156

до к.169

преди 1 година

До Анонимен Сигурен ли сте, че К.Петков не е учил само курс квалификация или 4 семестри обучение за учебната степен магистър? От изказванията му не личат задълбочени познания в нито една област. Другото са хвалби и несдържан език към Русия, игнориране на партньорите от управляващата коалиция и непознаване/незачитане на законите на РБ.

155

Анонимен

преди 1 година

България ще използва руски петрол, докато Русия й продава такъв. Много е съмнително при прекаления брой изказвания на Киро П. и неговото самочувстви, че той е Слънцето, а другите партии на четворната коалиция са отражение на неговата светлина, както и несдържания му език спрямо Русия, тя няма да спре предивременно подаването на петрол и Нефтохимът 1 година да се приспособява към нефт с други параметри. Така че Киро няма защо да се радва на 6-ия пакет санкции на Урсулата, а да си стяга багажа.

154

Анонимен

преди 1 година

Харвардски Двойкаджия ......

153

Ооо

преди 1 година

Хайде сега обясни простичко на хората, как хем продължаваме да купуваме от същото място, хем цената на която купуваме е горе долу същата, апък крайната цена от 2.20 стана 3.20 лв ?

152

нов

преди 1 година

Сега Кире просто официално ставаш бинзенчия на Русия, работодател ще ти е Путин.

151

ХАЙДЕ, КИРЕ, ВРЕМЕ Е

преди 1 година

Кирето ПРОДЪЛЖАВА да "разказва играта" на Путин. Кире, руската "бензиностанция с ракети" е твърде ГОЛЯМА ЛЪЖИЦА за твоята уста. Откажи се овреме и ПРОДЪЛЖАВАЙ ПРОМЯНАТА някъде другаде! Хайде, със здраве...

150

L.

преди 1 година

Тъжен изглежда от този факт. Да не е приготвил някой негов прекупвач-посредник, както за газа?

149

А на бас

преди 1 година

И доста след 24 ще сме с руски петрол. Великите европейци като калкулират загубите си ще врътнат опашки и пак ще се закачат на руското кранче.

148

tiko

преди 1 година

Доста лицемерно забравяме , че рафинерията е руска!

147

Признанието на века

преди 1 година

Киро все едно каза - Жена, имам любовница, ще те зарежа след 2 години защото имам нужда да те ограбя, да ти взема имотите и парите. През това време ти стой, нищо не прави, не търси решение, а продължавай да готвиш и гледай децата. Дали Руснаците са толкова *** като на Киро жената?

146

кис кис

преди 1 година

Най-голям лъжец е буци муци.Няма такъв фантазьор.Днес се е разходил в Ротердам и е изтропал пред Порошенко,че е арестуван,защото е искал....да отиде в Украйна,ти да видиш.Няма такова чудо в нашата история.Верно!!

145

Анонимен

преди 1 година

А след това ще ползва същия, но вече ще е украински. Свобода за Волжка България!

144

перко

преди 1 година

Тъпо нали налагаш сакции на Путин, а се радваш, че безиностанцията с ракети ще ти доставя петрол! Как го търпим този мошеник и лъжец?

143

asa

преди 1 година

Кика, какво ще спре *** да ни спре и петрола ? Ние сме много малък потребитл

142

Анонимен

преди 1 година

Като гледам Буц какви ги плямпа днес в Ротердам,поканен от германците и енп дупетатите МенделХендел,Шашко Йорданов шишаков и прочие.....хванах се за....Докрай ще го държат клоуна,защото им върши мръсната работа.

141

Анонимен

преди 1 година

Не ми се увеличиха доходите при тази криза,но да е жив Кирчо Петков,че поне лоената топка по-рядко се явява и не се разнася лоен аромат.Да си жив и здрав,по-добър си от предишните.Гаранция!Успех!Слава на сащ,долу германия!

140

Анонимен

преди 1 година

трябва да се радваме ли, още по голяма скъпотия и беднотия ама на ПКПетков му все тая за народа тои си има господари и слуша тях ние да мрем ,едно обещание не е изпълнил лъжеца долен само украина и украинците са му важни

139

Анонимен

преди 1 година

До края на 2024 да си ходи в Харвард и да си повтори курса, защото е бил на курс, а не е следвал там, което голяма разлика! Ако знаех за тези курсове и аз щях да си взема като бях там, но университетската ми диплома засега стига! Като се замисля да ставам министър председател, ще си наваксам и курса, хем ще бъде обновен! Все пак е доста смел с аспирациите си до 2024! Ще видим!

138

Депутат

преди 1 година

Мисля, че рафинерията не е наша, а на Лукойл. Има съществена разлика между българска фирма и руска. Честиот на политиците и техните лидери. както и на тези от финансовите експерти, които чак сега започнаха да разбират може да се противодейства на инфлацията. Начините са два. С лихви, близки до нея или с рецесия. Те нали за това са експерти, за да изберат.

137

Анонимен

преди 1 година

До Аз 50.....За съжаление много дълго ще си спомняме за него,но С МНОГО ЛОШО! Това,което съсипаха Кирил и Асен няма да може да се поправи поне 50 години ! Но такъв ни е късмета-много време ще плащаме ние и децата и внуците ни! Хора,час по-скоро трябва да прекъснем тази разруха,какво се мотаем !? Чудо ли чакаме да стане? Защо още търпим този геноцид ????