6

Анонимен

преди 1 година

Кво са захванали частните уроци? Като учителите в училище не се справят и учебниците са опростачени до крайност, естествено е хората, които не обичат да си оставят магapето в калта, да потърсят алтернативни варианти! Или може би проблемът е, че планът за опростачването на нацията изостава с частните уроци?

5

Лллл

преди 1 година

От заглавието личи , че матурите са били лесни . Има оправдание . Онлайн обучение . А след това ? Неуки ученици и граждани !

4

Анонимен

преди 1 година

Язека съм пpoзд кат дядо,тати и чичо. Целият ни джинс е милиционери. И аз ще съм.

3

до 1

преди 1 година

Има няколко типа родители. Помня по мое време 2005-та като бях 12-ти клас. Всичките истерици по курсове, по съботно-неделни кръжоци, частни учители. Аз си карах кефа. Просто решавах задачи по математика от няколко сборника. Само училищно образование. Още на предварителен в СУ по математика изкарах 5.85 април месец. После си свирках. След 7ми клас пак така беше- никакви курсове, 6.00 на теста 6.00 по математика. Който иска да учи, ще учи. Матурите са елементарни.

2

Анонимен

преди 1 година

Тя с маска и ръкавици, той без... :)) Снимаката дава отговор на много въпроси.

1

Анонимен

преди 1 година

Матурите целят да проверят дали случайно детето не е със спряло развитие в трета група на детската градина. Всичко останало са истерии на загубени родители аутсайдери.