го купува друг по- скъпо от нас и да богатее врага, в други ден, пак ще спрем. Това са хора с профил- психично неуравновесени. ЕС няма бъдище, виж гей- прайдовете имат, те са знамето на тяхната либералност.