27

Анонимен

преди 2 години

Абе какво стана с онези 1000 цивилни дето ужким били там? Аз гледах един репортаж където изведоха 30 и това беше. Да не се окаже отново че всъщност нацистите са се крили под несъществуващ щит от цивилни. И това не ги спаси.

26

Правят Нов АЗОВ

преди 2 години

Искат да похарчат още две хилядарки от Киев. Има новина че правят нов Азов!

25

КОЛКО СЪДЕНЕ

преди 2 години

Алеле колко съдене ще падне! А Киев само подпали спортната злоба тия дни!

24

ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 2 години

Мисля че трябва да има и още нацита там, катакомбите са обширни все пак и се точат с километри. Така че нмого години след като окрайна спре да съществува, в тези мазета ще живеят слепи мутирали плъхове-нацисти, загубили човешкия си облик поради липсата на човешки контакт и слънчава светлина. Ще се хранят с неизвозените укротрупове и ще надават тихи нечленоразделни ръмженета "славакрйне, славакрайне". А Русия ще организира за туристи от цял свят сафарита да ги отстрелват.

23

Азо в Стол

преди 2 години

Загубеняци....

22

Анонимен

преди 2 години

Кирцата няма ли да отиде да разгледа Азовстал??....все пак не са ни спрели още тока и водата...??

21

Анонимен

преди 2 години

Тия деца ли са ? "Изгубили " се били !

20

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с ''победителите'' от Азовския батальон ?Целият свят гледа сеира , особено ЕС , щатите и англо-саксонците !

19

Анонимен

преди 2 години

Не се пише че са намерили тела! Пише се: "152 укрита се евакуираха преждевременно". Разбрахте ли или трябва да идва Зеленски да ви дърпа ушите?!?

18

Анонимен

преди 2 години

Много съветско ***, много нещо. Преписват руски сайтове и не ин нига окото. То затова нашата държавица е на това дередже, щото трябва да храни и тия

17

Анонимен

преди 2 години

Те са си загубени по природа украинците, не се изненадвам от тази новина :)))

16

Анонимен

преди 2 години

Чудя се кои са тръгнали по акъла на един наркоман за да *** млади и зелени. Дали аз ще тръгна да се бия срещу някои заради Киро вампирои Кокорчо. Едва ли. Ще ги хвана и ще ги пратя на първа линия но преди това ще им купя псмперси да не осмърдят пейзажо.

15

Анонимен

преди 2 години

П"о-рано този месец се предадоха в плен последните украински защитници на Мариупол, барикадирали се в "Азовстал".Как в плен?Евакуират се!В Елхово може да ги пратят.

14

Анонимен

преди 2 години

Според резултатите от разпитите на заловените бойци от Азов се установи, че минирането на телата е извършено по пряка заповед от Киев. Целта на провокацията е да се обвини Русия в умишлено унищожаване на останките на телата и предотвратяване на предаването им на роднини, за да се спаси политическата репутация на режима в Киев и лично на украинския президент Владимир Зеленски, подчерта Конашенков.

13

Анонимен

преди 2 години

При проверка на подземните конструкции на металургичния комбинат Азовстал в Мариупол, където се криеха предалите се нацисти от украинското формирование Азов, руските военнослужещи откриха изотермичен фургон.152 тела на загинали бойци и военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна са били съхранявани във фургона с повредена охладителна система.По думите му при проверката на фургона руските сапьори са открили четири мини, поставени под телата на загиналите украински военнослужещи.

12

Анонимен

преди 2 години

Те тия са си загубени по принцип.

11

странно

преди 2 години

До: номер 10 Да, наистина загубените може да не са от Азов. От Азов получиха заповед от главното командване и Зеленски да се евакуират! До този момент имаха заповеди да се бият и те се биеха. Самият факт, че дадоха много жертви е доказателство за това. Имаше много ранени на които беше невъзможно да се окаже медицинска помощ, и въпреки това не се предадоха. Значи какво? Ако се бият до последния човек - значи са нацисти? Ако се предадат - били слабаци и страхливци? Ей, нямате угодия!

10

Христо Христов

преди 2 години

Факт е, че ВСИЧКО, което идва от Лондон е менте и лъжа. ВСИЧКО, без изключение!

9

Анонимен

преди 2 години

Тези заблудените може да са били гробарската бригада на Азов. Щом са откачени и безопасни??

8

до 1

преди 2 години

Абе такива като тебе явно са много *** парчета! Или четете само заглавията а?Това го казват по руската телевизия - че са се били изгубили! Какви западни пропаганди те бият по главата бе!