39

Пп

преди 1 година

От промяната са решени да ни вземат явно всичко

38

Анонимен

преди 1 година

щом трима доказани престъпници ви уверяват, значи успеха ви е в кърпа вързан!!!

37

Анонимен

преди 1 година

"Ще вляза в клуба на богатите", казала слугинята и проститутката.

36

Стив ханке за еврото

преди 1 година

Проработи ли в Естония и Литва? Е, не проработи много добре. Мога да ви кажа, че инфлацията, двете най-високи инфлации в еврозоната, са в две държави, които изоставиха валутния си борд и приеха еврото.

35

Анонимен

преди 1 година

Миуене, защо смени държавен дълг в долари при 3 процента лихва, с евро дълг с лихва 8 процента? Ти смени долара с евро и загубихме милиарди. Доларът падна от 2,40 лева при твоята далавера, на 1,40 лева след твоята далавера. Един лев загуба и 5 процента лихва загуба от твоите дейтвия за държавата.

34

Малчо

преди 1 година

"Пушилкааааа - живо месо ядем, с жилите го ядем"

33

Крадци експерти

преди 1 година

Мобилизираха и крадци отпреди 20 години, изкараха убийците на България от нафталина. Искат да смачкат обикновените хора, но нашите са корави и не са наивни.

32

Име

преди 1 година

Аз считам,че трябва да излезем от ЕС. Финансовото "робство" ще е много жестоко.

31

Анонимен

преди 1 година

Ще влезем в Клуба на богатите като слуги. Богатите имат нужда от бедни за обслужване.

30

Анонимен

преди 1 година

НО АКО НЕ СЕ ОКАЖЕ ТАКА ГОТОВИ ЛИ СА ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА,??????? ЗАЩОТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГОВОРИ....., ОСОБЕНО АКО ИМАТ ЗАВИСИМОСТИ

29

Чакай сега

преди 1 година

Това момченце на снимката понеже е тежко зависимо от кокаин приказва що годе свързано само кога си е взел дозата, но когато е в абстиненция говори пълни глупости както в момента! Да ги беше дал тия 350 хиляди Денков - обяснявай се на Люксембург и на Хага не на мен!

28

Стив ханке за еврото

преди 1 година

Българският народ ще загуби от приемането на еврото. Това коментира пред БТВ световноизвестният икономист професор Стив Ханке, въвел у нас системата на валутния борд. Според Ханке влизането в еврозоната ще повиши риска от по-голяма инфлация.

27

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

В Tarbes(France) НЯМА ПАНЕТНИК,КОЙТО ДА ВЪЗВЕЛИЧИ ПОДВИГЪТ НА РУСКАТА АРМИЯ СРЕЩУ ФАШИЗМЪТ! Има паметник,който възвеличава алжиро-френската мафия,която се бореше срещу Русия. Никога не съм си и представял,че цинизмът на Западният свят стига дотам,че да отрече дори собственната си,макар и нечестива,истина. Никаква пощада за французите. Французите са. ц.,иг..,а..,,ни. Както и испанците. Ромите не са народ ,а *** без Народна съвест. Хитлер бе ром,сиреч евреин. Точка по въпроса.

26

Анонимен

преди 1 година

Мошеника от снимката защо не е в затвора?

25

Стив ханке за еврото

преди 1 година

Този план за присъединяване към еврозоната, е просто една пародия. Това дори не е план. Никой не казва какви са проблемите при Валутния борд, защото няма такива. И никой не казва какви ще са ползите от еврото, защото няма такива. Ще има хаос, не ползи. Целият процес по влизането в еврозоната ми мирише на измама. Три са елементите, които най-силно ми намирисват некомпетентност, нелегитимност и корупция.

24

Анонимен

преди 1 година

Няма беден бивш финансов министър!Нерде тоя,нерде Горанов.Затова така драпат за еврозоната.А дедо от село,дето си брои стотинките,съвсем ще му се стъжни живота.

23

Гост

преди 1 година

най-добре в демократична България според мен да се направи референдум струва ми се,че хората не са на едно мнение с политиците по този въпрос

22

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Няма значение,че го пиша тук. Важното е да се знае за унижението на френската армия. Вече за втори път над Tarbes фучат като оси некакви скрибуцащи хамерикански вертолети. Смешно е,защото вместо да отидат да се бият срещу БЕЗСМЪРТНИТЕ РУСКИ БОЙЦИ,плашат собственните си население. Случва се в онази част над Tarbes(France),където са Паметниците ,отбелязващи депортацията. Аз съм зад единият,който лъже,че алжирците са били против Хитлер. Абсолютен фашизъм е тук!

21

Анонимен

преди 1 година

Краварски агент бил. Ами майка му и баща му на Велчев е червен генерал. Комунистите и демократите кравари го управляват едни и същи.

20

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Няма значение,че го пиша тук. Важното е да се знае за унижението на френската армия. Вече за втори път над Tarbes фучат като оси некакви скрибуцащи хамерикански вертолети. Смешно е,защото вместо да отидат да се бият срещу БЕЗСМЪРТНИТЕ РУСКИ ЖОЙЦИ,плашат собственните си население. Случва се в онази част над Tarbes(France),където са Паметниците ,отбелязващи депортацията. Аз съм зад единият,който лъже,че алжирците са били против Хитлер. Абсолютен фашизъм е тук!