32

Льже

преди 1 година

Тоя льже та се кьса - нека обясни при гн - борисов защо инфлацията беше ниска не -250%/300% като при сегашните и без дежурното оправдание русия воюва ние не сме вьв война

31

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че няма как да се спре, но нищо не пречи да не я учетворявате! В Германия 5.5% тук 23%! Нали е отвън, що тогава едни не ги боли колкото други? Май нещо не е наред в тезата!

30

Анонимен

преди 1 година

Та вие, г-н Петков, се дръпнахте на Русия и заявихте, че няма да се поддате на натиска на Газпром, който е руска държавна фирма! Сега как ще св молите на руснаците за нефта: със задните части напред? Не чувствате ли, че олеквате в тази ситуация: за газа от Русия отказвате и дори се перчихте, че само Бг спазва ембаргото от ЕС, а за руския петрол ембарго няма! Ега ти харвардските нрави!

29

няма как ли!?

преди 1 година

Много лесно ще се спре,ама не ви отърва!Щото няма да има пари за крадене!

28

Анонимен

преди 1 година

Важното е Путин и Лукойл да клатят българите със скъп бензин и никой да не мрънка срещу тях а срещу правителството!

27

Черепа

преди 1 година

Как е ? Мятате ли се по площадите кат риби на сухо? Умните ми и красивите ми ! Обичам ви!

26

Анонимен

преди 1 година

Точно във вас е зародиша,господа спекуланти,запас от слънчоглед има за четири години напред , на каво основание вдигнахте цената на олиото? Да слънчоглед, има но вие се оправдавате за високите цени с войната в Укроландия .

25

Алекс

преди 1 година

До 42 На 09.09.1944 год. национализирахме имуществото и видяхме какво се случи.Искаш още от същото ли?Айде,няма нужда.

24

42

преди 1 година

Като зародишът й не е у нас, време е да гоним чужди стопански субекти, които я помпят и да се национализира имуществото им. Същото важи и за родните шмекери, и хора, които крадоха от народа.

23

аа

преди 1 година

глада идва, всички разбирачи по бтв-та, нови стари, он ери, как ще квичите зимата аууууу, как ще ви излекуват простия акъл.

22

Анонимен

преди 1 година

По официални данни инфлацията в ЕС е 7%, а в България е 14%. Зародишът на разликата от 14 до 7 пак ли да го търсиме извън България?

21

Гъзпром

преди 1 година

Кучетаааааа,песоглавциииии ше умирате от студ и глад зимъска...хахахахаха

20

Ами

преди 1 година

Така ще е щом америка каже и 10лева ще стане бензина ,тия крави ни клатят 30година а сега оскат да ни ликвидират

19

Анонимен

преди 1 година

Ако инфлацията стигне 100 % 1000 % какво ще кажат тия експерти че не е при нас и ще гледат как народа ще измре.

18

Анонимен

преди 1 година

До До 7 При Живков никога не е имало такава инфлация и мор на народа.

17

Bai Asen

преди 1 година

Сега искам да ме чуете внимателно и, който има глава ще ме чуе: 2012 година барела стигна до 130 долара за барел, а цената на бензин и дизел 1.80лв. Сега петролът е 110 долара за барел, а горивата над 3.10лв. Според Вас това не е ли търговска спекула, използват войната като оправдание, това е цялата работа за цените у нас. Докато тоя народ търпи, така ще е, събудете се, хора!

16

Анонимен

преди 1 година

Тогава са ни лъгали с тоя валутен борт и инфлацията от 1997 г. идва от САЩ а не от България за да се унищожат българите с беднос и мизерия.

15

Анонимен

преди 1 година

Плешака е путинист, това беше доказано при едно появяване по Нова. Другия не е ясен но в тая телевизия все такива русофилни канят.

14

ИМА НАЧИН..!!

преди 1 година

СЪД И ПРИСЪДА ЗА УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ВОЕННИЯ ПРЕВРАТ +МАШИНИТЕ НА МАДУРО......... ОГРАБИХА ЗДРАВЕТО И ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ...

13

Анонимен

преди 1 година

Зародишът и е в ЕС. Санкциите на ЕС работят не срещу Русия, а срещу ЕС. Тези санкции ще доведат до стегнация. Липсата на газ е само началото. Както виждате руската рубла повиши за 3 месеца номинала си в пъти. Тези санкции удрят най- много по джоба на най-бедните страни в ЕС. Ще ни закопаят живи.