271

Анонимен

преди 1 година

Руската агресия значи. Ето срещу кого е руската агресия:https://***/antifishechki/29835ТОВА Е АМЕРИКАНСКИ РЕПОРТЕР И АМЕРИКАНСКА ТЕЛЕВИЗИЯ!!!

270

Брат Вурст

преди 1 година

Брей, имало някой в това правителство с cohones.

269

българин

преди 1 година

Умопомрачението на русофобите е пълно.Съскате злобно,а не виждате,че претенциите на укр. минаха всякакни граници.Парите,които ние даваме за 1 укр. е в пъти повече,отколкото за нашите пенсионери и болни деца.Тази глупашка солидарност ми идва в повече.Искали да останат в лукс хотели,на първа линия на морето.Ай сиктир,БЕ!

268

Анонимен

преди 1 година

Глигана който каза, че българите сме мързеливи ци...ни да пълни шведската маса в куфара и влака за Елхово! Там има свободно място при две сирийски семейства от по 3-*** братовчеди!

267

Хицо Азарта

преди 1 година

Киро усети народната любов и взе да дава рязко задна. Няма кой да ви вярва вече на лъжите! Македония ще ви довърши, ще се разкъсате между господарските заръки и народа си! Не може чужд слуга да води народ дълго!

266

Анонимен

преди 1 година

Калина, нито крачка назад пред претенциите на тези навлеци! Действайте като германци.

265

Анонимен

преди 1 година

какви изпълнения ще предстоят..пищене на деца,"мамачки" в инвалидни колички,укр.знамена.. вой до тебето ,че ги местят от климатизираните хотели с камериерка,спа,пиколо и фризьор,от много отдавна фризьорките от Варна отказват да ги обслужват ,защото не си плащали след боядисване и подстригване"безплатное"...

264

Анонимен

преди 1 година

Да се яви Лена енергийния експерт.

263

До Мъченик

преди 1 година

То ... Това беше целта ... Малко да си вдигнат рейтинга ... Че копаеше дъното ... Утре ще се появи Лена и ще каже как не са ги разбрали ... Т.е. Как "Бежанците" ще могат да си изкарат едно "синьо" лято ...За сметка на твоите данъци ... :)))

262

Мъченик

преди 1 година

Добро утро!Най накрая правителството се събуди! Взе да ми харесва! Още малко и ще ми стане любимо! Само сега трябва по твърдо с Сев. Македония и после с другарите от Брюксел и се влюбвам във вас! Браво!

261

добре е

преди 1 година

С тези очила, става за една свиркa. Но то и Деси Атанасова с очила става да духa (с очила), така че да не се ласкае.

260

Анонимен

преди 1 година

Айде, пътеките !!!

259

Кръстьо

преди 1 година

Не разбрах - евакуирате ли ги ?

258

Анонимен

преди 1 година

До 267Чудно ми е защо не ги карат да си готвят и да чистят))))))В новата програма от 10-15лева не включва почистване на стаи и пране.

257

profetey

преди 1 година

От проруска медия - "Украинските бежанци в България масово изразяват недоволство от програмата за презаселване във вътрешността на страната и отказват да отидат в неизвестното".

256

Лллл

преди 1 година

Пишат се глупости . Наглите укри искали да започнат работа , да се интегрират . Искат да са на почивка и по молове . Не искат да са в отдалечен курорт . Чудно ми е защо не ги карат да си готвят и да чистят . Айде към Украйна под строй !

255

Анонимен

преди 1 година

Оставка ... Американски noдлoгu ...

254

Анонимен

преди 1 година

понякога за да съградиш нещо трябва всичко да срутиш и отначало , ок бежанци са ама бежанци не държат така нагло с претенции , къде са афганистанските , сирииските бежанци в емиграционни лагери тези на морето да си сърба тази супата дето е надробила

253

До 260

преди 1 година

Русия няма право да води война,да убива невинни хора,да разрушава чужди градове и окупира.Никой не ги е канил,нито да вижда извратени матодери,обирджии,убийци ,изнасилвачи нарекли се" освободители".Това е безумие,жалко че западняците се вързаха на откачалката ,на диктатор да граби територии и се разпорежда.Не виждате ли какво става,сринати до основи градове и как да се чувстват тези хора?Изобщо не трябваше да се допуска,как така чужда държава се налага с насилие,а и войната не е равностойна.

252

Анонимен

преди 1 година

259 не си в час , агресивен си , гей ли си , хотериерите са пуснали срещу плащане укрите вече не щат щото ставкатае 15 лв айде мисли над това