311

Дарител

преди 1 година

Българите почиват в тия станции,че си и плащат...Нахални и с претенции...Българите в малките населени места имат ли аптека,имат ли зъболекар,лекар...Неблагодарници...

310

Black Metal

преди 1 година

Вие изобщо не трябваше да го приемате, както и не трябваше да разрешавате на хохлите да минават от тук.

309

Можеш, Калино!

преди 1 година

Предоставяш собственото си жилище на клетите украинци, а с цялата си заплата плащаш на няколко семейства да живеят в хотели на първа линия! Само така ще докажеш, че милееш за Украйна, САЩ и ЕС. Закачане на украинския флаг не се признава!

308

Обикновен човек

преди 1 година

Бежанците не искат да ги разселват. Предпочитат да са в хотели за по 15 лева нощувката. Правителството е време да помисли и за българските туристи, които почиват при същите условия за по 30 - 35 лв за спане в хотели с по-малко звезди. В противен случай, провалът в туристическият сектор за лято 2022 г. ще е пълен.

307

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше да се махнат.

306

Октавий

преди 1 година

Е два месеца почивка алинклузив!! Нема други будали като Кирчо и сие.

305

Анонимен

преди 1 година

Тази калинка Калина по неадекватност може да се сравни само с напушения Аз съм Наско от прозореца. Абе Калино моме, абе душо безпросветна....не ти, а безбройните доброволци обгрижваха украинците за без пари, а много българи се отзоваха и помагаха кой с каквото може...пари, подслон и храна, дрехи, работа и т.н. Какво ми хленчиш ти с твоите влакове и автобуси ??? Едно голямо НИЩО свършихте вие, от кликата "Пълен Провал" !!!

304

ДА

преди 1 година

Украинското знаме-още ли се вее пред Общината!?За един приятел питам!

303

Помнете

преди 1 година

Няма да можем да ги изгоним.

302

Гражданин

преди 1 година

До ДимитърИ какво, харесваш арогантното им поведение?! Какво направиха? Повече от 1 година. Затъваме! Ставаме все по-бедни. Това ли е промяната?!

301

..

преди 1 година

някой препрасен лилав отскоро гражданин на франция съвсем скоро да се размножи чрез нея многократно че нещо това напрежение я съсипва и й личи. после през франция до родината му да си починат заедно там за по дълго. тук сега не ни е нужна повече лятото

300

Гражданин

преди 1 година

Удивлява ме колко са арогантни тези млади хора. Говорят глупости, имат високо самочувствие и разчитат да продължаваме да ги харесваме. Чували ли сте Искрен Митев?! Чуйте го някой път. Пълен Провал!

299

Гражданин

преди 1 година

"Но нима това не се случва всеки ден с българите?Това е признание, че за нас, българите, нищо не се прави и ние всеки ден сме потърпевши. Признание, че днешните управници гледат само как да откраднат. Много и набързо. Много!

298

Проруските драскачи

преди 1 година

До проруските драскачи от 301 302 303. Вие сини навеждачи няма как да определяте кой какъв е. Аз съм пробългарски драскач. Нещо против? Това че украинците наглеят и го казваме публично няма как да ни направи проруски драскачи автоматично, ясно ли е? Няма как да приемаме забележки от синтетични мутанти и хиалуронови наркомани! *** ще викаш в огледалото! Ушанката е твоята с чужд флаг отвътре. България е зле защото от 1989 я продавате за паница леща! От син продажник по-лошо няма!!!

297

Вьзмутен

преди 1 година

Ех защо не сьм украинец в бьлгарияЩях да живея каде по добре , вместо да броя стотинки за хляб

296

Ехо

преди 1 година

Просто това не го вярвам и ще кажа защо имах карта за море от БДЖ, вчера казаха,че отпада, базата ще се пълни с укри. Хора вие направихте капитална грешка с тези "бежанци", голяма част от тях имат жилища по курортите, но не отидоха в тях, а се наместиха в 5 звездни хотели да ги храним. Друга част имат финансови средства да се издържат сами, но и те не го направиха.Сега оставяте българските работници без заслужената им почивка, заради това ОСТАВКА, не ви бива .

295

Dinosaurus

преди 1 година

С 40 години трудов стаж, облагане с данък на всяка изкарана стотинка и висококвалифициран, но нискооценен труд никога не съм могъл да заведа семейството си на море в хотел на пъва линия. Че аз сега работя горе-долу за толкова, колкото се дава помощ от за бежанците от моите данъци. И за сирийците, обаче, които са главно млади яки мъже и не бягат от завоевател и агресор, а си ги мерят по братски!!!

294

Анонимен

преди 1 година

Прекратявате, но днес пак звъните по държавните бази на първа линия на морето за да ги настанявате! Какво точно прекратявате?! Или тези изявления са само за пред българите

293

истината

преди 1 година

Много правилно! И спрете да говорите за ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ - НЯМА ТАКОВА НЕЩО! НАШИ СА, БЪЛГАРСКИ ПАРИ - НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ! Европа ги дава, но ОТ НАШИЯ ДЖОБ! ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА! И не ревете за нахалните украинци, че вече ми идват в повечко тия лицемерия.

292

Анонимен

преди 1 година

На злобния завистлив *** никога никой не може да му угоди. За мизерията в БГ, драги пр_ост Ган_ьо, виновникът е същият като този за наличието на украинските бежанци - любимата ти "асвабадитилка", защото българската действителност е по руски образец - олигарси, липса на правораздаване и оттам - липса на просперитет. А за издръжката на украинските бежанци,***, не плащат "бедните българи", а ЕС, от който ти, ***, искаш да ни извадиш.