18

рибока

преди 1 година

Руската черна магия е по-силна от вуду магията.

17

Анонимен

преди 1 година

Враговете на демокрацията, евроатлантизма, путинистите, бойкославците, депесарите, седесарите контрабандисти на Капитан Андреево, медийните олигарси на Путин и Байко в България трябва да бъдат осписъчени и санкционирани, както направиха нашите евроатлантически партньори САЩ, Великобритания и Европейски съюз.

16

Анонимен

преди 1 година

Кой от тези политици и техните адвокати ще искат Закон "Магнитски"? Евроатлантик е - душа дава, но не свойта душа, а душата на народа. Менте евроатлантиците путинисти ще реват срещу борбата с корупцията и срещу всеки ефективен закон срещу корупцията.

15

Logika

преди 1 година

Не разбирам от Магнитски, но като чета коментарите разбирам, че никой не иска закон срещу несправедливо забогателите, така че и аз съм с вас- "Долу законите срещу мутрите, нека живееем заедно с тях както досега и да сме толерантни и свободолюбиви, без репресии срещу олигарсите. " - така ли бе, хора, това ли искаме?

14

перко

преди 1 година

България се управлява от САЩ! Това е причината Борисов да не е прмиер. Потивник съм на Възразждане, но на тазизи тема са абсолютно прави.

13

рибока

преди 1 година

Да бе САЩ на когото сложат името на някой в списък по усмотрение и ние тук да го третираме като осъден с конфискация на имуществото.Как такъв закон няма да се използва срещу инакомислещи като същността му е такава.Какво стана със сидя Миталов май бе,нали бил "най-корумпираният",но само със забрана за влизане в САЩ на него и семейството му,че пуснал Малинов да иде в Русия,но се върна този Малинов и заради медала от Путин окепазиха съдията,но ВСС не го наказа Колко демократично.

12

Анонимен

преди 1 година

Депесарите на Слави нарекоха САЩ фашистка държава.

11

Анонимен

преди 1 година

Пълен позор е изобщо фактът, че някакви хора, които се мислят за юристи са написали такъв пасквил! Срам за юридическото съсловие!

10

Анонимен

преди 1 година

той ще е насочен точно срещу инакомислещи. т.е. срещу всички граждани които поради една или друга причина не харесват представителната власт

9

Анонимен

преди 1 година

Евр.пароамент каза, че закона Магнитски няма сила и не трябва да се прилага в ЕС!Какаво се напъват нашите??

8

Анонимен

преди 1 година

Законът "Магнитски" няма нищо общо с правото. Направен е за наказание на непослушни държави и неудобни бизнесмени без съд и присъда. В САЩ правото няма нищо общо със справедливостта и с основни принципи на демокрацията. Къде остана принципът за неприкосновеност на частната собственост? Окрадоха богатствата на олигарсите, без да им мигне окото. Окрадоха парите на афганистанския народ, окрадоха руските пари. Но грабежът няма да доведе до добър живот ограбените народи няма да настъпи. Бандити,сър!

7

Анонимен

преди 1 година

"да не се използва срещу инакомислещи" ама честно обещавате, нали? Абе, кога решиха че сме НАПЪЛНО слабо-умни, че ни говорят такива неща напоследък?

6

Натовеца

преди 1 година

Един вид като закона за защита на нацията от фашистко време, ама този път се казва "Закон за Защита на Американскта Колониална Предателска Администрация от Българската нация" Общо взето е така .Българи идат вълчи фашистки времена искат да ни зтрият едни краварски предатели ще им позволим ли ,хайбе бе нация от 1300 години някакви кокорчовци ли ще ни занулят бе стегнете се малко това е позор !Главите им да им вземем!

5

ПроСоТо

преди 1 година

не следя тия работи,но от беглите впечатления ,които придобивам, се питам:..-Какво става всъщност?..Закриха "Спецправосъдието" за да легализират "Българския Магнитски"..?!?!.. / " ..И НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО.." ? /...Ще се "потретя" :..-Цялата ни "политика" се върти като хамстер в една и съща ВЪРТЕЛЕЖКА....Ега ти орисията !..

4

Анонимен

преди 1 година

Никакъв Български Магнитски няма да допуснем. Те ще отворят и концлагерите както са тръгнали. Оставка на некадърното крадливо правителство! Фашистите вън от България!

3

Анонимен

преди 1 година

На мафиотската "държава" България, напълно и отиват такива репресивни, фашистки закони! Изцяло в дyxa на пълното унищожаване на нацията, задача, на която всички управляващи през последните 33 години са се отдали с цялото си сърце и душа!

2

Натовеца

преди 1 година

че то това е идеята !Явно новата американска администрация вече няма да допуска дори да се изкажеш срещу нея във фейса те следят ДНС демек ЦРУ какви ги вършиш дали не извършваш "wrong think " че това е недопустимо вече според новите правила ,по комунизма поне под сурдинка можеше някой виц за Бай Тошо да кажеш ,ама се вече с тези смартфони те записват !Технократски фашизъм и депопупляция дами и господа добре дошли в света на "демокрацията" !Слава Украину ей да не забравяйте :) Z

1

Анонимен

преди 1 година

Целта е да се използва репресия точно срещу инакомислещите. Напомня на едно старо време, в което заради един виц можеше да трошиш камъни в мините или случайно да станеш храна на гуденцата в Белене. Но пък сме били демокрация. Е, верваме ви....