12

Анонимен

преди 1 година

Сато е евтин руският петрол, защо цената по бензиностанциите се задържа твърдо над 3.40?

11

Анонимен

преди 1 година

Всъщност произвеждаме ли нещо? Каквото и да било? Месо? Зарзават? Яйца, мляко, кожи, плодове, дрехи, инструменти?

10

До 7

преди 1 година

Сега като сме в лев да не би да няма инфлация? Преди 25 години един долар стана 3 хил лв и майка ми взимаше 3 долара заплата като директор на училище. Корофеи финансови бяха Румен Гечев и такива, които и сега са против еврото. Защото лева бил независимостта ни? Ами той е вързан оттогава за марката и после за еврото. Защото фалирахме. И преди това по бай тошово два пъти сме били във фалит. Въобще, защо си въобразявате, че лева е американски долар? Това е една умряла валута на слаба икономика.

9

Анонимен

преди 1 година

Митът пазарна икономика все повече се разпада. Харвардците, история ако не знаят, знаят много добре скритите механизми на мръсната спекула и се възползваха идеално от служебното си положение, за да натрупат печалби от "газа, който Путин ни спря". И за това трябва да бъдат съдени. Може и да има обективни причини за инфлацията, но вътрешната алчност на търговците и производителите ни е повече от очевидна, самият министър заяви, че се възползвали да понатрупат печалби.Работещи мерки няма!

8

Асан

преди 1 година

У КНДР нема инфлация зародиша е у Урсула :)))

7

Анонимен

преди 1 година

А нали, зародиша не бил при нас, ама иначе пискат за приемане на евро....Баси предателите.

6

Анонимен

преди 1 година

"Премиерът Кирил Петков заяви, че България ще иска отсрочка за ембаргото на руския петрол до декември 2024 година. Ако има сделка, ще има изключение за България, убеден е той." ОХААА! Таман да докопаме Ефките 16-ки, па и еврото ще приемем, и цветя и рози ще цъфнат... абе хитър е новият ни премиер хитъъър! Ну мой му се отрече, браво Кире!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Тоа па отсрочка, купуваите си като всички останали, ембарго няма.

4

Анонимен

преди 1 година

Американският модел на управление е да създаваш ти самият проблемите, и ти после да търсиш решението, от къде на къде, айде в затвора за некадърни решения, и следвашият да мисли преди да залага на карта съществуването на целият народ

3

Защо?

преди 1 година

Защо го допуснахте? Не виждате ли, че другите европейски страни се договориха и нямат спрени доставки? Каква ви е Америка бе продажници? Те ли ще ни хранят? Безумие! Махайте се и отивайте на майа си в Канада, Америка, където искате!

2

Факт

преди 1 година

В антиваксърското гето животът винаги е труден. С или без инфлация.

1

Анонимен

преди 1 година

Махайте се от управлението на държавата, некадърни навлеци