55

158

преди 1 година

Ако беше Тръмп на власт, нямаше да има война. Придворните медии се чудят какво да измислят вече..

54

MONAD

преди 1 година

Да не говорим, че Байдън го има сниман на камера как изнудвал украинското правителство с пари ако не спрат разследването на Буризма, газовата компания която сина му беше в борда на директорите, това е още 2014.Виктория Нуланд, дето каза фък дъ ЕС, тогава беше замесена, сега пак е отговорна за "кризата" в Украйна, семейство Байдън са толкова отговорни за случващото се в Украйна колкото и Путин.Там изпраха милиарди в уж помощ, които се вирнаха по джобовете на американски политици и бизнеси.

53

MONAD

преди 1 година

20 години изграждане на нация, няколко трилиона долара потънали там в обществени поръчки и сделки за оръжия, огромен борй цивилни жертви, страшно много младежи радикализирани от войната в която са родени и отраснали.И медиите пак имат наглостта да твърдят, че изтеглянето е било грешка, не, не беше грешка, закъсня с около 19 години.

52

Анонимен

преди 1 година

Тръмпи Путин са ДЪР-ЖАВ-НИ-ЦИ , Бай Данчо е гола ВОда !

51

Мухаха

преди 1 година

Политическите и военни АНАЛизатори винаги са били подлогата на власта . За един пробит долар да готови за изфабрикуват какво ли не само и само да се харесат на настоящото управление и да си заслужат сребърниците . Тоя как облизваше Тръмп под кръста ... не е за разправяне , ама сега Тръмпи трябва да бъде изкаран лош, щото вече е бивш и сега бай Дън дава парите . А който плаща , той поръчва музиката ...

50

Анонимен

преди 1 година

Ленд анд лийз ... Бам, бам , бам ...

49

hah

преди 1 година

По-голям некадърник и лъжец в западната политика е нямало. Тоя се конкурира с някои диктатори в африка.

48

Майстора

преди 1 година

И аз така обичам, "кой яй прайл таз кола пред мене веее, ръцете сий остайл!"

47

Анонимен

преди 1 година

Това е следващият президент на САЩ

46

Bill

преди 1 година

Само трябваше да видя че статията е от Guardian долното комунистическо издание и спрях да чета.Тези *** никога няма да напишат че TRUMP за няколко месеца направи повече за Америка отколкото Клинтон,Обама и сегашният без мозък взети заедно.Това издание не спира да плюе и срещу Boris Jonhson.Ще бъде добре ако българските медии не вземат инфо само от компрометирани источници като CCN /crap news network\,BBC.Има FOX,SKY news.

45

Блаблабла

преди 1 година

пореден пасквил от Днес, в прослава на Бай Дън Дементний

44

Реалист

преди 1 година

"днес" разпространява дженерастка пропаганда. Дали получава стотинки в замяна?

43

Анонимен

преди 1 година

Щатите са най-голямото зло на нашата планета. Както и Англия. Милиони унищожени животи, под надслова, че (донасят демокрацията). Всичко за пари и влияние. Бо-л-н-и хора. Света би бил по-добър без тях.

42

Анонимен

преди 1 година

Ако под токсично наследство имат предвид този, който го наследи, са напълно прави

41

Анонимен

преди 1 година

Токсичното наследство на Тръмп????? Вие защо не се интересувате да почетете малко по американските форуми, защото американците го наричат "нашия истински президент". А Байдън, ако сега се яви на избори, дали и два гласа ще събере, как мислите?

40

моника бонева

преди 1 година

Украйна даже разрушена след война ще се оправи преди България,запомнете добре това!Дано ви наведе на правилните размисли и изводи,защо е така!Жокер който не умее да се възползва, винаги го използват!За България се отнася.Вижте Турция от всяка ситуация излиза на плюс,че и на двойна печалба!Вие така ги избирате, че да сме губещи без война!

39

моника бонева

преди 1 година

"Америка на първо място"Отличен девиз за всеки следващ президент който иска да се хареса на американците.Ще видите, че САЩ и Русия ще се договорят, а ужасът ще е за нас!Европа имам предвид.България,както винаги ще е най-губещата страна топ 1 ,няма смисъл даже да цитирам, какво е казъл Чърчил по този повод!

38

Димби Провадия

преди 1 година

година или две - ТРЪМП отново ще е на власт в САД ( съединени американски Държави ) и това ще е послдния мандат на Путин . ОБАЧЕ - акО нещо не обърка ПАМПЕРСА !!!

37

Не фен на Путин.

преди 1 година

Не може да пишете такава глупост в заглавието, а после в подзаглавието с малки букви да се оправдавате че не вие сте го писали пасквила, а Гардиън. Не знаете ли каква нео-марксическа медиа е Гардиън?

36

Анонимен

преди 1 година

Няма токсично наследство на Тръмп. Украйна няма да е вече същата. Времето на пазарлъците с Украйна свърши преди три месеца. Русия взема съдбата си в свои ръце. Както винаги.