19

Анонимен

преди 1 година

За това са бивши щото дават е такива "умни" идеи.

18

Анонимен

преди 1 година

България не е способна да има и да поддържа собствена валута защото няма качествени финансисти, затова се издъни и трябваше да въвежда валутен борд. Та какви са тези бивши финансови министри, кукли на конци за временна употреба и да се скрият чрез тях следите от кражбите на демократите. Сега са им дръпнали конците и хоп изявление, щрак миленчо на портрет.

17

Аарон

преди 1 година

Не само еврото трябва да се приеме,но трябва незабавно да станем част от Шенгена.Ние за хляба все ще я нагодим някак си.Но допуснем ли русия да влезе в България,ще окрадат и нашето жито и ще има глад.гладът е по-страшен от тока.Като огланее човек ще те нападне като диво животно.Вижте как нападнаха Украйна.от какво мислите че е ? Глад Бате.

16

Некадърници

преди 1 година

Едно от юпитата на "горския" , чиито брат изкупи хотели на Златни пясъци на безценица. Ако бяхме държава с правосъдна система досега да са в затвора.

15

?$

преди 1 година

Правилните мерки биха били сваляне на борда и излизане от ЕС и НАТО, те трябваше да бъдат взети още преди 5-10 години обаче.

14

Анонимен

преди 1 година

Никито Василев кога е бил финансов министър?

13

Ха ха

преди 1 година

Кога ще се искаже и постният дянков в подкрепаВалутният резерв на борда чака да бьде похарчен

12

Анонимен

преди 1 година

Характерна особеност на нашите "топ" финансисти е, че или са крадливи за собствения си джоб, или не им пука за държавните финанси и всичко върви на разорение или и двете едновременно. И ето сега потвърждение чрез подобни изявления, не можете да заблудите ни-ко-го ...

11

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Всички до един бивши и настоящи финансови министри са ЕВРЕИ. НАРОДНИЯТ СЪД ШЕ ЗАПОЧНЕ С ПОБЕДОНОСНОТО И ДЪЛГООЧАКВАНО НАХЛУВАНЕ НА ВЕЛИКАТА РУСКА АРМИЯ В ПРЕДЕЛИТЕ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ! СМЪРТ ЗА ЕВРЕЙСКИЯТ,ГРЪЦКИЯТ И ТУРСКИ ФАШИЗЪМ! СВОБОДА ЗА НАРОДА! ДА ЖИВЕЕ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН! ДА ЖИВЕЕ НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО РУСКО-БЪЛГАРСКАТА ДЕРЖАВА!

10

Вьзмутен

преди 1 година

Заради тези сме на тоя хал

9

Анонимен

преди 1 година

Шефката на еврокомисията -- гинеколог, американски агент неизвестно как назначена на тъмно, работи само за американски интереси, не я интересува еврото, то затова се и обезцени, ще стане колкото долара и даже и по-евтино понататък, а нашите селски и неграмотни финансисти се загрижили да крепим ние еврото и да ставаме още по-бедни.Абе ти кой университет си завършил с отличие ? Главата ти дрънчи на кухо, усещаш ли се ?

8

Да ви с*** в устата

преди 1 година

Това са същият сорт хора, като ония БИВШИТЕ военни министри, които призоваваха България да влиза във войната, всичките до един със синове, но искаха от други да гинат, а не изпратиха синовете си доброволци за Зеленски.

7

bbb

преди 1 година

Защо ли все богати хора /били и във властта и носещи вина, за ДА Е бедна България/,настояват да примем еврото, а обикновените хора, с пенсии и заплати от 300-400-500 евро не искат и да чуят за еврзоната.

6

Анонимен

преди 1 година

Миленчо, поздрави на брат ти, дето държи/държеше хотел Интернационал - Златни пясъци

5

Анонимен

преди 1 година

Какво значи истински член на ес, кратунчо ? Случайно да си забелязал, че Русия е нагънала украйна ? Днес излезе новината, че Русия вече контролира световния пазар на пшеница, тя ще диктува и цените. Ес какво представлява, дискредитирана организация на гейове, лезбийки, всякакви прислужници на сащ на повикване, но не и сериозна организация, която си има собствена тежест и собствени интереси. България трябва да преразгледа позицията си за еврото за понататък, ако ес влезе в нормални релси.

4

Иван Тодоров-Доктора

преди 1 година

Милене, чакам те пак да играем карти. Ама тоя път не на яхтата в Монако.

3

Аз промяната

преди 1 година

За Приемане на еврото и банките да работят по европейските правила ЗА еврото

2

Лорд Стамат

преди 1 година

Най после нещо правилно, от години банките в Европа са проводници на един нисколихвен рай а в същото време в България банкерите дерат кожи и ако това се случи ще има ред сълзи ред coп0ли от някои финансисти.

1

Анонимен

преди 1 година

До един достойни краварски агенти!