291

Димитър

преди 1 година

Добре им каза жената каквато и да е.Най-нащрая едни смели приказки без увъртания.Такива хора тряблват на Бг.

290

П.К.

преди 1 година

Тази, от измисленото специално за нея "ефективно" управление, къде си дяна хиленето? Много е готино, много е ефективно. И от големите ефективи...сега за още неоправените Български пощи и...за бежанците???...

289

двоен аршин

преди 1 година

Бежанците от Сирия и Афганистан приютихме е палаткови лагери, а тези бежанци пристигнали с мерцедесите в петзвездния хотели на пълен пансион. И в двата случая разходите са за сметка на бедните българи, по решение на управници - Небългари.

288

хм

преди 1 година

Не е луд тоя дето яде баницата...

287

Анонимен

преди 1 година

Кеде е солидарноста на ЕС? Какви финансови средства отпуснаха и колко от тях се усвоиха за всенародното благо и за благото на частните помагачи - разбирай джобовете на помагачите!

286

Анонимен

преди 1 година

Чак не вярвам какво говорят. След малко ще има друга статия как се извиняват на всички украинци и на Зеленский за стреса с влаковете и автобусите и да останат в хотелите, ще има храна, грижи, подслон, чисти чершафи в хотели от 4 и 5 звезди. Бедните българи да плащат.

285

Анонимен

преди 1 година

Не са ви виновни бежанците, а замаяните ви от пропаганда и либерализми глави! Че заплати събирахте, храна носихте и какви ли не глупости, а не видяхте, че много от тия хора са с луксозни коли и си изкараха курорта в луксозните хотели безплатно... неадекватни също като плащането с рубли! Вчера в Гардиън излезе водеща статия да се прат санкциите и да се досатавя оръжие. Санкциите прекалено увреждат ЕС.

284

тя- 295

преди 1 година

Не са "гости " Гостите не идват с празни ръце и изисквания !

283

5656

преди 1 година

Нарочно измислиха влакове и вагони за да ги уплашат и да напуснат България. Майка с две малки деца не би тръгнала на някъде когато не и казват къде. В сайта на правителството от както ги следя украинците в БГ бяха 104 000, сега са 90 000 но от два дена не намаляват. Кирчо може да е умен академично, но житейски е много зле. Той трябваше да знае, че например в Германия не може да изгониш насила наемател ако той не желае. Като как той си представя, че украински майки с деца настанени в хотели на първа линия могат да бъдат изгонени, ако те решат че не искат да се махнат доброволно. Представете си

282

Анонимен

преди 1 година

Трябваше още от началото да бъдат оставяни в палаткови лагери /както в останалите държави от Европа/ по границата с Румъния,а не алчните хотелиери да ги настаняват на олинклузив за сметка на данъкоплатеца.Защото са бежанци само в граничещите с Украйна държави.Тук са икономически мигранти/както тези които нахлуват у нас през Турция/и търсят разселване из ЕС с цел лесен живот на чужда издръжка.

281

тя

преди 1 година

Една украинска медиаторко каза по телевизията , че укр имали стандарт по- висок от нашия среден за страната ,затова имат изисквания като за 21 век !

280

тя

преди 1 година

Ето защо тези ,които ги познават още в началото казаха , че това са кофти хора !

279

Точно

преди 1 година

Много точно, защо трябва да са настанени по сезонните курорти без пари. Не им харесвало на Паничище- нямало пералня и аптека, ами да си плащат и да пътуват като всички стари хора с мизерни пенсийки за да стигнат до лекар и аптека.

278

Разгеле

преди 1 година

Най- накрая се усетиха! Нужна е Умереност във всичко!!!!!!! Винаги монетата има 2 страни!

277

До 285

преди 1 година

А къде отиват собствениците на домовете - в лагери ли?!? Или спят по двама на легло???

276

Wanderer001

преди 1 година

До Анонимен: "Войната, която предизвикаха украинците..." Ей, как успя да го напишеш това?! Украйна нападна Россия? Украйна анексира през 2014 година АР Крим и си я референдоса към себе си? Изпрати емисари в Россия и предизвика брожения и кръвопролития в руско-украинските гранични области? Изпращаше отпускари, опълченци, танкове, РСЗО, гаубици, ракети и какво ли още не в Российските пригранични области, за да ги откъсне и присвои в продължение на 8 г? Украйна "призна" независими "республики"?

275

ЛИНДА ГАЛОПА

преди 1 година

Да искат от Русия газ и петрол без пари докато се покрият разходите по тях

274

Анонимен

преди 1 година

Условията, които им предложи нашата държава, са повече от луксозни. А трябваше да бъдат оставени в бежански лагери, както се постъпва с всички търсещи убежище! Проявеният расизъм дава плодове - вместо благодарност -претенции. Войната, която предизвикаха украинците по поръчка на покровителите си, ще прерасне в Световна. И всички трябва да свикваме - без храна, без вода, без отопление, без лекарства. С тоталните разрушения на домовете и живота ни. Украинците са загубили представа за реалността!

273

егоисти

преди 1 година

В Полша хората се бежанците се настаняват по домовете на хората и държавата поема разходите!

272

Анонимен

преди 1 година

А защо изобщо ги сложихте по хотелите, бе пачав*ро ??? Защото нямахте никакъв план, никаква подготовка, свариха в по бели ***. И сега не искали да си тръгват. Ами и българи да са, пак няма да искат да си тръгнат от хотела и плажа лятото!